2017 Şubat Anneleri

merhaba,
bana da doktorum plesentada incelme var demişti ikili üçlü taramaların sonuçlarından yola çıkarak ama ben de detaylıda sordum öyle birşey yok dedi doktor..

Endişelenmemize gerek yok dimi? Dr ilk konuştuğunda baya moralimi bozmuştu açıkçası. Cevap için teşekkürler bu arada :)

Endişelenmemize gerek yok dimi? Dr ilk konuştuğunda baya moralimi bozmuştu açıkçası. Cevap için teşekkürler bu arada :)

rica ederim:) insan neredeyse sürekli bir endişe halinde zaten.. özelliklede ilk gebelikse şimdi ne yapmam gerek, atladığım birşey var mı, onu ne zaman alsam , şunu mu alsam bunu mu alsam, şuram ağrıdı acaba herşey yolunda mı, aman vitamini eksik kalmıyordur insallah bebeğin, çocuk doğunca beni neler bekliyor diye diye geçiriyor günlerini..

Ben bunu söyleyen doktoruma detaylıyı yapan prof.un yorumunu söyledim oda aa çok güzel çok güzel dedi sadece.. sanırım detaylıda anlaşılıyor böyle şeyler.. birşey yoktur diye umuyorum..

Masallah cnm.ayniyiz haftamizda kilomizda boyumuzda kirk bir kere Masallah ogluslara..bende bgn doktora gitmek.zorunda kaldim su zannettiğim.şey meğer idrar kacirmasiymis seker yüklemesi var hafta
Aa seninde mi aynı kilosu boyu fln aynen maşAllah barekAllah evlatlara hepimizin kini korusun Mevlam nazarlardan korusun insAllah bende bugün gittim ama şeker yüklemesi ile ilgili bisey demedi bende sormadim bi daha ki kontrol 4 hafta sonra insAllah onda da kan uyuşmazlığı ignemi olcam

Aynen öyle insan en ufak olumsuz birşey duyunca sürekli kötü düşünüyor, hamilelik psikolojisi galiba :)

Selam annisler bende subat annesi olurum belki.. Ya aranizda benim gibi olan var mi su sirt agrisi beni mahvetti ne zamandir. 10 dk oturuyorum hop sirtima bir agri giriyor yatmassam o an ölücem nefes bile aldirmiyor. Magnezyum falan kullaniyorum ne zamandir kalsiyum desen degerlerim iyi durumda care bilen var mi ya doguma kadar surer mi bu

İnşallah canım biraz da şans işi fabrikasyon hatasına denk gelmemek gerek ben de karar verip almak için sabırsızlanıyorum

Alıntıları eklemeden bir şey soracağım hatta iki şey :)
Birincisi ağzımın içinde tam dişin arkası damak var ya çıkıntılı olan, soyulmuş gibi acıyor ne yapsam iyi gelir ki?
İkincisi de cuma okullara da yarım gün tatil var mı?

Evet canım ben de öyle yapıyorum. Bugün 23+5 im ve son nobetimi tutuyorum.

Çarşamba da doktora gidip raporumu alacağım inşallah

Canim ben de bu cuma 23+1 de tutucam insallah son kez. Idareme soyledim kasim ayinin nobet listesine beni dahil etmeyecekler.

Son nöbet gibisi yok oh maşallah ikinize de, darısı bana

kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz neler ? Ben hala karar veremedim..

Ben de çok kararsızım. Kanz bavyera ve cameron arasındayım şuan

Ben. Cok cekiyorum. Calisiyorum birde gunduz yatma imkanim yok ama cogu zaman nefessiz kaliyorum. Aksam olmayacak gibi geliyor.

Ben de dun aksam yanlıslıkla elimdeki sut bardgını salonun ortasına doktum. Halı sehpanın ustundeki kumandalar hersey heryer sut oldu.. Sonra da esim ortalığı silerken oturdum agladım sinirden..

3,90 $ canım. Yani 12 TL ye geliyor. Ben de alsam mı diye düşünüyordum şu an :)

Evettt ne kadar da uygunmuş

Hiç söyleme bir de ithal ürün diye havalı havalı satıyorlar. Ithal de sanki bana ingiltere den geliyor çin malidir hepsi

Evettt yarım gün

Son nöbet gibisi yok oh maşallah ikinize de, darısı bana

Ben de çok kararsızım. Kanz bavyera ve cameron arasındayım şuan

Teşekkür ederim :) ben bavyera yi görmedim ama cameron çok güzeldi travel sisteme göre hafif de denilebilir

Günaydın.. bi kaç gündür bebeğim pozisyon değişti sanırım eğilip kalkarken kasığım da ve Hemen göğüs altımda baskı ve ağrı hissediyorum haraketlerimi kisitliyo bu durum bebeğin haraketleride değişti biraz önceden pit pit tekmelerdi şimdi sanki böyle damar seğirmesi gibi peşpeşe vuruyo bi tuhaf ya böyle hisseden var mı kayinvalidem bebek sırtını dönmüş diyo ama bilemiyorum

canım ben 8 inde gitmiştim 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel dedi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…