2017 Şubat Anneleri

Merhaba subat anneleri bugün doktor kontrolümde doktor iliski yasagi koydu bende sebebini soramadm cekindigimden simdi forumda felan biraz okuduğum kadarıyla rahimde kasilma olunca yasak konuyormus genelde.ben kasilmalari pek hissetmiyorum yada anlamıyorum diyelm ilk cocuk olacagi icin kasilmalarda Allah korusun erken doguma sebep oldugu icin sizlerede bir sormak istedim aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi getirilen var mi ? icim içimi yiyor resmen kasilma varda doktor mu söylemedi acaba diye

keşke sebebini sorsaymissiniz aklınızda soru işareti kalmazdı bana doktor hiç ilişki yasak demedi sebebinide bilemiyorum o yüzden biz zaten kendimize yasak koyduk aylardır

Teşekkürler canm. Nasıl gitti aile danışmanı randevunuz?
Canim bosanacaktim bir durum yok sadece birbirinizi anlamak istemiyorsun dedi.bi de eşime dediki erkekler akillanana kadar ömürleri biter ben şok oldum. Kadın Feminist sanırım. Hehehe. Randevu verdi ben de kararından dönmem zaman kaybettirmeyin bana dedi. Seni değil bebisi düşünürüm dedi. Yaşlı tonton biriydi. Bilmem ki yoruldum dedim. Eşime utan dedi hamile haliyle neler yasatiyorsun çok ağladım öyle deyince ilk kez koyverdim. İkiniz de agliyonuz ama dedi. Avukata da aynısını diyeceğim dedi. Uzayacak bir bir vesselam. Allah ım herseyin hayırlısını verdin.akılsız adam çok zor bir sınav gercekten

Canım bana ilişki yasaktı ama 16.17 haftada yasağı kaldırmıştı Dr ilk başta kanama olduğu içindi sonrasında da rahim de kasılma olduğu için yasak vardı belki seninde ondan olmuştur bizde hala ilişki olmadı başından beri çünkü riskli geldim bu günlere sanırım suan da bebeği koruma içgüdüsü içine girdim eşim için de üzülüyorum ama bisey olmasından da korktuğum için hala bisey olmadı bu haftalar aslında ilişki yasağı konulmuyo pek sanırım ama tabi Dr un neye göre koydu bunu bilemeyiz

Puufff gerçekten de sor bi süreç Mevlam yardımcın olsun

Bence bu hayatında aldığı en büyük ders oldu eşine, sonu nasıl biter bilmem ama iyioldu sanki. Sen yetti artık demesen, boşanmaya kalkışıp evden çıkarmasan her şey aynı tas aynı hamam devam edecekti. Akışına bırak bakalım.her şey yoluna girecek inanıyorum

Fullialein ve maheen aldığınız bebek arabalarında puset ustundeyken kapanıyor mu? Yoksa puseti söküp mu kapatmak gerekiyor?

Benim başından beri hiç sıkıntım olmamıştı ama 23.cü haftada doktor bu ay için ilişki yasak dedi. Bebeğin eşi aşağıda görünüyor,endişelenecek durum yok ama sadece tedbir alalım dedi.
Belki seninkide böyle bir durumdur.

Valla ne zor süreçmiş...
Ben boşanma kararı aldıktan sonra boşanıyorsun sanıyordum. Bir sürü prosedür varmış.
Allah yardımcın olsun..

Fullialein ve maheen aldığınız bebek arabalarında puset ustundeyken kapanıyor mu? Yoksa puseti söküp mu kapatmak gerekiyor?

Bildiğim kadarı ile bütün travel sistemlerde önce puset çıkarılıyor,sonra araba katlanıyor.

TuRuNCu biz mamas papas baktık puset cıkmıyor kapatmak için. Bir de casual gorduk modelini hatırlayamadım o da cıkarmak gerekmedi. Fıyat bakınca casual cok mantıklı geldi esime..

Şimdi arabayı açtik kurulumunuda yaptik gayet sağlam ve güzel bi araba yanlız küçük araba isteyenler için çok uygun degil gibi geldi bana yani bunu daha iyi anlayabilmek için biraz kullanmam gerekicek sanirim puseti ustundeyken kapanabiliyo test ettigim kadariyla manevra yapabilme özelligi oldukça iyi iki yönlü kullanılabiliyo böyle:)

Peki bunları nasıl kullacaksiniz? Evde falan da mi bunda duracak bebek? Bel Ağrısı yapmiyor mu bi de?

ıslak mendil yerine alternatif olarak bi sitede şu yorumu okudum. bana da mantıklı geldi.
"
neriman
11 Haziran 2015, 11:25
Bende oğluma doğduğundan beri kızkardeşimin tavsiyesiyle ılık suyla ıslatılmış pamuk kullanıyorum.Oğlum şu anda 18 aylık ve ıslak mendil seçeneğini hala düşünmüyorum.Pamuk olarak İpek Hidrofil maxi bebek pedi diye birşey kullanıyorum. Makyaj pamuğunun büyük hali gibi birşey. Oğlumun domatesle yapılmış menemen gibi şeylerle pişik olduğunu gözlemledim. Bu durumda ise dermatolog arkadaşımın tavsiyesiyle % 40 lık Oksizinc pomad kullanıyorum. Faydasını gördüğümü söyleyebilirim."

ben de çok sıcak bakmıyorum ıslak mendile. her seferinde yıkamak da pek pratik değil. bana fikir oldu.

konuyla ilgili tüm yorumlar burda:
http://blogcuanne.com/2015/06/11/her-bez-degisiminde-pisik-onleyici/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…