Ben çok arastirdim ve sonunda aldim kraft twist deco biraz pahali ama.kullanisli ve rahat arabakızlar bebek arabası tavsiyeleriniz neler ? Ben hala karar veremedim..
merhaba,
bana da doktorum plesentada incelme var demişti ikili üçlü taramaların sonuçlarından yola çıkarak ama ben de detaylıda sordum öyle birşey yok dedi doktor..
Endişelenmemize gerek yok dimi? Dr ilk konuştuğunda baya moralimi bozmuştu açıkçası. Cevap için teşekkürler bu arada :)
Aa seninde mi aynı kilosu boyu fln aynen maşAllah barekAllah evlatlara hepimizin kini korusun Mevlam nazarlardan korusun insAllahMasallah cnm.ayniyiz haftamizda kilomizda boyumuzda kirk bir kere Masallah ogluslara..bende bgn doktora gitmek.zorunda kaldim su zannettiğim.şey meğer idrar kacirmasiymis seker yüklemesi var hafta
rica ederim:) insan neredeyse sürekli bir endişe halinde zaten.. özelliklede ilk gebelikse şimdi ne yapmam gerek, atladığım birşey var mı, onu ne zaman alsam , şunu mu alsam bunu mu alsam, şuram ağrıdı acaba herşey yolunda mı, aman vitamini eksik kalmıyordur insallah bebeğin, çocuk doğunca beni neler bekliyor diye diye geçiriyor günlerini..
Ben bunu söyleyen doktoruma detaylıyı yapan prof.un yorumunu söyledim oda aa çok güzel çok güzel dedi sadece.. sanırım detaylıda anlaşılıyor böyle şeyler.. birşey yoktur diye umuyorum..
İnşallah canım biraz da şans işi fabrikasyon hatasına denk gelmemek gerek ben de karar verip almak için sabırsızlanıyorumişte çokta takılmamak lazım,herkesin arz ve talebi farklı..beklentisi farklı..birisi evde dostlarıyla kahve içmekten mutlu olurken bir diğeri en pahalı restoranda yemek yese yinede memnuniyetsizdir..
biraz içinize sinmesiyle önemli..umarım sizde içinize sinen bir araba bulursunuz ve memnun kalırsınız.
ben kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
Evet canım ben de öyle yapıyorum. Bugün 23+5 im ve son nobetimi tutuyorum.
Çarşamba da doktora gidip raporumu alacağım inşallah
Canim ben de bu cuma 23+1 de tutucam insallah son kez. Idareme soyledim kasim ayinin nobet listesine beni dahil etmeyecekler.
kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz neler ? Ben hala karar veremedim..
Ben. Cok cekiyorum. Calisiyorum birde gunduz yatma imkanim yok ama cogu zaman nefessiz kaliyorum. Aksam olmayacak gibi geliyor.Selam annisler bende subat annesi olurum belki.. Ya aranizda benim gibi olan var mi su sirt agrisi beni mahvetti ne zamandir. 10 dk oturuyorum hop sirtima bir agri giriyor yatmassam o an ölücem nefes bile aldirmiyor. Magnezyum falan kullaniyorum ne zamandir kalsiyum desen degerlerim iyi durumda care bilen var mi ya doguma kadar surer mi bu
Ben de dun aksam yanlıslıkla elimdeki sut bardgını salonun ortasına doktum. Halı sehpanın ustundeki kumandalar hersey heryer sut oldu.. Sonra da esim ortalığı silerken oturdum agladım sinirden..kızlar geçen gün bulaşık makinesi bozuldu. eşim uğraştı olmadı. yarın tamir için geleceklerdi. bugün tüüüm makineyi boşaltıp tam 1.5 saat mutfaktan bulaşıklardan çıkamadım ve belim koptu. sonra bi baktım su akıtmış lavabo her yer leş. onları temizle, suyu boşalt. sonra baktım kablo çıkık duruyor. taktım, makine çalışmaya başladı. ben bulaşıkları bitireli 10 dk falan oluyordu yani. benim sinirler bir bozuldu. ağlayarak eşimi aradım ona söylendim üzdüm galiba adamı da. yapamadığı için sinirlendim ya belim koptu yemek bile yapamayacak haldeyim şu an. bi de şu halde yer silmek ne zormuş. ay amma söylendim. içimden atmak istedim
Nöbet muafiyet için rapor şart mı kızlar ben bilgi verdim sadece yetmez mi kiSon nöbet gibisi yok oh maşallah ikinize de, darısı bana
Ben de çok kararsızım. Kanz bavyera ve cameron arasındayım şuan
Hiç bilmiyorum sanırım belgelemek gerekiyor, idareye kalmış bi iş aslındaNöbet muafiyet için rapor şart mı kızlar ben bilgi verdim sadece yetmez mi ki
Idareye bagli..ben sadece soyledim onlar da yazmadilarNöbet muafiyet için rapor şart mı kızlar ben bilgi verdim sadece yetmez mi ki
3,90 $ canım. Yani 12 TL ye geliyor. Ben de alsam mı diye düşünüyordum şu an :)
Canim o senin dedigin 3.90 ligi da gordum ben ama bence ici boyle polar degil onun bana oyle geldi. Benim aldigim daha pahali 9 dolar :) tabi surekli indirimler fln da degisiyo daha uygun da olabilir suan. Muslin olan da 6 dolar dusunun instagramda 50 tl den satiliyotereyagli ekmek
Alıntıları eklemeden bir şey soracağım hatta iki şey :)
Birincisi ağzımın içinde tam dişin arkası damak var ya çıkıntılı olan, soyulmuş gibi acıyor ne yapsam iyi gelir ki?
İkincisi de cuma okullara da yarım gün tatil var mı?
Son nöbet gibisi yok oh maşallah ikinize de, darısı bana
Ben de çok kararsızım. Kanz bavyera ve cameron arasındayım şuan
Ben bilgi verdim beni eklemeyin listeye diye cunku aylik yapiliyo liste bozmak istemedim sonradan soyleyerek. Doktora gidince raporumu getiririm dedim ama idarem gerek olmadigini soyledi canim.Nöbet muafiyet için rapor şart mı kızlar ben bilgi verdim sadece yetmez mi ki
canım ben 8 inde gitmiştim 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel dedi bilgin olsunAa seninde mi aynı kilosu boyu fln aynen maşAllah barekAllah evlatlara hepimizin kini korusun Mevlam nazarlardan korusun insAllahbende bugün gittim ama şeker yüklemesi ile ilgili bisey demedi bende sormadim bi daha ki kontrol 4 hafta sonra insAllah onda da kan uyuşmazlığı ignemi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?