Beta hcg yükselecek mi, kese görünecek mi, Bebek oluştu mu, kalbi atıyor mu, ikili temiz mi-burnu oluşmuş mu diye diye 24 hafta geçti . Bebek yanımızda uyurken gaza ne iyi geliyor hangi bez iyi vs diye konuşacağımız günler de gelecek mi ki
Sağol canım ama set halinde almazsam sadece biberon bi tane ne almalıyım fikrin var mı
Ben de ilk gittiğimde idrar verdim sadece ondan sonra vermedim.. ama her ay gittiğimde doktorum kan tahlili yaptırıyo kan değerlerime falan bakmak için..merhaba arkadaşlar bende 22+4 günlük hamileyim bendede en başta istediler başka kan ve idrar testi istmedi doktorum isteyen varmı doktoru, yada kendisi yaptıran varmı doktoru istemeden
Ben de şimdilik sling alıp başlayacağım bebeğimi giymeyeBen de slingden cekiniyorum ama sanırım alıp kullanmayı deneycegim, cunku kolik konusunda da yararı oldugunu ogrendim. Ustelik de koynumda uyusun istiyorum ya, kokusunu içime cekmek istiyorum surekli.
Biraz daha buyuyunce de boba olabilir diye dusundum. Aslında hepsinin bir avantajı varmıs sanırım. Artık o kısımda birazcık da butce etkili olacak. Ama dogmasını bekliyorum oglumun, sonra gidip deneyip alacagım..
Kızlar birşey sorucam sizde de göğüs altında sıkışma var mı kaburgalarımın olduğu yerde oturamıyorum sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor zorlanıyorum böyle yaşayan var mı aramizda
Fullialein yaa o zamanlar da birbirimize destek olacagiz demi? Bir an önce o günler gelsin istiyorum ben de birbirimizi dualarla doğuma gönderelim.. doğum sonrası haberini bekleyelim.. Ay çok heyecanlı
Valla göz açıp kapayıncaya kadar geliyor o günlerde...:)
Oğlumda 2012 mayıs anneleriyle yazışıyordum. 4.5 yıl oldu ve hala yazışırız.
Gör bak çok yakında doğum telaşı başlar veee sonra gaz sancıları :))
Bu dediğim biberonu tekli olarakta alabiliyorsun canım
Ben çok kötüyüm Dr â gittim nst ye bağladı rahim kasılması olabilir diye ama şükür sorun çıkmadı Sadece magnezyum verdi ikingundur içiyorum ama şimdilik aynıyımBende de oluyo canım.
Yani sütyen mi sıkıştırıyo yoksa göğüs büyüdüğü için mi bilmiyorum.
Ama oluyo sık sık.
bence doguranlar fırsat bulamıyordur gruba ugramak ıcınValla ben ara sıra eski gruplara bakıyorum çoğu insan girmiyor Doğumdan sonra. Ben aktif olarak kullanırım. Hamileliğimiz aynı olduğu için yaşadıklarımız hep paralel gitti, birbirimize hep destek olduk. Aynı şey bebekler olunca da geçerli olacak bence.
Takiplerime göre de doğuran ilk hafta gruba uğramıyor
Sağol Can'ım o gruplar zaten aklımı karıştırdı oğlumda yaptırdım hamıleykencanım merhaba. tetanoz aşısı ve şeker yükleme sormuşsun. bazı annelerde ailede hiç şeker olmamasına rağmen hamilelikte çıkabiliyor. bana sorsan ben yaptırmak istemiyorum ama dr um ısrar ederse yaptıracağım gibi. zaten şekeri her yerden alıyoruz. kararsızım ama risk almak da işime gelmiyor dorğusu.
aşı ya gelince... aşı konusunda daha kararsızım. hatta ben bebekken bile yapılan aşılara karşıyım. çok küçük yaşta çok fazla karma aşı ve mikropla tanıştırılıyor çocuklar. aşıların içinde bir sürü madde var. bir yakınımız kızına otistik teşhisi kondu. ancak daha sonra bunun sindirimsel bir rahatsızlık olduğu, çocuğun civa başta olmak üzere ağır metalleri diğer insanlar gibi vücudundan atamadığı için beyinde sıkıntı yaptığı, bununda otizme sebep olduğu anlaşıldı.
özel bir diyete başladı annesi ama çoook araştırdı. 2 yaşına kadar olan aşıları yaptırmışlardı. son aşısını ise yaptırmadı. çünkü aşının içinde ağır metal grubundan bir madde vardı. az bir miktar bile olsa çocuğun gelişiminde sıkıntı yapıyordu. o aşıdaki az miktarın vücuttan atılması için belki 2 ay fazladan diyet yapması gerekecekti. o nedenle annesi son aşıyı yaptırmayı reddetti.
medyadan çok araştırıyorum. aşı hukuki ve tıbbi bir zorunluluk değildir diyen face boook grupları var. devlet ile aşı konusunda davalık olup kazanan aileler var. yurt dışlarında halen tartışmalı olarak aşı meselesi konuşuluyor. beni de sağlık ocağından arayıp duruyorlar. tetanoz aşısı zamanı geldi diye. doğrusu çok kararsızım. hadi kendime yaptırdım diyelim. bebeğe yaptıracakmıyım, onu da bilmiyorum. bir yanım yaptır ya bir şey olursa diyor, diğer yanım o araştırmalardan sebep okudukça şüphelerim artıyor. istersen sende bir kendin araştır.
Valla ben ara sıra eski gruplara bakıyorum çoğu insan girmiyor Doğumdan sonra. Ben aktif olarak kullanırım. Hamileliğimiz aynı olduğu için yaşadıklarımız hep paralel gitti, birbirimize hep destek olduk. Aynı şey bebekler olunca da geçerli olacak bence.
Takiplerime göre de doğuran ilk hafta gruba uğramıyor
Canım karnındaki mucizeye odaklan ve rahat ol...
Evet bir müddet bir çok şey eskisi gibi olmayacak belki ama o minik eller sarılıp "annemm mis gibi kokuyorsun" diyip o minik burnunu koynuna soktuğunda "bütün dünyam değişse kaç yazar" diyorsun :)
Annelik iç güdüsü kadının doğasında var olan bir şey. Gör bak doğar doğmaz kendini kırk yıllık anneymiş gibi hissedeceksin :)
enfeksiyon vs birşey varmıydı genel kontrol için mi istendi acaba benden neden hiç istenmedi doğum paketi aldım ama hiç kan testi yapılmadı 2li ve 4 lü tarama hariç birde ilk 6 7 haftalıkken yapılan hariç
Allahım şifa versin babana. inşallah sonuçları tertemiz çıkar. Herşey biz insanlar için. Annem de de aynısı olmuştu akciğerlerinde. bizde çok stres olduk üzüldük mahvolduk şükür ki alınan parça temiz çıktı.İnş.babanında aynı olur.Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa olsun inş.Amiiin.günaydın güzel anneler..
2-3 haftadır babamın rahatsızlığı ile bebeğimi unuttum desem yeridir. önceleri tekmeleri beni havalara uçururken şimdi yapma diyesim geliyor bebeğimeilk bebeğim ama sevincini yaşayamıyorum..bahsetmiştim öncelerde ve dua istemiştim sizden.. babamın akciğerdeki yara için ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalıktan bahsediyorlar.. biyopsi sonucuna göre beyin MR'ı ve PET/CT çekildi. sonuçlar cuma çıkıcak ve doktor değerlendirip ameliyat önericek sanırım.. sürekli ağlıyorum. babamı kaybetmekten çok korkuyorum.. bunuda kimseye bu şekilde söyleyemiyorum.. sürekli içimde babamı kaybetme korkusu ve hayatın ne kadar boş ve anlamsız olduğu.. babam çok duygusal ve hasta moduna girdi bile.. neler yapabilirim onun içi dua etmekten başka bilmiyorum.. hafta sonu birlikte olmayı planlıyorum şimdilik ve RABBİM TÜM HASTALAR ŞİFA VERSİN...
çok geçmiş olsun cnm ins sonuçlar temiz çıkar Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin inş.günaydın güzel anneler..
2-3 haftadır babamın rahatsızlığı ile bebeğimi unuttum desem yeridir. önceleri tekmeleri beni havalara uçururken şimdi yapma diyesim geliyor bebeğimeilk bebeğim ama sevincini yaşayamıyorum..bahsetmiştim öncelerde ve dua istemiştim sizden.. babamın akciğerdeki yara için ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalıktan bahsediyorlar.. biyopsi sonucuna göre beyin MR'ı ve PET/CT çekildi. sonuçlar cuma çıkıcak ve doktor değerlendirip ameliyat önericek sanırım.. sürekli ağlıyorum. babamı kaybetmekten çok korkuyorum.. bunuda kimseye bu şekilde söyleyemiyorum.. sürekli içimde babamı kaybetme korkusu ve hayatın ne kadar boş ve anlamsız olduğu.. babam çok duygusal ve hasta moduna girdi bile.. neler yapabilirim onun içi dua etmekten başka bilmiyorum.. hafta sonu birlikte olmayı planlıyorum şimdilik ve RABBİM TÜM HASTALAR ŞİFA VERSİN...
günaydın güzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?