2017 Şubat Anneleri

ben daha hamile olmadan takip ediyodum sayfayı baya faydalı oluyor gerçekten de.. ben galiba neko sling almaya karar verdim siyah ya da bordosunu Boba ya esnek olduğu için biraz daha zor ve kısa kullanılıyo diyolar.. Kanguru için de hala kararsızım Boba 4g, tula ve ergobaby 360 arasında kaldım.. ama galiba önde taşıma avantajı olduğu için ergo baby 360 alabilirim sizin aklınızda ne var?

Sling niyeyse korkutuyor beni sanki yapamayacağım bebeğe zarar vereceğim gibi geliyor şekil olarak korumasız sanki
ben de çok endişeliyim becerebilir miyim diye ama bi kaç denemeye alışırsın diyolar.. çok faydası olduğu için denemeyi düşünüyorum çok pahalı değil zaten eğer kullanamazsam da çok üzülmem.. Ama denemek istiyorum kesinlikle..

2 DOZ vuruldum tetonoz
şeker yüklemeside yaptıracağım

Tetanoz yaptırdım, aşıların gerekli olduğuna inanıyorum. Şeker yüklemesi için ise henüz doktorumla konuşmadım. 4ünde ayrıntılım var o zaman ne derse onu uygularım

Evt cnm ayni..bizim 3 kasimda seker yükleme 25 kasimda doktor kontrolumuz var..Masallah bebislere

Bana da doktor seker yüklemesi için tok karna gel dedi...AC karna gidenlerde var mis anlamadim..24-28 hafta ztn oluyo seker yüklemesi öyle diye biliyorum
Bana hiç bisey demedi valla bazı şeyleri ben soruyom oyle söylüyor anlamadım

kızlar şeker yüklemesini yaptıranlar en erken ne zaman yaptırdınız?? Benim yarın sabahtan kontrolüm var genel tahlillerim yapılacak onun yanında şekeride yapar mı acaba bidaha bidaha uğraşmak istemiyorum hiç ..

Herkese merhaba. Ben 2 doz tetenoz aşısını da vurdurdum. Doktorum yaptır dedi. Şeker için p.tesi aç gittim ve açlık şekerimi ölçtü 79 çıktı. 90 üstü riskli şekerin gayet iyi kilo alımın da iyi şeker yüklemesine gerek yok dedi. 6 kilo aldım. Ayrıca bebeğim de ultrasonda yaklaşık 2 hafta önde gidiyor.

24. haftadan sonra diye biliyorum canım

Cnm yarin benimde randevum var bakalm ne diyecek drumuz insallah bizimkide gecmistir..

canım çok hoş ve sadeymiş. nerde mağazası bunun? sunny baby mağazası diye mağazasımı var?
ben burdaki bi bebek mağazasında gördüm. burda 389 dediler. hepsiburada.com'da 329'a buldum. internetten alıcam galiba. bebek mağazalarında vardır gez bi bak fiyat araştır. yalnız bunun ölçüsü standart 70x110 değil 60x120. ben uzun ve dar diye tercih ettim. odada genişlik olarak ancak yerim var.

Arkadaşlar benden şimdiye kadar 1 kez kan ve idrar testi istedi doktorum sizce normal mi bazı arkadaşlar her ay ki kontrollerde kan veriyor gibi okuyorum doğru mu bu.

miniço'da da güzel indirimler var. şansıma burda kendi mağazası da varmış. internetten de sipariş verilebiliyor.

Burda tecrübeli bi anne daha neko kullanmıştı konuşmuştuk :)
Fazlasıyla tercih edilen bi ürün aynı zamanda fiyatıda makul ve renk yelpazesi tam bana göre o yüzden bobayı bilmem ama gönlümdeki neko

Eklemek isterim ki hamilelik dönemi 3 trimester'a ayrılıyor 40 hafta olarak ya aslında 4 trimestermış, bu 4. Dönemi Bebek doğmuş olarak geçiriyor..hani koliklik gibi bi sıkıntı var ya daha çok vaktinden önce doğan bebeklerin girdiği söylenir işte tam burda bu wrap slingler çok iş görüyor yani demem o ki Aslında her anne bu ürünlerden faydalanmalı Bebek kolik olsun ya da olmasın ana rahmindeymiş gibi güvende hissediyor Bebek böylece daha az ağlıyor daha az ürküyor filan :) gerçi birçoğumuz biliyoruz bunları ama belki bilmeyen biri faydalanır diyerekten yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…