Yaklaşık bir haftadır karnımda tekmelerini hareketlerini gözle görebiliyorum genelde sağımda göbeğin hemen yanindan şişlik oluyor ve güçlü tekmeler ordan daha alt kisimlardan geliyor
Benim de eşimle aram bozuk bize surpriz icin kızıma gidip kundak havlusu banyo küveti kova takımı battaniye yorgan yastık biberon emzik falan almış pembiş pembiş kırgınız hala sana dedik ilk eşyalar da babadan geldi
Ben de ikea dan alacağım beşiği dolabını falan.. kullananlar çok memnunlar hem çok şıklar hem de uygun fiyatları.. görme imkanın varsa yakından görmeni tavsiye ederim..
Uyanık olan var mı? Mide yanmasına ne iyi gelir bir şey söyleyin nolur dayanamıyorum artık saatlerdir yanıyor cayır cayır. Gırtlağımdan aşağı kadar sürekli bi yanma var
Ya kızlar şimdi ben miniğime kıyafet alıyorum ara ara ama aldıklarım bi kısmında 3 ay yazıyo bi kısmı 0-3 ay falan.. 3-6 lıklar da var bi kaç tane heves edip aldığım ama 0-3 den ne kadar almalıyız ya bilemedim. 3 ay yazanlar büyük gelmesin sonra.. yani çok hızlı büyüyorlar diyoruz da minişimin üstünde kocaman kocaman dursun da istemiyorum . Hadi bi akıl verin..
Bebek uzun ve kilolu doğarsa çok küçükler maalesef fazla giyemiyor. Oğlum uzun doğduğu için ayaklı şeyleri çok az giydi bazılarını giyemedi. Çok çabuk büyüyorlar. Artık heryerde alış verip imkanı var. 0-3 ayı çok fazla alma derim ihtiyaç olursa alırsın.