- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Mide yanması oluyor benim tablet aldım eczaneden hissettiğim an atıyorum ağzıma yoksa okulda bi eziyet resmen alevler yükseliyor midemden ağzıma
Hangi tableti aldın yanma için rennie mi?Benim de 4 5 gün öncesi göbek deliğimin ustunden geliyordu hareketler şimdi baya karnımın alt tarafında 2 gündüriçeride bi sarsılması oluyor değişik baya. Kötü değildir herhalde normaldir demi
Kanz cameron aldık bizde.. ama durumun yeterliyse twist harika bir model :)
Fen bilimleri canim bransim ortaokulda gorev yapiyorum :) boyle dedim de tatil gunleri benim de cok uyuyabildigim soylenemez ama alarmsiz kalkmak bile mutluluk sebebi bence :) hep oyle kalkiyosan bebis dogunca cok zorlanmazsin insallah canim iyi tarafindan bakmaya calisalimEvdeyim ama yatamıyorum Can'ım 7 de uyanıyorum sinir oluyorum ömrümde hiç 9 A kadar uyumadım off off bari hamileyken uyusam çoçuk olduktan sonra hiç uyuyamayacagum zaten .. İyi dersler öğretmenim bölüm nedir
Sebep olarak ne dedi peki neden olabilirmis bu agri? Gecer umarim kisa zamanda cok yoruyosan kendini dinlenmeye calis birazKızlar benim agrılarim gecmedi.. dr acilma var mi diye bakkisti sükur erken dogum riski gorunmedi bende.. ama hala bacak arama çivi batarmis gibi aciyornapmaliyim sizce baska dr daha mi gorunsem bilemedim
İnşallah bakalım Allah kolaylığını verir inşallah sağlıklı olsun da ben başka birşey istememYorulmuşsun sen yinede dinlen boşver ev işi bitmez, bide rahimde sızıntı var mı diyede kontrol yapılıyor. Moralini bozma kontrollerini de sıklsştır. Bence çoğalacaktır.gönlünü ferah tut.
Ben siyah aldim kirmizi seritleri var. Aslinda kirmizi olan siyah seritliyi istiyordum ama bolgede kalmamis.Hangi tableti aldın yanma için rennie mi?
Benim göbek deliğinin üstünde bi iki kere hissettim. Genelde altta. Vurunca da dalgalandırıyor bu aralar. Yerleri geniş ya dönüp duruyorlar. Büyüyünce yapamayacak :))
Kanz cameron da güzel duruyor ne rengini aldın? Ya bize hediye olacak araba ama yine de o kadar para vermeye gerek var mı diyorum bilemedim işte
Kalsiyum eksikligine bagladi ama hehangi bir test yapmadi direk kalsiyum verdi onu kullanicam bakalim sabah aksamSebep olarak ne dedi peki neden olabilirmis bu agri? Gecer umarim kisa zamanda cok yoruyosan kendini dinlenmeye calis biraz
Güle güle kullan canm arkadaşım da kırmızısını kullanıyor gayet memnunBen siyah aldim kirmizi seritleri var. Aslinda kirmizi olan siyah seritliyi istiyordum ama bolgede kalmamis.
Bu arada satici sarı renkten uzak durulumasini soyledi bahar ve taz aylarinda arı gibi bocekleri cekebiliyormus
Doğulu bi aile demişsiniz de sadece doğulular kayınpeder kayınvalide bir arada yaşıyormuş gibi bir algı olmuş.Önceleri genelde tüm toplum böyle bir arada yaşıyordu.Benimde içanadolulu komşum aynı durumdaydı onlar gelini geç, 70 yaşındaki kayınpeder kayınvalideyi tekme tokat sürekli dövüyor ve sarhoşluklarıda cabasıydı.Bizde o aileden çok çekmiştik.Onun için bişeyleri anlatırken doğulu batılı diye anlatmak çok anlamlı gelmiyor.Günaydın tekmeciklerle güne başlayan anneler :) 22+5 sabahı 7de yan komşumun oğlunun şarkılarıyla uyandım. Doğulu bir aile, kp kv ve bunlar aynı evde. Gelini evdeki herkes dövüyordu boşanıp kaçtı şimdi çocuk şımarıklık abidesi olarak yetişiyor. Ne gece rahat var ne gündüz, duvarda top sektiriyor çığlık çığlığa bağırıyor ve uyarıdan ricadan anlamıyorlar. Her güne sinir sahibi başlıyorum
Evet rennie tablet ld eczacı günde 5 6 ya kadar kullanabilirsiniz dedi de ben henüz 2 yi geçmedim çok şükür. Kızım gerçekten içeride neler yapıyor çok merak ediyorum resmen bi ritim tuttutuyor müzik açacağım şimdi oynasınHangi tableti aldın yanma için rennie mi?
Benim göbek deliğinin üstünde bi iki kere hissettim. Genelde altta. Vurunca da dalgalandırıyor bu aralar. Yerleri geniş ya dönüp duruyorlar. Büyüyünce yapamayacak :))
Kanz cameron da güzel duruyor ne rengini aldın? Ya bize hediye olacak araba ama yine de o kadar para vermeye gerek var mı diyorum bilemedim işte
Insallah canim.. hepimiz memnun kaliriz aldigimiz herseyden :)Güle güle kullan canm arkadaşım da kırmızısını kullanıyor gayet memnun
Ben evde dizi izleyip tembellik yapıyorum başka da hiçbir şey yapmadımPazar günü kimsenin sesi çıkmamış
Bizdede elektrikler kesik.. sarj biticek diye kisitli giriyorum.Pazar günü kimsenin sesi çıkmamış
buluntı bende de var bir kaç haftadır ama çok rahatsız edici boyutlarda değil. benim daha çok sabahları kahvaltıyı biraz geciktirirsem bi de karnımda aşırı şişkinlik olduğunda oluyor. ilk aylardaki kadar rahatsız edici olmadığı için çok da önemsemiyorum.Kızlar ya benim bulantilar geri mi geliyo napiyo bi haftadır ara ara bulaniyomdun gece bulantı mide ekşimesi ile uyandım ve geçen haftada oldu bu cikaramiyorum da bi sürü öğürmekten bi hal olup tekrar uyuyorum sonrasında ama şuan bile bulantim var yine ve yaniyo ekşime var midem de
Yanı evet ilk aylarda ki kadar rahatsız etmiyor ama gece bi anda bulantiyla kalkiyorum bazen o kötü oluyo ama şükür tabi ilk aylarda daha fenaydibuluntı bende de var bir kaç haftadır ama çok rahatsız edici boyutlarda değil. benim daha çok sabahları kahvaltıyı biraz geciktirirsem bi de karnımda aşırı şişkinlik olduğunda oluyor. ilk aylardaki kadar rahatsız edici olmadığı için çok da önemsemiyorum.
geçen bi yerde okumnuştum baharatlı yiyecekler de bulantı yapabiliyormuş. biraz yediklerine dikkat etmeye çalış belki düzelir.Yanı evet ilk aylarda ki kadar rahatsız etmiyor ama gece bi anda bulantiyla kalkiyorum bazen o kötü oluyo ama şükür tabi ilk aylarda daha fenaydi
Ben 14 tane kısa kollu çıtçıtlı aldım, 9 tane de uzun kolluKızlar orda mısınız? Bişey sorcam hani kıyafetleri baştan çok almayalım diyoruz ya mesela yarım kol çıtçıtlı bady 7 tane oldu patikli tulum 4-5 tane falan oldu. Bunlar kaçar tane olmalı ki en az?Az olunca az geliyo gözüme çok alsam çok almayın deniliyo ortası ne bunun acaba? En az kaçar tane olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?