2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benden şimdiye kadar 1 kez kan ve idrar testi istedi doktorum sizce normal mi bazı arkadaşlar her ay ki kontrollerde kan veriyor gibi okuyorum doğru mu bu.
Doktorum değil de sağlık ocağındaki hemşirem istiyor her ay olmasa da 2 ayda bir :)

Arkadaşlar benden şimdiye kadar 1 kez kan ve idrar testi istedi doktorum sizce normal mi bazı arkadaşlar her ay ki kontrollerde kan veriyor gibi okuyorum doğru mu bu.

Benden de sadece gebeliğin 6.cı haftası bu testler istendi. Daha sonra ne dr.ne s.ocağı istemedi hiç.
En kısa zamanda s.ocağına gidip tahlil yaptırayım diyordum ben de.

Benden de sadece gebeliğin 6.cı haftası bu testler istendi. Daha sonra ne dr.ne s.ocağı istemedi hiç.
En kısa zamanda s.ocağına gidip tahlil yaptırayım diyordum ben de.
merhaba arkadaşlar bende 22+4 günlük hamileyim bendede en başta istediler başka kan ve idrar testi istmedi doktorum isteyen varmı doktoru, yada kendisi yaptıran varmı doktoru istemeden

Ben de slingden cekiniyorum ama sanırım alıp kullanmayı deneycegim, cunku kolik konusunda da yararı oldugunu ogrendim. Ustelik de koynumda uyusun istiyorum ya, kokusunu içime cekmek istiyorum surekli.
Biraz daha buyuyunce de boba olabilir diye dusundum. Aslında hepsinin bir avantajı varmıs sanırım. Artık o kısımda birazcık da butce etkili olacak. Ama dogmasını bekliyorum oglumun, sonra gidip deneyip alacagım..

benim 2-3 kez kan - 2 kezde idrar testi istendi..
enfeksiyon vs birşey varmıydı genel kontrol için mi istendi acaba benden neden hiç istenmedi doğum paketi aldım ama hiç kan testi yapılmadı 2li ve 4 lü tarama hariç birde ilk 6 7 haftalıkken yapılan hariç

Uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkür ederim ama sürekli ölüm korkusu yaşıyorum bunun üstüne nasıl gidicem yazarken bile korkuyorum . Bigünüm bigünümü tutmuyor hep olumsuzum hep korkularım var dedğiniz gibi elim hep nabzımda hep çarpıntım var hele bazen o kadar değişik atıyorki o nöbetler uzun sürüp geçiyor bir daha olursa diye bekliyorım bu sefer nasıl kalkıcam altından inanın bilmiyorum destek alsam ilaç tavsiyesi pskoloğa gitsem uzun bir zaman bugün doktorumla görüştüm bebek sana şifa olucak ama işte elimde değil başaramıyorumm oluruna bırakamıyorum

Aynı duygular işte kafada dönen bir sürü şey var yüreğim hep ağzımda nabıcaz biz böyle

merhaba arkadaşlar bende 22+4 günlük hamileyim bendede en başta istediler başka kan ve idrar testi istmedi doktorum isteyen varmı doktoru, yada kendisi yaptıran varmı doktoru istemeden
benim doktorum gebeliğin başında istemişti bir de 24. haftadaki kontrolümde istedi. ona göre de kan ilacına başladık. bi de idrar yolu enfeksiyonu için zimaks kullandım. sağlık ocağında 17.bitince istediler bi de 27.hafta bitince yaptırcam o da 5kasım falanmış.

Tuhaf bi gün. Geciriyorum yine ağlamaklı duygusal sıkıntılı son iki saattir fln sadece ağlıyorum yani gözler kendiliğinden akiyo eşim noldu dediğinde hickirmaya başlıyorum noldu ki bana

Canım karnındaki mucizeye odaklan ve rahat ol...
Evet bir müddet bir çok şey eskisi gibi olmayacak belki ama o minik eller sarılıp "annemm mis gibi kokuyorsun" diyip o minik burnunu koynuna soktuğunda "bütün dünyam değişse kaç yazar" diyorsun :)
Annelik iç güdüsü kadının doğasında var olan bir şey. Gör bak doğar doğmaz kendini kırk yıllık anneymiş gibi hissedeceksin :)

kızlar her sabah hemen hemen aynı saatlerde kalp atışı gibi bişi hissediyorum pıt pıt atıo acaba bu hıçkırık mı ? epeyde sürüyor

Hıçkırık kolay anlaşılıyor aslında. Derinden ritmik bir şekilde mini pıtpıtlar geliyor. 3-5 pıtlamadan biraz daha uzun sürüyor ama her sabah aynı saatte olur mu bilmiyorum :)
Gün içinde farklı zamanlarda hissediyorum ben.

Canım "avent natural yenidoğan set" yazınca çıkıyor.
E-bebekten bi link göndereyim

https://www.e-bebek.com/scd290-01-natural-yenidogan-pp-biberon-seti-p-pav-9430260/

Tetanozu hem ilk gebeliğimde hem de bu gebeliğimde yaptırdım. Doğum sonrası bebeğin aşılarını da yaptıracağım. Aşı'ya karşı değilim.
Şeker yüklemeyide yaptıracağım.

Bana da doktor seker yüklemesi için tok karna gel dedi...AC karna gidenlerde var mis anlamadim..24-28 hafta ztn oluyo seker yüklemesi öyle diye biliyorum

Şeker riski bulunmayan hamilelerin sadece 50mg glukoz verilip tokluk şekerine bakılıyor. Aç gidilmesi gerekmiyor yani ama risk altında olanlara açlık şekerine de bakmak için aç gel deniyor.

En erken 24.cü hafta da duydum ama benim doktor 26-28 arasıven uygunudur dediği için 27.de gideceğim.

Sağol canım ama set halinde almazsam sadece biberon bi tane ne almalıyım fikrin var mı

Aynen ya içimizde görmüyoruz ayrı bi sıkıntı iyi mi değil mi ne alemde çıkınca da dediğin gibi gaz i mi var şöyle mi böyle mi derken ... Annelik böyle bisey mis diyo insan

Fullialein yaa o zamanlar da birbirimize destek olacagiz demi? Bir an önce o günler gelsin istiyorum ben de birbirimizi dualarla doğuma gönderelim.. doğum sonrası haberini bekleyelim.. Ay çok heyecanlı

arkadaşlar süt pompası ve bebek telsizi ile ilgili fikirleriniz neler ? bebek arabası olarak bunu aldım fikirleriniz neler?
http://urun.n11.com/3-tekerlekli-be...gclid=CIzznP_b-M8CFeMW0wod4xAC2A&gclsrc=aw.ds
Hayırlı olsun :) 3 tekerlekli modellerin denge sorunu yaşadığını okumuştum bikaç sitede ona dikkat edin kullanırken güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Ben lansinohun tekli elektrikli göğüs pompasını aldım, bugün bana ulaştı.. araştırdığım kadarıyla bütün göğüs/süt ürünleri başarılı olan bi marka kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz :)

Bebek telsizi tamamen bütçe meselesi en iyi markayı soruyorsanız motorola derim

Bende weewell wma400 modeli var bakalım ne kadar işine yarayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…