2017 Şubat Anneleri

Mide yanması oluyor benim tablet aldım eczaneden hissettiğim an atıyorum ağzıma yoksa okulda bi eziyet resmen alevler yükseliyor midemden ağzıma

Benim de 4 5 gün öncesi göbek deliğimin ustunden geliyordu hareketler şimdi baya karnımın alt tarafında 2 gündür içeride bi sarsılması oluyor değişik baya. Kötü değildir herhalde normaldir demi
Hangi tableti aldın yanma için rennie mi?
Benim göbek deliğinin üstünde bi iki kere hissettim. Genelde altta. Vurunca da dalgalandırıyor bu aralar. Yerleri geniş ya dönüp duruyorlar. Büyüyünce yapamayacak :))

Kanz cameron aldık bizde.. ama durumun yeterliyse twist harika bir model :)

Kanz cameron da güzel duruyor ne rengini aldın? Ya bize hediye olacak araba ama yine de o kadar para vermeye gerek var mı diyorum bilemedim işte

Fen bilimleri canim bransim ortaokulda gorev yapiyorum :) boyle dedim de tatil gunleri benim de cok uyuyabildigim soylenemez ama alarmsiz kalkmak bile mutluluk sebebi bence :) hep oyle kalkiyosan bebis dogunca cok zorlanmazsin insallah canim iyi tarafindan bakmaya calisalim

Kızlar benim agrılarim gecmedi.. dr acilma var mi diye bakkisti sükur erken dogum riski gorunmedi bende.. ama hala bacak arama çivi batarmis gibi aciyor napmaliyim sizce baska dr daha mi gorunsem bilemedim
Sebep olarak ne dedi peki neden olabilirmis bu agri? Gecer umarim kisa zamanda cok yoruyosan kendini dinlenmeye calis biraz

Yorulmuşsun sen yinede dinlen boşver ev işi bitmez, bide rahimde sızıntı var mı diyede kontrol yapılıyor. Moralini bozma kontrollerini de sıklsştır. Bence çoğalacaktır.gönlünü ferah tut.
İnşallah bakalım Allah kolaylığını verir inşallah sağlıklı olsun da ben başka birşey istemem

Günaydın hayırlı pazarlar herkese... Ne uyumuşum ya saat 12 olmuş nerdeyse bebis tekmelemese dahada uyumaya devam ederdim sanırım

Ben siyah aldim kirmizi seritleri var. Aslinda kirmizi olan siyah seritliyi istiyordum ama bolgede kalmamis.
Bu arada satici sarı renkten uzak durulumasini soyledi bahar ve taz aylarinda arı gibi bocekleri cekebiliyormus

Ben siyah aldim kirmizi seritleri var. Aslinda kirmizi olan siyah seritliyi istiyordum ama bolgede kalmamis.
Bu arada satici sarı renkten uzak durulumasini soyledi bahar ve taz aylarinda arı gibi bocekleri cekebiliyormus
Güle güle kullan canm arkadaşım da kırmızısını kullanıyor gayet memnun

Doğulu bi aile demişsiniz de sadece doğulular kayınpeder kayınvalide bir arada yaşıyormuş gibi bir algı olmuş.Önceleri genelde tüm toplum böyle bir arada yaşıyordu.Benimde içanadolulu komşum aynı durumdaydı onlar gelini geç, 70 yaşındaki kayınpeder kayınvalideyi tekme tokat sürekli dövüyor ve sarhoşluklarıda cabasıydı.Bizde o aileden çok çekmiştik.Onun için bişeyleri anlatırken doğulu batılı diye anlatmak çok anlamlı gelmiyor.

Evet rennie tablet ld eczacı günde 5 6 ya kadar kullanabilirsiniz dedi de ben henüz 2 yi geçmedim çok şükür. Kızım gerçekten içeride neler yapıyor çok merak ediyorum resmen bi ritim tuttutuyor müzik açacağım şimdi oynasın

Kızlar orda mısınız? Bişey sorcam hani kıyafetleri baştan çok almayalım diyoruz ya mesela yarım kol çıtçıtlı bady 7 tane oldu patikli tulum 4-5 tane falan oldu. Bunlar kaçar tane olmalı ki en az? Az olunca az geliyo gözüme çok alsam çok almayın deniliyo ortası ne bunun acaba? En az kaçar tane olmalı?

buluntı bende de var bir kaç haftadır ama çok rahatsız edici boyutlarda değil. benim daha çok sabahları kahvaltıyı biraz geciktirirsem bi de karnımda aşırı şişkinlik olduğunda oluyor. ilk aylardaki kadar rahatsız edici olmadığı için çok da önemsemiyorum.

Yanı evet ilk aylarda ki kadar rahatsız etmiyor ama gece bi anda bulantiyla kalkiyorum bazen o kötü oluyo ama şükür tabi ilk aylarda daha fenaydi

Yanı evet ilk aylarda ki kadar rahatsız etmiyor ama gece bi anda bulantiyla kalkiyorum bazen o kötü oluyo ama şükür tabi ilk aylarda daha fenaydi
geçen bi yerde okumnuştum baharatlı yiyecekler de bulantı yapabiliyormuş. biraz yediklerine dikkat etmeye çalış belki düzelir.

Ben 14 tane kısa kollu çıtçıtlı aldım, 9 tane de uzun kollu sonra dur artık dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…