Hiç endişelnmeyin zamanımozda aynıymış , boğazım kurudu hep sabahları sinir oluyordum neden böyle diye uykusuzlukta aynı şekilde aynı şeyleri yaşamışızİyi günler, ben artık rahat uyuyamıyorum sağdan sola dönerken sancı giriyorbir de nefes darlığı çabası bir kaç haftadır ağzımdan nefes alıyorum uyurken tıkanıyorum Böyle sıkıntıları olan var mı ya ne yapsam iyi gelir güzel deliksiz uyku çekmeyi özledim
Magnezyum olarak adı neydi aldığınız ilacınBen böyleydim iki üç haftadır zate anksiyetem var sürekli iyice takmıştım magnezyum kullandığımdan beri iyi geldi bana yada sanırım hormonlar bu uykusuzluğu yapıyor ara ara
Doktora bahsettim bunlar iyi zamanların dedi insan korkuyor vallaHiç endişelnmeyin zamanımozda aynıymış , boğazım kurudu hep sabahları sinir oluyordum neden böyle diye uykusuzlukta aynı şekilde aynı şeyleri yaşamışız
Valla diasporal şasemi saşemi oydu ama devlet ödemiyor onu bitince sağlık ocağından istedim efermag o da ona devam ediyorum ,doktorunuz öndrdimi bilmiyorum ama zararı olcağıno sanmıyorum artık papatya çayları bile denemiştimMagnezyum olarak adı neydi aldığınız ilacın
Benim kadar korkan varmo acaba :) ama neyden korktuğumuda bilmiyorım ki ben sürekli kendimi dinliyorım hep ay kalbim nasıl atıyor ay çarpıntım varmı son aylarda nabıcam nefesim daralıyormı ben hep bunlarla uğraşıyorum :)Doktora bahsettim bunlar iyi zamanların dedi insan korkuyor valla
Evet canım ben öyleyim burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum hamilelikte nİyi günler, ben artık rahat uyuyamıyorum sağdan sola dönerken sancı giriyorbir de nefes darlığı çabası bir kaç haftadır ağzımdan nefes alıyorum uyurken tıkanıyorum Böyle sıkıntıları olan var mı ya ne yapsam iyi gelir güzel deliksiz uyku çekmeyi özledim
Eki Görüntüle 1902821 Kızlar Bebek arabasını aldık, picabo.com.trde indirim var 900₺ ye aldık
Benim daha önce böyle bir durumum yoktu fakat son haftalarda ciddi korku ve panik halindeyim. İlk çocuğumuz kısmetse ve hayatımızın komple değişecek olması fikri beni korkutuyor. Bu sebeple oturup ağlıyorum. Sonra kızım onu istemediğimizi düşünecek diye tekrar ağlıyorum. Böyle bir kısır döngü içerisindeyim. Kucağına alınca tüm korkular geçer diyorlar . İnşaAllah öyledir.
canım ben chicco liteway araba aldım ana kucağıni da chicco aldım arabaya monte edilebiliyor. Ana kucağıni evde arabada ve ilk zamanlarda bebek arabasinda kullanicam belli bir zaman sonra bebek arabasını tek kullanırım baston tipi olduğu için hafif. Şikayetler falan varmış ama ben onu tercih ettim umarım sıkıntı yasamam
Allah şifa versin çok geçmiş olsungünaydın güzel anneler..
2-3 haftadır babamın rahatsızlığı ile bebeğimi unuttum desem yeridir. önceleri tekmeleri beni havalara uçururken şimdi yapma diyesim geliyor bebeğimeilk bebeğim ama sevincini yaşayamıyorum..bahsetmiştim öncelerde ve dua istemiştim sizden.. babamın akciğerdeki yara için ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalıktan bahsediyorlar.. biyopsi sonucuna göre beyin MR'ı ve PET/CT çekildi. sonuçlar cuma çıkıcak ve doktor değerlendirip ameliyat önericek sanırım.. sürekli ağlıyorum. babamı kaybetmekten çok korkuyorum.. bunuda kimseye bu şekilde söyleyemiyorum.. sürekli içimde babamı kaybetme korkusu ve hayatın ne kadar boş ve anlamsız olduğu.. babam çok duygusal ve hasta moduna girdi bile.. neler yapabilirim onun içi dua etmekten başka bilmiyorum.. hafta sonu birlikte olmayı planlıyorum şimdilik ve RABBİM TÜM HASTALAR ŞİFA VERSİN...
kızlar kabızlık sorunu yaşıyan var mı.. ben akdeniz ikliminde yaşadığım için narenciye bolluğu var sokaklarda portakal limon ağaçları.. saolsun bahçesi olan mandalina getirmiş canınız çekmesin bende severim yerim yani. 2 gün felan yemedim ogünler tuvalet sorunu yaşadım sonraki 3.gün yeyince gayet normale döndü internetten araştırınca hamilelikte kabızlığı önlediği yazıyordu. kesinlikle tavsiye derim bu sorunu yaşayanlar günde 4-5 tane yesin..
Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. :) bu hangi modeldi? Bir de kanz in ürünleri sağlam mıdır? Ben pek araştırmadım ama güvenilir gibi geliyor
Bir daha sorayım o zaman ben de söyledim ama herhangi bir şey önermedi insan annenin değerini anne olunca anlıyor valla ya zormuş baya... o kadar da panik yapma canım ben de bazen nasıl doğuracağım diye düşünüyorum ama herkes merak etme bir şekilde çıkacak o oradan diyorlarValla diasporal şasemi saşemi oydu ama devlet ödemiyor onu bitince sağlık ocağından istedim efermag o da ona devam ediyorum ,doktorunuz öndrdimi bilmiyorum ama zararı olcağıno sanmıyorum artık papatya çayları bile denemiştim
Allah yardımcımız olsun da çabucak geçsin bu zamanlar bebeğimizi kucağımıza alınca hiç bir şey kalmayacakEvet canım ben öyleyim burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum hamilelikte n
Bi atlatabilsem korkuyu ne kadar olumsuz şey varsa bendeBir daha sorayım o zaman ben de söyledim ama herhangi bir şey önermedi insan annenin değerini anne olunca anlıyor valla ya zormuş baya... o kadar da panik yapma canım ben de bazen nasıl doğuracağım diye düşünüyorum ama herkes merak etme bir şekilde çıkacak o oradan diyorlar
75 gr için senin değerlerin normal görünüyor canımben 2 saat bekledim 1 saat sonra alınan sonuç 121.2 yazıyo 2 saat sonra alınan sonuç 104.2 yazıyo 75 gr içtim ben
Teşekkürler canm. Nasıl gitti aile danışmanı randevunuz?İyi akşamlar kızlar netim yoktu. Baya yazmışsınız nasıl okuyacak stres oldum valla. @Fullialein geçmiş olsun canim.
Hangi marka acaba ne kadar fiyatıKızlar mrba herkese
Bi kacgundur yoktum konular bayaa ilerlemş bebeşler iyidir inşallah:)
Bu arada bebek arabasıni aldım bende kargom akşam geldi henüz açmadim açınca yorumumu sizede yazarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?