2017 Şubat Anneleri

Toplu tasimaya biniyorum surekli bu arada ve hic yer veren olmadi demek ki anlasilmiyo ya daa anlamak islerine gelmiyo

Yaklaşık bir haftadır karnımda tekmelerini hareketlerini gözle görebiliyorum genelde sağımda göbeğin hemen yanindan şişlik oluyor ve güçlü tekmeler ordan daha alt kisimlardan geliyor

Benim de eşimle aram bozuk bize surpriz icin kızıma gidip kundak havlusu banyo küveti kova takımı battaniye yorgan yastık biberon emzik falan almış pembiş pembiş kırgınız hala sana dedik ilk eşyalar da babadan geldi

Arkadaşlar ben oda takımı değil de sadece beşik alacağım sizce ikea dan alsam nasıl tavsiye eder misiniz. yoksa önerdiğiniz bi şey var mı

Kızlar kac kilo aldınız yazalım birbirimize fikir olsun bn 53.3 ile başladım 58.3 olmuşum 5 kilo birazcık tatlıya düşkün oluşumdan oldu :)
3 kilo tam

Toplu tasimaya biniyorum surekli bu arada ve hic yer veren olmadi demek ki anlasilmiyo ya daa anlamak islerine gelmiyo
İşlerine gelmiyo onların, bana da yer veren yok

Arkadaşlar ben oda takımı değil de sadece beşik alacağım sizce ikea dan alsam nasıl tavsiye eder misiniz. yoksa önerdiğiniz bi şey var mı
İkea dan kullanıyor arkadaşım memnun ama oturmaya başlayınca Bebek iyi olmuyor, kademe düşürüldüğü için park yatak daha iyi
Ben park yatak aldım

Hangisinden aldın?

İkea nınkilerde de kademe düşürülüyor aynı park yatakta olduğu gibi

Ben de ikea dan alacağım beşiği dolabını falan.. kullananlar çok memnunlar hem çok şıklar hem de uygun fiyatları.. görme imkanın varsa yakından görmeni tavsiye ederim..

Onceki gece benim de sag bacagima kramp girdi bagirmamak için zor tuttum kendimi gün boyu surdu acisi doktorum .mg un haftalik sayisini artirdi.
bende kullanıyorum magnezyum aslında günde iki adet almam gerekiyor fakat bir tane idare eder diyordum etmedi.

jokerde lansinoh tekli elektronik göğüs pompası 150tl'ye düşmüş ^^

Uyanık olan var mı? Mide yanmasına ne iyi gelir bir şey söyleyin nolur dayanamıyorum artık saatlerdir yanıyor cayır cayır. Gırtlağımdan aşağı kadar sürekli bi yanma var
Süt gaz yapmıyorsa çok yatıştırıyor. En geç 7 den sonrada yemek olayını bitiriyorum

Bebek uzun ve kilolu doğarsa çok küçükler maalesef fazla giyemiyor. Oğlum uzun doğduğu için ayaklı şeyleri çok az giydi bazılarını giyemedi. Çok çabuk büyüyorlar. Artık heryerde alış verip imkanı var. 0-3 ayı çok fazla alma derim ihtiyaç olursa alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…