2017 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun. Suan gozlerim doldu. Işte olmasam hungur hungur aglardim. Rabbim babana ve tum hastalara tez vakitte sifalar versin insallah. Insallah sizin sonuclarinizda iyi cikar.

Canım ne diyeceğimi bilemedim
Ben de babama çok düşkünümdür.
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Babacığına en kısa zamanda şifa diliyorum.

İki hamileliğimde de mandalina delisi oldum bunda da.
Günde en az 4-5 tane yiyorum.
Kokusu burnuma geliyor valla gün içinde :)).

teşekkür ederim yorumunuz için lansinohu bende birkaç kişiden duydum ama avent mi lansinoh mu kararsız kaldım inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize

ay dimi mis gibi bir koku yaa bayılırım bende:)

AMİN RABBİM EN KISA ZAMANDA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH BABAN SAĞLIĞINA KAVUŞSUN

teşekkür ederim yorumunuz için lansinohu bende birkaç kişiden duydum ama avent mi lansinoh mu kararsız kaldım inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize
İnşallah
Geçen haftalarda jokerde lansinohun ürünlerinde indirim vardı avente göre daha sık indirime giriyor bilginiz olsun :)

Ne denir bilmiyorum bu süreç bile sonucu beklemek bile çok yıpratıcıdır.. ama inşallah sonuçlar güzel çıkar rabbim yardımcınız olsun.. insan maalesef bazen bilemiyor düşünemiyor sevdiklerinin kıymetini.. dualarımız sizlerle hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

Canim cok.gecmis.olsun insallah hersey yolunda gider,seni cok iyi anliyorum yillar once ayni korkuyu yasadim cook sukur suan daha iyi bypass olmustu babam kalp krizi gecirmisti,ameliyattayken ayni seyleri yasadim ama atlattik cok.sukur,duanin hari ince olumlu olun hep ailece,moral cok onemli biliyosun hastaligi atlatmak anlaminda,neseli olmaya calisin zor olsada beraber vakit gecirmeye calisin ve hastaligi baban hatirlamasin bile,o modda olmak bile yorar insani cunku pozitiflik cok onemli Allah sifa versin insallah saglikla atlatir insallah

Öncelikle çok geçmiş olsun.. babasını yakın zamanda kaybetmiş biri olarak iki katı dua ediyorum şifaya kavuşması için... ki Allah izin verirse de öyle olacaktır merak etme.. artık bu hastalığın tedavisi eskisinden daha kolay bunu düşünerek ferahla.. ve dua etmekten başka yapabileceğin de babanın yanında asla moralin bozuk olmasın.. ona güç verecek ve hasta psikolojisinden çıkaracak olan sizlersiniz.. bu hastalıkta en önemli şey bütün ilaçlardan önce moral moral moral!!! O yüzden hasta moduna girmesine izin verme ve aslaaa onun yanında üzüldüğünü belli etme.. Allah onun da sizlerinde yardımcısı olsun .. gönlünü ferah tut lütfen.. ve bebeğine orda olduğu için teşekkür et.. onun sayesinde duaların kabul olacaktır Allah izin verirse.. güzel düşün güzel bak güzel olsun...

kalimero87 cok gecmis olsun.yakinlarinin agir hastaligini ve kayiplarini yasamis biri olarak cok iyi aiyorum seni.Dua en büyük devadir.dualarim baban icin ve sifa arayanlar icin. TuRuNCu ben de cok dustum mandalinaya.Allahtan mevsiminizdeyiz ve pahali değil.gunde 7, 8 yiyorumdur.

Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamnda sifa versin insallah.. hemen umutsuz olumsuz dusunceler sarmasin sizi. Soz konusu hastalign bir cok cesidi var ve hepsi ayni derecede kötü seyredecek diye bir sey yok. Beyin mr falan cekiliyorsa vücuda yayilimina bakiyorlardir. Belki de korkacak uzulecek bir sey cikmayacak netice itibariyle. Simdiden uzmeyin kendinizi sonuclanmadan

Günaydın
Ben bugün firariyim:) tsh tahlili için hastaneye geldim, bugün için de rapor aldım. 7 dersim vardı. Şimdi kocam çalışıyor ben de onun işyerinde sonuçları bekliyorum

Var zaten facebookta, 2017 şubat anneleri
Yok Musun grupta?

Günaydın, Allah şifa versin canm. Birini kaybetme korkusu ile yaşamak çok zor. Bak benim babam bi gecede gitti, hiçbir şeyi yokken. Dedem de babam gibidir Allah ona ömür versin diye dua ediyorum hep. Allah sevdiklerimizle sınamasın

Hamileliğimi öğrendiğimden beri kabızım daha dün duphalac içtim hala tık yok. Şeker var diye çok yemiyorum mandalina. Günde 1-2 en fazla ama yiyeyim madem daha çok. Kabuğunu bile yiyorum ben

[/QUOTE]Hamileliğimi öğrendiğimden beri kabızım daha dün duphalac içtim hala tık yok. Şeker var diye çok yemiyorum mandalina. Günde 1-2 en fazla ama yiyeyim madem daha çok. Kabuğunu bile yiyorum ben[/QUOTE]

Fullialein

şeker de varsa abartmamanda fayda var..bende olmadığı halde doktor günde en fazla 1,5 myve yiyebilirsin,fazlası şeker olarak vücutta depolanıyor dedi..sonuç olarak doğalda olsa içeriğinde glukoz var..birdahaki kontrolünde doktoruna danışırsan seni daha sağlıklı yönlendirir canım

işte bak sen de benzerini yaşamışsın. bende çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…