Ben 14 tane kısa kollu çıtçıtlı aldım, 9 tane de uzun kollusonra dur artık dediler
İlk hamileliğimde 8. Ayımda çatladım. Bir sürü krem kullanmama rağmenKizlar...
Catlagi olan var mi? Benim bugun gunduz de bir sey yoktu aksam bi fark ettim ki gobek deligimden asagilara dogru bir cizgi olmus. Ama biraz fazla asagilara kadar...
Ya catlamayayim. Nemlendiriyorum sadece baska bir sey kullanmadım hic.
Bende çok severim. Dr kusmaktan beslenemiyorsun, sakatat mı Can'ım çekiyo derdi. Temiz bildiğin yerse abartmadan izin verdiBugün sakatatın dibine vurdum
hadi hayırlısı
Bende öyle düşündüm işte kirlenir zaten minik kıyafetleri ikide bir kış vakti makine mi çalıştırayım nasıl kurur bunlar diyerekten aldım bol kepçeYa sanki az olunca da habire üstünü kirletecek elimin altında olması gerekiyormuş gibi geliyor. Yıka kurusun diye beklerken yetmezmiş gibi geliyo tecrübeli anneler makul bi sayı söylesin de ne az gelsin ne boşuna almış olalım
Yani söylemiyim şimdi ne olduğunu da inş saatlerce temizlemişlerdir pek sanmıyorum amaBende çok severim. Dr kusmaktan beslenemiyorsun, sakatat mı Can'ım çekiyo derdi. Temiz bildiğin yerse abartmadan izin verdi
Bende öyle düşündüm işte kirlenir zaten minik kıyafetleri ikide bir kış vakti makine mi çalıştırayım nasıl kurur bunlar diyerekten aldım bol kepçe
Aslında herkesin bebeği farklı yemesi,dışkılaması,kusması vs birde senin geliştireceğin pratikle de alakalı yani sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap alışverişini derim.. hemen hemen çevremdeki herkese sordum hala da sorarım bişey alacağımda ama yine kendi bildiğimi okuyorum
Ben ilk hamileligimde krem kullanmama ragmen catlak olmayan yerim yok diyebilirim. Onun icin bunda hic bakmiyorum bile. Arada bebe yagi suruyorum ama kasiniyor diye.Kizlar...
Catlagi olan var mi? Benim bugun gunduz de bir sey yoktu aksam bi fark ettim ki gobek deligimden asagilara dogru bir cizgi olmus. Ama biraz fazla asagilara kadar...
Ya catlamayayim. Nemlendiriyorum sadece baska bir sey kullanmadım hic.
Kızlar orda mısınız? Bişey sorcam hani kıyafetleri baştan çok almayalım diyoruz ya mesela yarım kol çıtçıtlı bady 7 tane oldu patikli tulum 4-5 tane falan oldu. Bunlar kaçar tane olmalı ki en az?Az olunca az geliyo gözüme çok alsam çok almayın deniliyo ortası ne bunun acaba? En az kaçar tane olmalı?
5-10 liraya ben hiiiççç birşey bulamadım. En ucuz 25 tl gördüm oda sümük gibi bişeye benzemiyor. Hani detaycı markacıda değilim ama yok bulamıyorum uygun ve güzel birşeyler. Bebek ürünleride okadar pahalıki alınacağını bildikleri için koydukça koymuşlar fiyatı. Ben daha hiçbirşey almadım bakalım sonum ne olacak.Tatlım çıtçıtlı badi ,patikli tulum ve onların üstünü filan al koy bol bol. Bebek olunca yıkamaya çok zaman olmuyor. Hele kışın yıkayıp kurutmak daha zor olur. Bi bakıyosun kusuyorlar,bi bakıyosun kaka taşıyor...
Ben günde 4-5 kere kıyafet değiştiğimi bilirim. Hiç sevmem kusmuk kokan kıyafeti..
Yani kıyafet bol olsun ama en küçük bedenede çok yüklenme.
12-13 adet takım al 5-10 liraya.
5-10 liraya ben hiiiççç birşey bulamadım. En ucuz 25 tl gördüm oda sümük gibi bişeye benzemiyor. Hani detaycı markacıda değilim ama yok bulamıyorum uygun ve güzel birşeyler. Bebek ürünleride okadar pahalıki alınacağını bildikleri için koydukça koymuşlar fiyatı. Ben daha hiçbirşey almadım bakalım sonum ne olacak.
5-10 liraya ben hiiiççç birşey bulamadım. En ucuz 25 tl gördüm oda sümük gibi bişeye benzemiyor. Hani detaycı markacıda değilim ama yok bulamıyorum uygun ve güzel birşeyler. Bebek ürünleride okadar pahalıki alınacağını bildikleri için koydukça koymuşlar fiyatı. Ben daha hiçbirşey almadım bakalım sonum ne olacak.
Hayırlı olsun güle güle büyüt içinde bebişini.Ne kadara aldın acaba.[/QUOTE
3 kilo tam
İşlerine gelmiyo onların, bana da yer veren yok
İkea dan kullanıyor arkadaşım memnun ama oturmaya başlayınca Bebek iyi olmuyor, kademe düşürüldüğü için park yatak daha iyi
Hangisinden aldın?
Teşekkür ederimmm
Kraft calipso modelinin dönencesiz olanını aldım fiyatı 479 lira
Canim tecrubeliyim ama inan ben bile bu sefer bocaladim,ortak renk al sen ikinciye de kalir:))ben artik oyle dusunmeye basladim yani kizdan kalanlar da var zaten sayi belirleme derim olmasi iyi elinin altinda cikarip giydirirsin,yani alisveris canavari olaraktan bol olmasindan yanayim ama dedigim gibi beyaz gibi ortak renk al kalirsa bosa gitmez kardesi giyer:)Ya sanki az olunca da habire üstünü kirletecek elimin altında olması gerekiyormuş gibi geliyor. Yıka kurusun diye beklerken yetmezmiş gibi geliyo tecrübeli anneler makul bi sayı söylesin de ne az gelsin ne boşuna almış olalım
Ekşime oluyo bende de yanma boğazımdan mideme doğru dediğin gibi gaz la birlikte oluyoKızlarrr bu mide yanması nasıl oluyor? Galiba bende de başladı
Afedersiniz istifra edince boğaz yanar ya öyle oluyorum sanki midemde sürekli bir gaz var gibi geliyorkötü bir his. Sizde de böyle mi oluyor?
2 yaşında oğlu olan ve kıyafet yeme içme konusunda çok titiz olan bi arkadaşım var o da hep bana civil ve lc yi önerdi hem ürünleri pamuk hem de uygun fiyatlı dedi. özellikle lc nin kıyafetlerinden çok memnu uş badileri falan asla çekme yapmıyomuş5-10 liraya ben hiiiççç birşey bulamadım. En ucuz 25 tl gördüm oda sümük gibi bişeye benzemiyor. Hani detaycı markacıda değilim ama yok bulamıyorum uygun ve güzel birşeyler. Bebek ürünleride okadar pahalıki alınacağını bildikleri için koydukça koymuşlar fiyatı. Ben daha hiçbirşey almadım bakalım sonum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?