2017 Şubat Anneleri

Bu arada masallah cok guzel ilerlemisiniz bende gorur muyum 25.haftalari ikizlerinle insallah..grubunuz da ikiz hamile olan var mi canim biliyo musun merak ediyorum cok mu zorlaniyo acaba

Bu arada masallah cok guzel ilerlemisiniz bende gorur muyum 25.haftalari ikizlerinle insallah..grubunuz da ikiz hamile olan var mi canim biliyo musun merak ediyorum cok mu zorlaniyo acaba
Gorurusun saglikla buyurler insallah, cok zorlanmadan. Vardir sanirim grupta da ama bilemiyorum hic. Sanki bana goz acip kapayana kadar gecmis bunca zaman gibi geliyor. Bir an once kavusmak da istiyor insan bebegine, bir yandan da biraz daha tadini cikarabilsem bu ozel zaamanlarin diyor. Her tur gucluge dayanabilecegini biliyorsun zaten.. Allah kolaylik versin :)

Evet canım ben de öyle yapıyorum. Bugün 23+5 im ve son nobetimi tutuyorum.

Çarşamba da doktora gidip raporumu alacağım inşallah

Kızlar yaklaşık 15 gün önce ali expressten bikac battaniye siparisi vermiştim. Baktım instagramda müslinleri fln pahalı satıyolar ve zaten onlar da oralardan getirtiyo risk budur dedim ve sipariş verdim :) 2 tanesi az once elime ulaştı bakın size de gösteriyim ben çok beğendim biri ici polarli pratik cok sıkmadan kundak icin

Eklentiler

• IMG-20161024-WA0008.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20161024-WA0007.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20161024-WA0006.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 108
Aminnnn canim.benim hepimize insallah

Canim ben de bu cuma 23+1 de tutucam insallah son kez. Idareme soyledim kasim ayinin nobet listesine beni dahil etmeyecekler.

Canım benim hayırlısıyla kurtulursun inşallah bir an önce

merhaba hanımlar bez konusunda tecrübesi olan veya araştıran varmı aramızda hangis daha iyi

Canım prima molfix huggies i tavsiye ediyorlar. Benim kuzen sleepy kullanıyor ondan da memnun. Ben de komili yi merak ediyorum. Zeytinyağlıymış ya

Yaaa şu kundak gibi olana bayıldımmmm

Ne kadara aldın bunları?

Canım prima molfix huggies i tavsiye ediyorlar. Benim kuzen sleepy kullanıyor ondan da memnun. Ben de komili yi merak ediyorum. Zeytinyağlıymış ya

Yaaa şu kundak gibi olana bayıldımmmm

Ne kadara aldın bunları?

3,90 $ canım. Yani 12 TL ye geliyor. Ben de alsam mı diye düşünüyordum şu an :)

Bab

Ben de araştırdım kraft twist xd travel ı beğendim gibi ama internetteki yorumlar canımı sıktı şimdi hane rider in modellerinde gözüm
işte çokta takılmamak lazım,herkesin arz ve talebi farklı..beklentisi farklı..birisi evde dostlarıyla kahve içmekten mutlu olurken bir diğeri en pahalı restoranda yemek yese yinede memnuniyetsizdir..
biraz içinize sinmesiyle önemli..umarım sizde içinize sinen bir araba bulursunuz ve memnun kalırsınız.
ben kullanmak için sabırsızlanıyorum :)

3,90 $ canım. Yani 12 TL ye geliyor. Ben de alsam mı diye düşünüyordum şu an :)
Canim o senin dedigin 3.90 ligi da gordum ben ama bence ici boyle polar degil onun bana oyle geldi. Benim aldigim daha pahali 9 dolar :) tabi surekli indirimler fln da degisiyo daha uygun da olabilir suan. Muslin olan da 6 dolar dusunun instagramda 50 tl den satiliyo tereyagli ekmek

ay inanmıyorum o kadar fark olduğuna ya. ben de bakıp alacağım hemen

kızlar geçen gün bulaşık makinesi bozuldu. eşim uğraştı olmadı. yarın tamir için geleceklerdi. bugün tüüüm makineyi boşaltıp tam 1.5 saat mutfaktan bulaşıklardan çıkamadım ve belim koptu. sonra bi baktım su akıtmış lavabo her yer leş. onları temizle, suyu boşalt. sonra baktım kablo çıkık duruyor. taktım, makine çalışmaya başladı. ben bulaşıkları bitireli 10 dk falan oluyordu yani. benim sinirler bir bozuldu. ağlayarak eşimi aradım ona söylendim üzdüm galiba adamı da. yapamadığı için sinirlendim ya belim koptu yemek bile yapamayacak haldeyim şu an. bi de şu halde yer silmek ne zormuş. ay amma söylendim. içimden atmak istedim

Bide şunlarda çok fena gözüm var da ayakkabı olduğu için çekiniyorum biraz. Alışveriş zamanım gelmiş sanırım beniim

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-10-24-17-43-40-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…