2017 Şubat Anneleri

Valla göz açıp kapayıncaya kadar geliyor o günlerde...:)
Oğlumda 2012 mayıs anneleriyle yazışıyordum. 4.5 yıl oldu ve hala yazışırız.
Gör bak çok yakında doğum telaşı başlar veee sonra gaz sancıları :))

Sağol canım ama set halinde almazsam sadece biberon bi tane ne almalıyım fikrin var mı

Bu dediğim biberonu tekli olarakta alabiliyorsun canım

merhaba arkadaşlar bende 22+4 günlük hamileyim bendede en başta istediler başka kan ve idrar testi istmedi doktorum isteyen varmı doktoru, yada kendisi yaptıran varmı doktoru istemeden
Ben de ilk gittiğimde idrar verdim sadece ondan sonra vermedim.. ama her ay gittiğimde doktorum kan tahlili yaptırıyo kan değerlerime falan bakmak için..

Ben de şimdilik sling alıp başlayacağım bebeğimi giymeye kanguruya karar vermek için daha vaktimiz olacak nasılsa benim trabzonda deneme imkanım yok ama bi arkadaşıö momfortbaby kullanıyo diğeri de tula alacak yakın zamanda.. ben de onlarınkini denerim aetık fikir olur bana da dediğin gibi seçenek çok artık fiyat performans oranına göre karar veririz inşallah..

Kızlar birşey sorucam sizde de göğüs altında sıkışma var mı kaburgalarımın olduğu yerde oturamıyorum sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor zorlanıyorum böyle yaşayan var mı aramizda

Kızlar birşey sorucam sizde de göğüs altında sıkışma var mı kaburgalarımın olduğu yerde oturamıyorum sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor zorlanıyorum böyle yaşayan var mı aramizda

Bende de oluyo canım.
Yani sütyen mi sıkıştırıyo yoksa göğüs büyüdüğü için mi bilmiyorum.
Ama oluyo sık sık.

Fullialein yaa o zamanlar da birbirimize destek olacagiz demi? Bir an önce o günler gelsin istiyorum ben de birbirimizi dualarla doğuma gönderelim.. doğum sonrası haberini bekleyelim.. Ay çok heyecanlı

Valla ben ara sıra eski gruplara bakıyorum çoğu insan girmiyor Doğumdan sonra. Ben aktif olarak kullanırım. Hamileliğimiz aynı olduğu için yaşadıklarımız hep paralel gitti, birbirimize hep destek olduk. Aynı şey bebekler olunca da geçerli olacak bence.
Takiplerime göre de doğuran ilk hafta gruba uğramıyor

Bende de oluyo canım.
Yani sütyen mi sıkıştırıyo yoksa göğüs büyüdüğü için mi bilmiyorum.
Ama oluyo sık sık.
Ben çok kötüyüm Dr â gittim nst ye bağladı rahim kasılması olabilir diye ama şükür sorun çıkmadı Sadece magnezyum verdi ikingundur içiyorum ama şimdilik aynıyım

bence doguranlar fırsat bulamıyordur gruba ugramak ıcın

Sağol Can'ım o gruplar zaten aklımı karıştırdı oğlumda yaptırdım hamıleyken aşılar konusunda doğduktan sonra özel istenenlerden rota aşısı yaptırmıştık yan etkisi maalesef gelişimini çok geriletti aylarca kusma ishal etkisi ile bebeğimle epey zorlandık şuan gelişimi en sonlarda. Yüzde 70 persentel dan yüzde 10 lara düştü bu yüzden kafam çok karışık

Günaydınlar herkese..

Canım doğum sonrası çok kısıtlı oluyor zaman. O yüzden çok fazla girilemiyor foruma ama ben 2012 mayıs anneleriyle face üzerinden hala görüşüyorum.20 kişilik aktif bir grup. Hem hamilelik hem doğum derken en az 5 -5.5 yıl olmuş :)
Burda da doğum sonrası öyle bi grup kurarız :)

Evet canım haklısın. Annelik içgüdüsü sanırım tüm korkularımı alacak inşaAllah.

evet canım idrarda hafif enfeksiyon görüldüğü için 2. si yapıldı ama temiz çıktı.. kan içinde şirket doktorom değerlerime göre gittiğinde yaptır dediği için yaptıdım.. demir, b12 vs eksikmi diye kontrol amaçlı kendim istedim doktordan..

günaydın güzel anneler..

2-3 haftadır babamın rahatsızlığı ile bebeğimi unuttum desem yeridir. önceleri tekmeleri beni havalara uçururken şimdi yapma diyesim geliyor bebeğime ilk bebeğim ama sevincini yaşayamıyorum..bahsetmiştim öncelerde ve dua istemiştim sizden.. babamın akciğerdeki yara için ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalıktan bahsediyorlar.. biyopsi sonucuna göre beyin MR'ı ve PET/CT çekildi. sonuçlar cuma çıkıcak ve doktor değerlendirip ameliyat önericek sanırım.. sürekli ağlıyorum. babamı kaybetmekten çok korkuyorum.. bunuda kimseye bu şekilde söyleyemiyorum.. sürekli içimde babamı kaybetme korkusu ve hayatın ne kadar boş ve anlamsız olduğu.. babam çok duygusal ve hasta moduna girdi bile.. neler yapabilirim onun içi dua etmekten başka bilmiyorum.. hafta sonu birlikte olmayı planlıyorum şimdilik ve RABBİM TÜM HASTALAR ŞİFA VERSİN...

Allahım şifa versin babana. inşallah sonuçları tertemiz çıkar. Herşey biz insanlar için. Annem de de aynısı olmuştu akciğerlerinde. bizde çok stres olduk üzüldük mahvolduk şükür ki alınan parça temiz çıktı.İnş.babanında aynı olur.Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa olsun inş.Amiiin.

çok geçmiş olsun cnm ins sonuçlar temiz çıkar Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin inş.

Allah yardımcınzı olsun Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine temiz çıkar inşallah sonuçları..Hayattın boş olduğunu anlıyorsun sevdiklerine sıkı sıkı sarılman gerektiğini.. Babanla nice yılların olur inşallah. Dua her kapıyı açar Rabbim dualarınızı kabul etsin.

Günaydınnnnnn 75 gr glukoz içtim bekliyorum 2 saat bekliycekmisim umarım midemi bulandirmaz gerçi tadı şurup gibiydi çok hoşuma gitti

kızlar kabızlık sorunu yaşıyan var mı.. ben akdeniz ikliminde yaşadığım için narenciye bolluğu var sokaklarda portakal limon ağaçları.. saolsun bahçesi olan mandalina getirmiş canınız çekmesin bende severim yerim yani. 2 gün felan yemedim ogünler tuvalet sorunu yaşadım sonraki 3.gün yeyince gayet normale döndü internetten araştırınca hamilelikte kabızlığı önlediği yazıyordu. kesinlikle tavsiye derim bu sorunu yaşayanlar günde 4-5 tane yesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…