2017 Şubat Anneleri

Mrb kizlar ya bana yardimci olabilr misiniz.siz daha tecrubelisiniz.8 haftalik hamileyim.toksoplazma igg pozitif igm negatif cikti.ayrica rubella igg pozitif igm negatif cikti. Bu ne demek oluyo bilginiz var mi. Insallah kotu bir sey yoktur
Canım igg pozitif igm negatif olması iyi bisey yanı bağışıklığın var mikroplara vs iye karşı gecirmissin rahatsızlıkları korkma o yüzden benim de igg ler pozitif igm ler negatif ti iyi yanı

Oy masallah subhanallah. Nazar degmesin. Benimki ne kadar oldu acaba. Buyudugunu hissediyorum. Icimde kayiyor. Donuyor sanirim. Guclu guclu tekmeler atiyor. Kurban olurum ben onlari yaradana.
Aynen teyzesi nazar olmasınlar buyumustur seninde aşağı yukarı aynıdır

kizlar mide yanmasi icin bi cözümünüz var mi ne yedigimden ne ictigimden bi sey anliyorum cok kötü bi sey bu.. çözümü olan varsa yardimci olsaniz cok zorlaniyorum..

merhaba hanımlar bez konusunda tecrübesi olan veya araştıran varmı aramızda hangis daha iyi

merhaba hanımlar bez konusunda tecrübesi olan veya araştıran varmı aramızda hangis daha iyi

ben baştan stok yapmıcam.
önce en ekonomiklerden bi kaç ürün denicem (sonuçta günde 8-10 adet kullanılacak, çok pahalıdan başlamayım diyom)
eğer onlar rahatsız ederse kaliteyi arttırrım, değilse devam :)
mesela bi arkadaşım canbebeden memnundu, aslında orta kalite bişey ama işte bazı bebeklerin poposu çok hassas olmuyo.
bi başkası da molfix çok iyi dedi, 3 çocuğa da molfix kullanmış, o da uygun primaya göre.
bende o tarz ekonomik olanlardan başlıcam, duruma göre değiştirmeyi düşünürüm.

Canım igg pozitif igm negatif olması iyi bisey yanı bağışıklığın var mikroplara vs iye karşı gecirmissin rahatsızlıkları korkma o yüzden benim de igg ler pozitif igm ler negatif ti iyi yanı
Hii oyle miiiiii ayy canim.cok sagol.yaaa sabah beri o kadar korktum ki yok bebegi aldirmaya.kadar bir seyler yaziyordu Allah korusun cevabin.icin tesekkur ederim.canim

Hii oyle miiiiii ayy canim.cok sagol.yaaa sabah beri o kadar korktum ki yok bebegi aldirmaya.kadar bir seyler yaziyordu Allah korusun cevabin.icin tesekkur ederim.canim
Yok canım korkma dediğim gibi benim de ilk onları pozitif gorunce korkmuştum buralarda okuyarak ama iyi biseymis

bende aynı fikirdeyim

kizlar mide yanmasi icin bi cözümünüz var mi ne yedigimden ne ictigimden bi sey anliyorum cok kötü bi sey bu.. çözümü olan varsa yardimci olsaniz cok zorlaniyorum..
Bugün Dr um rennie surup verdi denicem bakalım daha bu iyi günlerin ilerde daha çok olacak bebek buyuyo dedi

Hii ay cok sukur canim:)
Merhabalar. Endise etmene gerek yok. Hatta gayet iyi bunlar. Igg pozitif olmasi bu hastaliklari gecirmissin ve bagisikligin var demek. Igm su anda geciriyorsun deemk. Hamilelikte bebege zarar verebilecek mikroplar bunlar. Geirmis olman iyi. Kendi adima ben gecirmemisim ve surekli olarak takip ediliyor su anda. Disarda falan salata yiyemiyorum. Kedilerden uzK duruyorum. Hiiiic endise etme :)

Hi ay anladim.canim.bu konuda hic fikrim olmadığı icin igg degerler yuksek.gorunce cok korktum.bilgi verdiginiz.icin cok.tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…