2017 Şubat Anneleri

Yok canım ben yokum grupta.
Burdaki kızlardan mı oluşuyor grup?

İyi günler, ben artık rahat uyuyamıyorum sağdan sola dönerken sancı giriyor bir de nefes darlığı çabası bir kaç haftadır ağzımdan nefes alıyorum uyurken tıkanıyorum Böyle sıkıntıları olan var mı ya ne yapsam iyi gelir güzel deliksiz uyku çekmeyi özledim

Bende 75 ml içtim birazdan tekrar kan vereceğim ama gerçekten kötü oldum kusmamak için zor tutuyorum kendimi

Hamileliğimi öğrendiğimden beri kabızım daha dün duphalac içtim hala tık yok. Şeker var diye çok yemiyorum mandalina. Günde 1-2 en fazla ama yiyeyim madem daha çok. Kabuğunu bile yiyorum ben[/QUOTE]

Fullialein

şeker de varsa abartmamanda fayda var..bende olmadığı halde doktor günde en fazla 1,5 myve yiyebilirsin,fazlası şeker olarak vücutta depolanıyor dedi..sonuç olarak doğalda olsa içeriğinde glukoz var..birdahaki kontrolünde doktoruna danışırsan seni daha sağlıklı yönlendirir canım[/QUOTE]

Şeker var derken meyvedeki şekeri kastettim bende şimdilik Yok :)

Yok canım ben yokum grupta.
Burdaki kızlardan mı oluşuyor grup?

Evet canm @Lazkiziesmaa kurmuştu sanırım

Bende 75 ml içtim birazdan tekrar kan vereceğim ama gerçekten kötü oldum kusmamak için zor tutuyorum kendimi
benım midemi bulandirmadi cnm tadı hoşuma bile gitti çilek limiydi senin ictiginde? Kaç defa kan aldılar senden

Sizden bir kaç hafta geride olmama rağmen ben de aynı durumdayım

Kızlar netten baktım şimdi şeker yükleme sonucum 84 çıkmış normal mi bilgisi olan varmı

banuelis sen tecrubelisin bu 100luk zorluyor mu canim bugun 50lik bile bebisi baya kiprastirdi o kadar uzun sure ac kalmak ve yukleme korkutuyor acikcasi

canım çok geçmiş olsun. inşallah sonuçlar iyi çıkar. babanın moralini yüksek tutmaya çalışın. hayırlısıyla bişey olmaz inşallah.

Hmm bende iki deger varda senin önce bakildi mi açlikta glikoz tolerans testi yaziyo digerinde ogtt 50 gr. 1. Saat yaziyo bende
ben 2 saat bekledim 1 saat sonra alınan sonuç 121.2 yazıyo 2 saat sonra alınan sonuç 104.2 yazıyo 75 gr içtim ben

Topla

toplamda üç defa aldılar. Evet çilekliydi ama bayağı kendimi tuttum çok şükür sonucunu bekliyorum blue8491
inş normal çıkar sonuç ben p.tesi gidicem sonuçları kendi doktoruma gostericem hiçbişey anlamıyorum ya yazanlardan benden de toplam 3 defa kan aldilar

Ben böyleydim iki üç haftadır zate anksiyetem var sürekli iyice takmıştım magnezyum kullandığımdan beri iyi geldi bana yada sanırım hormonlar bu uykusuzluğu yapıyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…