- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Bu arada masallah cok guzel ilerlemisiniz bende gorur muyum 25.haftalari ikizlerinle insallah..grubunuz da ikiz hamile olan var mi canim biliyo musun merak ediyorum cok mu zorlaniyo acabaMerhabalar. Endise etmene gerek yok. Hatta gayet iyi bunlar. Igg pozitif olmasi bu hastaliklari gecirmissin ve bagisikligin var demek. Igm su anda geciriyorsun deemk. Hamilelikte bebege zarar verebilecek mikroplar bunlar. Geirmis olman iyi. Kendi adima ben gecirmemisim ve surekli olarak takip ediliyor su anda. Disarda falan salata yiyemiyorum. Kedilerden uzK duruyorum. Hiiiic endise etme :)
Gorurusun saglikla buyurler insallah, cok zorlanmadan. Vardir sanirim grupta da ama bilemiyorum hic. Sanki bana goz acip kapayana kadar gecmis bunca zaman gibi geliyor. Bir an once kavusmak da istiyor insan bebegine, bir yandan da biraz daha tadini cikarabilsem bu ozel zaamanlarin diyor. Her tur gucluge dayanabilecegini biliyorsun zaten.. Allah kolaylik versin :)Bu arada masallah cok guzel ilerlemisiniz bende gorur muyum 25.haftalari ikizlerinle insallah..grubunuz da ikiz hamile olan var mi canim biliyo musun merak ediyorum cok mu zorlaniyo acaba
Günaydın :) ders programı değişti bugün dersim ikide ben de uyanıp uyanıp uyuttum kendimi mis gibi dinlendim.
Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım. Yeni biner günüm cuma oldu. Bu cuma 23+3 ile nöbet tutup haftaya 24+3 olacağımdan tutmayacağım değil mi?
Aminnnn canim.benim hepimize insallahGorurusun saglikla buyurler insallah, cok zorlanmadan. Vardir sanirim grupta da ama bilemiyorum hic. Sanki bana goz acip kapayana kadar gecmis bunca zaman gibi geliyor. Bir an once kavusmak da istiyor insan bebegine, bir yandan da biraz daha tadini cikarabilsem bu ozel zaamanlarin diyor. Her tur gucluge dayanabilecegini biliyorsun zaten.. Allah kolaylik versin :)
Canim ben de bu cuma 23+1 de tutucam insallah son kez. Idareme soyledim kasim ayinin nobet listesine beni dahil etmeyecekler.Günaydın :) ders programı değişti bugün dersim ikide ben de uyanıp uyanıp uyuttum kendimi mis gibi dinlendim.
Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım. Yeni biner günüm cuma oldu. Bu cuma 23+3 ile nöbet tutup haftaya 24+3 olacağımdan tutmayacağım değil mi?
Tunaydin. Anca geldim. Çok yorgunum uykusuz um sırtım cok ağrıyor. Gram gram kilo alıyorum hergün sonum 100 olucak sanırım. Battı balık yan gider napim. Kızlar bu bebek arabası konusunda titiz davranın ben iki kez almak zorunda kaldım. İlki Doll marka idi epey para verdim. Sonra çok ahir geldi bi daha almak zorunda kaldım. Allah kolaylik versin versin @mgb hayırlı olsun. Güle güle kullan. @TuRuNCu sen ne zaman kıyafetleri çıkarıp yıkamaya düşünüyorsun. Beni de p telaş aldı.
Kızlar ya bugün aile terapisine yönlendirildik. Gitmek zorundayım sim. Dua edin de bitsin bu çile. Çok sıkıldım kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum böyle olunca.
merhaba hanımlar bez konusunda tecrübesi olan veya araştıran varmı aramızda hangis daha iyi
Kızlar yaklaşık 15 gün önce ali expressten bikac battaniye siparisi vermiştim. Baktım instagramda müslinleri fln pahalı satıyolar ve zaten onlar da oralardan getirtiyo risk budur dedim ve sipariş verdim :) 2 tanesi az once elime ulaştı bakın size de gösteriyim ben çok beğendimbiri ici polarli pratik cok sıkmadan kundak icin
Canım prima molfix huggies i tavsiye ediyorlar. Benim kuzen sleepy kullanıyor ondan da memnun. Ben de komili yi merak ediyorum. Zeytinyağlıymış ya
Yaaa şu kundak gibi olana bayıldımmmm
Ne kadara aldın bunları?
işte çokta takılmamak lazım,herkesin arz ve talebi farklı..beklentisi farklı..birisi evde dostlarıyla kahve içmekten mutlu olurken bir diğeri en pahalı restoranda yemek yese yinede memnuniyetsizdir..Bab
Ben de araştırdım kraft twist xd travel ı beğendim gibi ama internetteki yorumlar canımı sıktı şimdi hane rider in modellerinde gözüm
Canim o senin dedigin 3.90 ligi da gordum ben ama bence ici boyle polar degil onun bana oyle geldi. Benim aldigim daha pahali 9 dolar :) tabi surekli indirimler fln da degisiyo daha uygun da olabilir suan. Muslin olan da 6 dolar dusunun instagramda 50 tl den satiliyo3,90 $ canım. Yani 12 TL ye geliyor. Ben de alsam mı diye düşünüyordum şu an :)
ay inanmıyorum o kadar fark olduğuna ya. ben de bakıp alacağım hemenCanim o senin dedigin 3.90 ligi da gordum ben ama bence ici boyle polar degil onun bana oyle geldi. Benim aldigim daha pahali 9 dolar :) tabi surekli indirimler fln da degisiyo daha uygun da olabilir suan. Muslin olan da 6 dolar dusunun instagramda 50 tl den satiliyotereyagli ekmek
baby2go volo premium modelini aldım..kendimce içime sindi,beğendim.ama henüz kullanmadığımdan memnunmuyum,değilmiyim bilemiyorum.kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz neler ? Ben hala karar veremedim..
Bütçeniz ne kadar ?kızlar bebek arabası tavsiyeleriniz neler ? Ben hala karar veremedim..
Masallah cnm.ayniyiz haftamizda kilomizda boyumuzda kirk bir kere Masallah ogluslara..bende bgn doktora gitmek.zorunda kaldim su zannettiğim.şey meğer idrar kacirmasiymis seker yüklemesi var hafta701 gr 30 cm dedi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?