2017 Şubat Anneleri

Kardeşimin son aylarına yakın sıvı kaybı vardı. Dr dinlen dedi fazla iş yapma. Karpuz ve kavun ve su dedi. Ama çok artmadı. Belki çoğalır. sürekli kontrole gidiyordu.

Kızlar ya benim bulantilar geri mi geliyo napiyo bi haftadır ara ara bulaniyom dun gece bulantı mide ekşimesi ile uyandım ve geçen haftada oldu bu cikaramiyorum da bi sürü öğürmekten bi hal olup tekrar uyuyorum sonrasında ama şuan bile bulantim var yine ve yaniyo ekşime var midem de

Kardeşimin son aylarına yakın sıvı kaybı vardı. Dr dinlen dedi fazla iş yapma. Karpuz ve kavun ve su dedi. Ama çok artmadı. Belki çoğalır. sürekli kontrole gidiyordu.
Benim doktorum bol su iç Amanbubbi etken değil dedi iş yapmandan değil dedi Ama bu günlerde hiç durmadım evde boya falan yapıldı okul ev derken biraz yordum detaylıda gördüler sıvı azalmış dediler ama benim doktorum ben öyle bir şey görmedi dedi

Yorulmuşsun sen yinede dinlen boşver ev işi bitmez, bide rahimde sızıntı var mı diyede kontrol yapılıyor. Moralini bozma kontrollerini de sıklsştır. Bence çoğalacaktır.gönlünü ferah tut.

Ekşime yapan gıdalardan uzak durmak gerekiyor bide geç saatte yemek yememek. Bana süt iti geliyor. Her Dr muglaka verdiği gaviscon bide rennie şurup genelde rahatlatıyor

Ekşime yapan gıdalardan uzak durmak gerekiyor bide geç saatte yemek yememek. Bana süt iti geliyor. Her Dr muglaka verdiği gaviscon bide rennie şurup genelde rahatlatıyor
Ptesi kontrolüm var soylicem Dr uma bakalım o da verir heralde

Mide yanması oluyor benim tablet aldım eczaneden hissettiğim an atıyorum ağzıma yoksa okulda bi eziyet resmen alevler yükseliyor midemden ağzıma

Benim de 4 5 gün öncesi göbek deliğimin ustunden geliyordu hareketler şimdi baya karnımın alt tarafında 2 gündür içeride bi sarsılması oluyor değişik baya. Kötü değildir herhalde normaldir demi

Mide yanması oluyor benim tablet aldım eczaneden hissettiğim an atıyorum ağzıma yoksa okulda bi eziyet resmen alevler yükseliyor midemden ağzıma
Benim de yanma ekşime artı bulantı oluyo niye boyle oldum anlamadım gece resmen onunla uyandım 3 . Kez yaşadım dün geceyle birlikte öğürerek uyaniyorum gece bakalım Dr bana da bisey verir heralde

akşam sızıp sabah 5te uyandım bir daha da uyuyamıyorum şimdiden günaydın size.
ayy bugün direksiyon sınavım var. hamileler bi dua edin nolur ya tekrar kalmak istemiyorum. öyle stres yaptım ki düşününce bile karnım kasılıyor. geçeyim de bi kurtulayım

Gunaydin kizlar :) ya sabahin korunde okul icin kalkmak beni cok yorduu zaten acayip bacaklarim belim agriyarak donuyorum eve. Evde olanlar bizim yerimize de yatın valla tadini cikarin :)
Evdeyim ama yatamıyorum Can'ım 7 de uyanıyorum sinir oluyorum ömrümde hiç 9 A kadar uyumadım off off bari hamileyken uyusam çoçuk olduktan sonra hiç uyuyamayacagum zaten .. İyi dersler öğretmenim bölüm nedir

Günaydın Can'ım bende uyumayanlardanım başarılar diliyorum halkında hayırlısı olsuninş

Kızlar kilo durumları Nasıl kaçar kilo aldık ben kilolu hamile kaldım zaten 73 kıloyla şuan 81 kiloyum bıyum 170 ya sizde durumlar Nasıl

Günaydın.
Hayırlı pazarlar herkese...

ben çok bilmiyorum mevlana neresi oluyordu tam bahçelievler tramvay durağındayım ben canım. inşallah:))

Anayurt diye de geçiyor.
Bahçelievler son durağa çok yakın değil.

Bak direksiyon sınavının yapıldığı yere çok yakınım :)
Bir iki mahalle aşağılarda kalıyor evim.
Şimdiden kolaylıklar diliyorum...

Kızlar kilo durumları Nasıl kaçar kilo aldık ben kilolu hamile kaldım zaten 73 kıloyla şuan 81 kiloyum bıyum 170 ya sizde durumlar Nasıl

73.5 ile hamile kaldım
Bu sabah 75.5
Hafta içi 3 kg almış görünüyordum ama geri vermişim. 2-3 kg arası değişiyor işte..

Kızlar benim agrılarim gecmedi.. dr acilma var mi diye bakkisti sükur erken dogum riski gorunmedi bende.. ama hala bacak arama çivi batarmis gibi aciyor napmaliyim sizce baska dr daha mi gorunsem bilemedim

Günaydın tekmeciklerle güne başlayan anneler :) 22+5 sabahı 7de yan komşumun oğlunun şarkılarıyla uyandım. Doğulu bir aile, kp kv ve bunlar aynı evde. Gelini evdeki herkes dövüyordu boşanıp kaçtı şimdi çocuk şımarıklık abidesi olarak yetişiyor. Ne gece rahat var ne gündüz, duvarda top sektiriyor çığlık çığlığa bağırıyor ve uyarıdan ricadan anlamıyorlar. Her güne sinir sahibi başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…