ayy hadi inş. Cnm75 gr için senin değerlerin normal görünüyor canım
açlık 92,1. saat 180, 2. saat 153 altı normalmiş ..
hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inşChicco urban plus travel sistem
Eki Görüntüle 1904002
1600 tl bütun herşeyi içinde aldim normalde 2000 tl ye filan geliyo ayri ayrı alinca indirmden aldim netten puseti bazası şasesi ve renk paketi dahil fiyat.
keşke sebebini sorsaymissiniz aklınızda soru işareti kalmazdı bana doktor hiç ilişki yasak demedi sebebinide bilemiyorum o yüzden biz zaten kendimize yasak koyduk aylardırMerhaba subat anneleribugün doktor kontrolümde doktor iliski yasagi koydu bende sebebini soramadm cekindigimden simdi forumda felan biraz okuduğum kadarıyla rahimde kasilma olunca yasak konuyormus genelde.ben kasilmalari pek hissetmiyorum yada anlamıyorum diyelm ilk cocuk olacagi icin kasilmalarda Allah korusun erken doguma sebep oldugu icin sizlerede bir sormak istedim aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi getirilen var mi ? icim içimi yiyor resmen kasilma varda doktor mu söylemedi acaba diye
Canim bosanacaktim bir durum yok sadece birbirinizi anlamak istemiyorsun dedi.bi de eşime dediki erkekler akillanana kadar ömürleri biter ben şok oldum. Kadın Feminist sanırım. Hehehe. Randevu verdi ben de kararından dönmem zaman kaybettirmeyin bana dedi. Seni değil bebisi düşünürüm dedi. Yaşlı tonton biriydi. Bilmem ki yoruldum dedim. Eşime utan dedi hamile haliyle neler yasatiyorsun çok ağladım öyle deyince ilk kez koyverdim. İkiniz de agliyonuz ama dedi. Avukata da aynısını diyeceğim dedi. Uzayacak bir bir vesselam. Allah ım herseyin hayırlısını verdin.akılsız adam çok zor bir sınav gercektenTeşekkürler canm. Nasıl gitti aile danışmanı randevunuz?
Canım bana ilişki yasaktı ama 16.17 haftada yasağı kaldırmıştı Dr ilk başta kanama olduğu içindi sonrasında da rahim de kasılma olduğu için yasak vardı belki seninde ondan olmuştur bizde hala ilişki olmadı başından beri çünkü riskli geldim bu günlere sanırım suan da bebeği koruma içgüdüsü içine girdim eşim için de üzülüyorum ama bisey olmasından da korktuğum için hala bisey olmadı bu haftalar aslında ilişki yasağı konulmuyo pek sanırım ama tabi Dr un neye göre koydu bunu bilemeyizMerhaba subat anneleribugün doktor kontrolümde doktor iliski yasagi koydu bende sebebini soramadm cekindigimden simdi forumda felan biraz okuduğum kadarıyla rahimde kasilma olunca yasak konuyormus genelde.ben kasilmalari pek hissetmiyorum yada anlamıyorum diyelm ilk cocuk olacagi icin kasilmalarda Allah korusun erken doguma sebep oldugu icin sizlerede bir sormak istedim aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi getirilen var mi ? icim içimi yiyor resmen kasilma varda doktor mu söylemedi acaba diye
Puufff gerçekten de sor bi süreç Mevlam yardımcın olsunCanim bosanacaktim bir durum yok sadece birbirinizi anlamak istemiyorsun dedi.bi de eşime dediki erkekler akillanana kadar ömürleri biter ben şok oldum. Kadın Feminist sanırım. Hehehe. Randevu verdi ben de kararından dönmem zaman kaybettirmeyin bana dedi. Seni değil bebisi düşünürüm dedi. Yaşlı tonton biriydi. Bilmem ki yoruldum dedim. Eşime utan dedi hamile haliyle neler yasatiyorsun çok ağladım öyle deyince ilk kez koyverdim. İkiniz de agliyonuz ama dedi. Avukata da aynısını diyeceğim dedi. Uzayacak bir bir vesselam. Allah ım herseyin hayırlısını verdin.akılsız adam çok zor bir sınav gercekten
Beni zorlamadı erken gittim hastaneye yerimden kıpırdamadan 2 saat oturdum.banuelis sen tecrubelisin bu 100luk zorluyor mu canim bugun 50lik bile bebisi baya kiprastirdi o kadar uzun sure ac kalmak ve yukleme korkutuyor acikcasi
Canim bosanacaktim bir durum yok sadece birbirinizi anlamak istemiyorsun dedi.bi de eşime dediki erkekler akillanana kadar ömürleri biter ben şok oldum. Kadın Feminist sanırım. Hehehe. Randevu verdi ben de kararından dönmem zaman kaybettirmeyin bana dedi. Seni değil bebisi düşünürüm dedi. Yaşlı tonton biriydi. Bilmem ki yoruldum dedim. Eşime utan dedi hamile haliyle neler yasatiyorsun çok ağladım öyle deyince ilk kez koyverdim. İkiniz de agliyonuz ama dedi. Avukata da aynısını diyeceğim dedi. Uzayacak bir bir vesselam. Allah ım herseyin hayırlısını verdin.akılsız adam çok zor bir sınav gercekten
Saol canım. Bu bavyera modeli. Sarı, kırmızı,pembe ve siyahı var. Bi de sanırım mavisi. Ben baya inceledim hem özellikleri iyi hem de sürüşü vs. Muşamba gibi değil kumaşı da. 1550 normal fiyatı. En düşük 999₺ idi ama şuan picabo.com.tr de 899
Bi de benim eşim 185 boyunda. Kanz camerona da baktık o alçak geldi ama bizimkinin sürüş kolu uzuyor ona da daha iyi geldi bavyera
Merhaba subat anneleribugün doktor kontrolümde doktor iliski yasagi koydu bende sebebini soramadm cekindigimden simdi forumda felan biraz okuduğum kadarıyla rahimde kasilma olunca yasak konuyormus genelde.ben kasilmalari pek hissetmiyorum yada anlamıyorum diyelm ilk cocuk olacagi icin kasilmalarda Allah korusun erken doguma sebep oldugu icin sizlerede bir sormak istedim aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi getirilen var mi ? icim içimi yiyor resmen kasilma varda doktor mu söylemedi acaba diye
Canim bosanacaktim bir durum yok sadece birbirinizi anlamak istemiyorsun dedi.bi de eşime dediki erkekler akillanana kadar ömürleri biter ben şok oldum. Kadın Feminist sanırım. Hehehe. Randevu verdi ben de kararından dönmem zaman kaybettirmeyin bana dedi. Seni değil bebisi düşünürüm dedi. Yaşlı tonton biriydi. Bilmem ki yoruldum dedim. Eşime utan dedi hamile haliyle neler yasatiyorsun çok ağladım öyle deyince ilk kez koyverdim. İkiniz de agliyonuz ama dedi. Avukata da aynısını diyeceğim dedi. Uzayacak bir bir vesselam. Allah ım herseyin hayırlısını verdin.akılsız adam çok zor bir sınav gercekten
Fullialein ve maheen aldığınız bebek arabalarında puset ustundeyken kapanıyor mu? Yoksa puseti söküp mu kapatmak gerekiyor?
Teşekkur ederimhayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inş
Aldım canim teşekkur ederim hadi inşallah darısi başınamaheen gule gule kullanin urbani aldin demek darisi bana insallah:)
Benimki kapanıyo canim puseti üstündeykenFullialein ve maheen aldığınız bebek arabalarında puset ustundeyken kapanıyor mu? Yoksa puseti söküp mu kapatmak gerekiyor?
Burda tecrübeli bi anne daha neko kullanmıştı konuşmuştuk :)
Fazlasıyla tercih edilen bi ürün aynı zamanda fiyatıda makul ve renk yelpazesi tam bana göre o yüzden bobayı bilmem ama gönlümdeki neko
Eklemek isterim ki hamilelik dönemi 3 trimester'a ayrılıyor 40 hafta olarak ya aslında 4 trimestermış, bu 4. Dönemi Bebek doğmuş olarak geçiriyor..hani koliklik gibi bi sıkıntı var ya daha çok vaktinden önce doğan bebeklerin girdiği söylenir işte tam burda bu wrap slingler çok iş görüyor yani demem o ki Aslında her anne bu ürünlerden faydalanmalı Bebek kolik olsun ya da olmasın ana rahmindeymiş gibi güvende hissediyor Bebek böylece daha az ağlıyor daha az ürküyor filan :) gerçi birçoğumuz biliyoruz bunları ama belki bilmeyen biri faydalanır diyerekten yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?