2017 Şubat Anneleri

Hiç endişelnmeyin zamanımozda aynıymış , boğazım kurudu hep sabahları sinir oluyordum neden böyle diye uykusuzlukta aynı şekilde aynı şeyleri yaşamışız

Ben böyleydim iki üç haftadır zate anksiyetem var sürekli iyice takmıştım magnezyum kullandığımdan beri iyi geldi bana yada sanırım hormonlar bu uykusuzluğu yapıyor ara ara
Magnezyum olarak adı neydi aldığınız ilacın

Hiç endişelnmeyin zamanımozda aynıymış , boğazım kurudu hep sabahları sinir oluyordum neden böyle diye uykusuzlukta aynı şekilde aynı şeyleri yaşamışız
Doktora bahsettim bunlar iyi zamanların dedi insan korkuyor valla

Doktora bahsettim bunlar iyi zamanların dedi insan korkuyor valla
Benim kadar korkan varmo acaba :) ama neyden korktuğumuda bilmiyorım ki ben sürekli kendimi dinliyorım hep ay kalbim nasıl atıyor ay çarpıntım varmı son aylarda nabıcam nefesim daralıyormı ben hep bunlarla uğraşıyorum :)

Evet canım ben öyleyim burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum hamilelikte n

Aynı bennnn çok değişik nir ruh hali içerisindeyim korku panik endişe hepsi bir arada dengesiz oldum bi de

Aslında liteway tam benim de aradığım özelliklerde ama sikayetlerden dolayı almaya korkuyorum.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

ilaç alıyorum bırakınca aynı

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. :) bu hangi modeldi? Bir de kanz in ürünleri sağlam mıdır? Ben pek araştırmadım ama güvenilir gibi geliyor

Saol canım. Bu bavyera modeli. Sarı, kırmızı,pembe ve siyahı var. Bi de sanırım mavisi. Ben baya inceledim hem özellikleri iyi hem de sürüşü vs. Muşamba gibi değil kumaşı da. 1550 normal fiyatı. En düşük 999₺ idi ama şuan picabo.com.tr de 899
Bi de benim eşim 185 boyunda. Kanz camerona da baktık o alçak geldi ama bizimkinin sürüş kolu uzuyor ona da daha iyi geldi bavyera

Bir daha sorayım o zaman ben de söyledim ama herhangi bir şey önermedi insan annenin değerini anne olunca anlıyor valla ya zormuş baya... o kadar da panik yapma canım ben de bazen nasıl doğuracağım diye düşünüyorum ama herkes merak etme bir şekilde çıkacak o oradan diyorlar

Bi atlatabilsem korkuyu ne kadar olumsuz şey varsa bende

Kızlar içimizde hipotiroidi olanlar vardı bi bakabilir misiniz?
Ben 75mg ilaç kullanırken tsh 27 oldu diye doktorum 125 kullan dedi 1 aydır öyle kullanıyorum. Bugün dahiliyeye gittim test için.1,35 çıktı tsh. Doktor 75 kullan dedi alt sınıra yakın dedi. Ben de 75 kullanırken aşırı yükseldi diye arttırdık yine olmaz mı dedim sen bi kullan 15 güne bakalım tekrar dedi. Bana çok saçma geldi. Doz bence yeterli, ne gerek var ki

Kızlar mrba herkese
Bi kacgundur yoktum konular bayaa ilerlemş bebeşler iyidir inşallah:)

Bu arada bebek arabasıni aldım bende kargom akşam geldi henüz açmadim açınca yorumumu sizede yazarım:)

Kızlar mrba herkese
Bi kacgundur yoktum konular bayaa ilerlemş bebeşler iyidir inşallah:)

Bu arada bebek arabasıni aldım bende kargom akşam geldi henüz açmadim açınca yorumumu sizede yazarım:)
Hangi marka acaba ne kadar fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…