2017 Şubat Anneleri

Ben 14 tane kısa kollu çıtçıtlı aldım, 9 tane de uzun kollu sonra dur artık dediler

Ya sanki az olunca da habire üstünü kirletecek elimin altında olması gerekiyormuş gibi geliyor. Yıka kurusun diye beklerken yetmezmiş gibi geliyo tecrübeli anneler makul bi sayı söylesin de ne az gelsin ne boşuna almış olalım

Kizlar...
Catlagi olan var mi? Benim bugun gunduz de bir sey yoktu aksam bi fark ettim ki gobek deligimden asagilara dogru bir cizgi olmus. Ama biraz fazla asagilara kadar...

Ya catlamayayim. Nemlendiriyorum sadece baska bir sey kullanmadım hic.

Kizlar...
Catlagi olan var mi? Benim bugun gunduz de bir sey yoktu aksam bi fark ettim ki gobek deligimden asagilara dogru bir cizgi olmus. Ama biraz fazla asagilara kadar...

İlk hamileliğimde 8. Ayımda çatladım. Bir sürü krem kullanmama rağmen

Bende öyle düşündüm işte kirlenir zaten minik kıyafetleri ikide bir kış vakti makine mi çalıştırayım nasıl kurur bunlar diyerekten aldım bol kepçe
Aslında herkesin bebeği farklı yemesi,dışkılaması,kusması vs birde senin geliştireceğin pratikle de alakalı yani sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap alışverişini derim.. hemen hemen çevremdeki herkese sordum hala da sorarım bişey alacağımda ama yine kendi bildiğimi okuyorum

Bende çok severim. Dr kusmaktan beslenemiyorsun, sakatat mı Can'ım çekiyo derdi. Temiz bildiğin yerse abartmadan izin verdi
Yani söylemiyim şimdi ne olduğunu da inş saatlerce temizlemişlerdir pek sanmıyorum ama keşke kendim yapabilsem en iyi bildiğin kendi bildiğindir kendi yaptığındır

O da iyiymiş

Kizlar...

Ben ilk hamileligimde krem kullanmama ragmen catlak olmayan yerim yok diyebilirim. Onun icin bunda hic bakmiyorum bile. Arada bebe yagi suruyorum ama kasiniyor diye.
Bu tenle alakali sanirim. Cevremde gordugum kadariyla eti sert olanlar catlamiyor. Yumusak olanlar benim gibi catliyor.

Tatlım çıtçıtlı badi ,patikli tulum ve onların üstünü filan al koy bol bol. Bebek olunca yıkamaya çok zaman olmuyor. Hele kışın yıkayıp kurutmak daha zor olur. Bi bakıyosun kusuyorlar,bi bakıyosun kaka taşıyor...
Ben günde 4-5 kere kıyafet değiştiğimi bilirim. Hiç sevmem kusmuk kokan kıyafeti..
Yani kıyafet bol olsun ama en küçük bedenede çok yüklenme.
12-13 adet takım al 5-10 liraya.

5-10 liraya ben hiiiççç birşey bulamadım. En ucuz 25 tl gördüm oda sümük gibi bişeye benzemiyor. Hani detaycı markacıda değilim ama yok bulamıyorum uygun ve güzel birşeyler. Bebek ürünleride okadar pahalıki alınacağını bildikleri için koydukça koymuşlar fiyatı. Ben daha hiçbirşey almadım bakalım sonum ne olacak.

Civilde uygun fiyatlı ve çok güzel şeyler var çıtçıtlı bady ler 7-8 lira tulumlar 12-13 lira falan .. lcw da da mesela çıtçıtlı bady ler 3 lü 22-23 lira falan tanesi 7-8 arası bişey yine.. bence oralara bak mutlaka..

Kızlarrr bu mide yanması nasıl oluyor? Galiba bende de başladı

Afedersiniz istifra edince boğaz yanar ya öyle oluyorum sanki midemde sürekli bir gaz var gibi geliyor kötü bir his. Sizde de böyle mi oluyor?

Merhabalar :)

Bu hafta detaylıya girmiştim, dr um bir sorun olmadığını söyledi çok şükür bebeğin gelişimi de 2 hafta önden gidiyormuş sanırım. Benim normalde doğum 26-27 şubat görünüyor ama dr 15 inden sonra olur 20 lere kalmaz dedi gelişimine bağlı olarak mı söylüyor size de doğum tarihi ile ilgili tahminlerde bulundu mu ? Benim ilk gebeliğim hiç bir konuda tecrübem yok merak ettikçe buraya yazıyorum :)

Bir de doktor plasentayla ilgili incelme tarzında bişey söylemişti bir önceki kontrolde, kanaman falan olabilir erken doğum olabilir bi yerlere uzanma dikkat et dedi çok korkuttu ama detaylıda radyoloji uzmanı öyle bir sorun görünmüyor dedi. Böyle benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

Canım ben henüz hiç alışverişe başlamadım. Fiyatları bilmiyorum ama oğluma hep civil ve lcw.den almıştım. Fiyatlar gayet uygun idi.
Bebek kıyafetinde dikkat ettiğim şey pamuklu olması idi.

Canim tecrubeliyim ama inan ben bile bu sefer bocaladim,ortak renk al sen ikinciye de kalir:))ben artik oyle dusunmeye basladim yani kizdan kalanlar da var zaten sayi belirleme derim olmasi iyi elinin altinda cikarip giydirirsin,yani alisveris canavari olaraktan bol olmasindan yanayim ama dedigim gibi beyaz gibi ortak renk al kalirsa bosa gitmez kardesi giyer:)

Kızlarrr bu mide yanması nasıl oluyor? Galiba bende de başladı

Afedersiniz istifra edince boğaz yanar ya öyle oluyorum sanki midemde sürekli bir gaz var gibi geliyor kötü bir his. Sizde de böyle mi oluyor?
Ekşime oluyo bende de yanma boğazımdan mideme doğru dediğin gibi gaz la birlikte oluyo

2 yaşında oğlu olan ve kıyafet yeme içme konusunda çok titiz olan bi arkadaşım var o da hep bana civil ve lc yi önerdi hem ürünleri pamuk hem de uygun fiyatlı dedi. özellikle lc nin kıyafetlerinden çok memnu uş badileri falan asla çekme yapmıyomuş bi kaç marka denemiş iaimlerini tam hatırlamıyorum onlar çekme ve tütlenme yapmış.. kurutucu kullanmasına rağmen lc den çok memnunmuş.. ben geçen baktım lc ye çok da güzel şeyler var Bu ikili eşofman altı ve hırkayı aldım baya da kalınlar

Eklentiler

• IMG_3102.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3103.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…