2017 Şubat Anneleri

Tamam kızlar ilk fırsatta civil ve lcw ye gidiyorum çok sağolun. Bakın bende bugün bunu aldım. A101 e gelecekti. Kaçırmıştım ama neyseki kuytu bi a101 de buldum bunu.

Eklentiler

• IMG_3206.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 93
Tamam kızlar ilk fırsatta civil ve lcw ye gidiyorum çok sağolun. Bakın bende bugün bunu aldım. A101 e gelecekti. Kaçırmıştım ama neyseki kuytu bi a101 de buldum bunu.
Yaaaa bugün du dimi bu bende dusunuyodum fiyatı baya uygun du

Kızlarrr bu mide yanması nasıl oluyor? Galiba bende de başladı

Afedersiniz istifra edince boğaz yanar ya öyle oluyorum sanki midemde sürekli bir gaz var gibi geliyor kötü bir his. Sizde de böyle mi oluyor?
Benim tarifime göre midemden alevler ağzına kadar yükseliyor ağzını açıp konuşmaya kalksan dışarı firlayacak gibi geliyor

Merhabalar, bebek arabası araştıran var mı kızlar? Burada yeniyim ben de, o kadar çok seçenek var ki araba konusunda sonunda bir sormak lazım diyerek üye oldum. Karar verenler, alanlar paylaşırsa çok ama çok sevinirim

Ekşime oluyo bende de yanma boğazımdan mideme doğru dediğin gibi gaz la birlikte oluyo

Daha önce hiç yaşamamıştım. Soda içtim gaz çıkarsa rahatlarım diye ama işe yaramadı

Benim tarifime göre midemden alevler ağzına kadar yükseliyor ağzını açıp konuşmaya kalksan dışarı firlayacak gibi geliyor

Aynennnn tam benim hissettiklerim de böyle sanki birisi Çakmak çakıyor midemden boğazıma doğru su içiyorum soda içiyorum gazları çıkarmaya çalışıyorum geçmiyor

Gunaydinlarrrrrr bi midem yaniyo yine sormayın fena bisey bu ya 10:50 de ogluş la buluscaz inş iyidir herşeyi bakalım sorunsuz cikariz yine her Dr a gittiğimde hala tedirginlik içinde oluyorum

Gunaydinlarrrrrr bi midem yaniyo yine sormayın fena bisey bu ya 10:50 de ogluş la buluscaz inş iyidir herşeyi bakalım sorunsuz cikariz yine her Dr a gittiğimde hala tedirginlik içinde oluyorum
Sana da günaydınlar dün mide yanmasını ben de yaşadım çok kötü bi hismiş ayıptır söylemesi mide sıvım sürekli ağzıma geliyo gibiydi ve sürekli yandı midem boğazım inşallah geçer hepimizinki.. bi de benim oğlan ters duruyomuş kafası yukarıdaymış belki o da mideye daha çok baskı yapıyodur tedirgin olma sıkıntı zamanlar geçti inşallah güzel haberlerle çıkarsın

Aynen canım benim de öyle oluyo acı su geliyo sanki bide mide gaz im çok afedersin gegirdikce ohh diyorum benimki nin kafası asagidaydi bakalım şimdi ne alemde inş güzel haberlerle çıkarım bakalım

Günaydın bütün annelere :) canım benimde aynı sıkıntım vardı göğüs aramdan ağzıma kadar feci yanma Dr uma söyledim bana gaviscon sürüp verdi inan salı günüydü randevum iki gündür yanma denen birşey yok druna danış işte mutlaka çekme bu acıyı bu surup çok iğrenç olsa da en azından yanmam yok artık tavsiye ediyorum ama tabiki önce Dr â danış

Günaydın bütün annelere :) canım benimde aynı sıkıntım vardı göğüs aramdan ağzıma kadar feci yanma Dr uma söyledim bana gaviscon sürüp verdi inan salı günüydü randevum iki gündür yanma denen birşey yok druna danış işte mutlaka çekme bu acıyı bu surup çok iğrenç olsa da en azından yanmam yok artık tavsiye ediyorum ama tabiki önce Dr â danış

lcw internet sitesindne onlin alışveriş yapabilrisin,daha makul v mağazalarda olmayan ürünleri var,sık sık da kampanya yapıyorlar,fiyatlar uygun..kapıda ödede oluyor ve kargo ücretsiz.

ben de daha önce hiç olmamıştı ilk defa dün oldu ve çok fazla rahatsız etti beni.. Bi daha tekrarlarsa diye korkuyorum.. sağol bilgi verdiğin için, hemen not aldım ilk fırsatta danışcam doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…