Anladım canım tamam sağol8 inde gitcem canım inşallah. araba tek fiyati 400 civarı canım baston tipi
ben daha hamile olmadan takip ediyodum sayfayıGunaydın.. Ben de birkac gun rahatsız oldugum için istirahatliyim. Evde yatmak cok guzelmiş :) Dun sabah da seker yukleme yaptırdım. Sonuclarını bugun alabilirim umarım. Dusundugum kadar zor degilmiş, içemem o sıvıyı demiştim de gitmeden ..
Ben de sling ve kanguru cok istiyorum, esimi de ikna ettim. Ama araba sart gibi gorunuyor. Ya durmazsa diye korkuyorum. Ben de henuz karar vermedim neko ya da boba mı olsun ne olsun bilemiyorum. Babywearing Turkiye sayfası var facebookta ordan birseyler ogrenmeye calısıyorum bu sling ve kangurular hakkında. Bebegini uzerinde tasımak isteyen annelere de tavsiye ederim o sayfayı.
ben de çok endişeliyim becerebilir miyim diye ama bi kaç denemeye alışırsın diyolar.. çok faydası olduğu için denemeyi düşünüyorum çok pahalı değil zaten eğer kullanamazsam da çok üzülmem.. Ama denemek istiyorum kesinlikle..Sling niyeyse korkutuyor beni sanki yapamayacağım bebeğe zarar vereceğim gibi geliyor şekil olarak korumasız sanki
2 DOZ vuruldum tetonozMerhaba güzel hamişler. İlk Zaman'lar çok sık bakıyordum ama epeydir giremedim bu hafta kızım doğmadan tüm evi boya yaptık, yatak odasını büyük odaya taşıdık, abisinin odasını yaptık. Güvenli bağlanma için emzirme döneminde yatak odasında park yatağında yatırırım diye düşünüyorum abisi çok uyumluydu sorun yaşamadık inş yine böyle olur. İkisine oda yapacaktım arada 6 yaş olacak cinsiyet farklılığından onu şuan psıkolojimde gündem haberlerinden dolayı uygun değil erteledim fikri.
Ben size şey sormak istiyorum herkes tetenoz aşısı ve şeker yüklemeye olumlu bakıyor mu yaptıracak mısınız?
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..GÜNAYDIN ANNELER ANNE ADAYLARII BURNUMU ÇEKİYORUM BENDE GRİP OLUYORUM
Merhaba güzel hamişler. İlk Zaman'lar çok sık bakıyordum ama epeydir giremedim bu hafta kızım doğmadan tüm evi boya yaptık, yatak odasını büyük odaya taşıdık, abisinin odasını yaptık. Güvenli bağlanma için emzirme döneminde yatak odasında park yatağında yatırırım diye düşünüyorum abisi çok uyumluydu sorun yaşamadık inş yine böyle olur. İkisine oda yapacaktım arada 6 yaş olacak cinsiyet farklılığından onu şuan psıkolojimde gündem haberlerinden dolayı uygun değil erteledim fikri.
Ben size şey sormak istiyorum herkes tetenoz aşısı ve şeker yüklemeye olumlu bakıyor mu yaptıracak mısınız?
Evt cnm ayni..bizim 3 kasimda seker yükleme 25 kasimda doktor kontrolumuz var..Masallah bebislereAa seninde mi aynı kilosu boyu fln aynen maşAllah barekAllah evlatlara hepimizin kini korusun Mevlam nazarlardan korusun insAllahbende bugün gittim ama şeker yüklemesi ile ilgili bisey demedi bende sormadim bi daha ki kontrol 4 hafta sonra insAllah onda da kan uyuşmazlığı ignemi olcam
Benim 28 de yaptircakmis galiba şeker yüklemesiniEvt cnm ayni..bizim 3 kasimda seker yükleme 25 kasimda doktor kontrolumuz var..Masallah bebislere
Bana da doktor seker yüklemesi için tok karna gel dedi...AC karna gidenlerde var mis anlamadim..24-28 hafta ztn oluyo seker yüklemesi öyle diye biliyorumBenim 28 de yaptircakmis galiba şeker yüklemesini
Bana hiç bisey demedi valla bazı şeyleri ben soruyom oyle söylüyor anlamadımBana da doktor seker yüklemesi için tok karna gel dedi...AC karna gidenlerde var mis anlamadim..24-28 hafta ztn oluyo seker yüklemesi öyle diye biliyorum
24. haftadan sonra diye biliyorum canımkızlar şeker yüklemesini yaptıranlar en erken ne zaman yaptırdınız?? Benim yarın sabahtan kontrolüm var genel tahlillerim yapılacak onun yanında şekeride yapar mı acaba bidaha bidaha uğraşmak istemiyorum hiç..
Cnm yarin benimde randevum var bakalm ne diyecek drumuz insallah bizimkide gecmistir..Mrb kızlar nasılsınız. Muayene den geliyorum cokk şükür beyindeki kistlerden biri kaybolmuş. Diğeri de küçülmüş. Cokk şükür inşallah 28. Haftaya kadar geçer ddi. Dualarımız için çok sağolun.MaHlass canım darısı sana insallah bak duzeliyomus canım. Bir de bi arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım ona da Moral olsun inşallah. Yarın sabah da şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey cikmaz
evet her yerde öyle geçiyor ama bir açıklama yok genel olarak birkaç günden ne fark eder ki :))24. haftadan sonra diye biliyorum canım
ben burdaki bi bebek mağazasında gördüm. burda 389 dediler. hepsiburada.com'da 329'a buldum. internetten alıcam galiba. bebek mağazalarında vardır gez bi bak fiyat araştır. yalnız bunun ölçüsü standart 70x110 değil 60x120. ben uzun ve dar diye tercih ettim. odada genişlik olarak ancak yerim var.canım çok hoş ve sadeymiş. nerde mağazası bunun? sunny baby mağazası diye mağazasımı var?
Burda tecrübeli bi anne daha neko kullanmıştı konuşmuştuk :)Ben de sling almaya karar verdimbaşta endişe ediyorum kullanamam diye.. bekleyeyim 2 3 aylıkken kanguruya geçerim demiştim ama sonra dediğin gibi ten tene temas süt üretimi için de çon öenmliymiş o yüzden almaya karar verdim.. inşallah kullanmayı da becerebilirim.. ama boba ile neko arasında kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?