2017 Şubat Anneleri

Benim arkadaşlarimda bahsettigin pamuktan kullanıyo bende öyle yapıcam daha sağliklı hemde

Deliksiz uyku dönemi bitti Can'ım git gide daha da ağırlaşacağız yüksek yastıkta yatmayı dene burnunu açacak spreyler var onları dene istersen

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. :) bu hangi modeldi? Bir de kanz in ürünleri sağlam mıdır? Ben pek araştırmadım ama güvenilir gibi geliyor
Hayırlı olsun Can'ım çok güzel güle güle kullansın evladın ben oğluma aldıklarımı kullanacağım yepyeni herşeyi

Chicco urban plus travel sistem
Eki Görüntüle 1904002

1600 tl bütun herşeyi içinde aldim normalde 2000 tl ye filan geliyo ayri ayrı alinca indirmden aldim netten puseti bazası şasesi ve renk paketi dahil fiyat.
Ben çok beğeniyorum bunu ya oğlumda yoldu bu modeller biz başka bir model aldık şimdi kızımda da aynı arabayı kullanacağız .. Siz güle güle kullanın inş

Günaydın annişler hava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına

kardeşim bebisime sepet ördü içine ıslak mendil bez pişik kremi bebe yağı gibi el altında lazım olacak şeyleri koyacağım Eki Görüntüle 1903917

AY CANIM ÇOK GÜZEL BENDE ÖRCEM BUNLARI ÇOK BEĞENDİM HATTA AYICIKLI PASPASI VAR KOCAMAN ONDAN DA ÖRÜCEM KİRLİ SEPETİDE YAPICAM BİRSÜRÜ ŞEY YAPICAM ŞUAN YELEK ÖRÜYÜRUM :)

Günaydın
Hiç dersim Yok 1e kadar, son nöbet için okuldayım.
Burası da çok soğuk
Benim nişanlıyken kv kaşe mont almıştı çok büyük geldi, değiştirmeye gittik küçük bedeni yoktu kaldı öyle. Bu sabah onu giydim göbek önden gidiyor artık, rahat oldu. Benim de cat botlarım vardı geçen seneki sert kıştan kalma, onları eğilip bağlayamıyorum muhtemelen fermuarlı bot alırım

Teşekkürler canm. Nasıl gitti aile danışmanı randevunuz?

Puufff gerçekten de sor bi süreç Mevlam yardımcın olsun
Sağol kuzum. Sen nasilsin. Ağlıyorum dedin bu süreçte normaldir. Sabah balık yağı almak depresyona iyi geliyormus bi de vitaminlerini muhakkak almaya çalış kendimden biliyorum. Bak sulu göz bir oğluşun olur sonra. Başıma geldi cunki
Hayırlısı ya canım çok sağol. Ben böyle daha iyiyim. Bir sene bir ayrı kalalım da. Ben su an istemiyorum.
Sağol canım. Sorma prosedür kısmı çok yorucu sanırım çocuk var diye yaptılar. Bi de avukat kaynım var o demiş uzatır diye sakinlessinler. Bakalım büyük oğlum çok üzülüyor hafta sonu babasına gönderirim iyi gelir belki. Cefâ ennelerin işi olsa gerek.
MaHlass canım hayırlı haberlerle gel. Ultrason a giren mi. İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.@maheen hayırlı olsun güle güle bebişleri büyüt çarşı pazar gez arabanla.
Bu arada şeker isinde direk 75 lik daha Mantıklı ymis hani tersi bi durum olursa ikinci kez yükleme yapmasın gebe diye. 50 g bana yapılmadı hiç bu güne kadar.
Günaydın bu arada herkese. Doğuda bugün yağan yağmurda asit var dendi sanki yüzüm hafif hafif yanıyor gibi

Arkadaşlar ayak numarası büyüyen var mı. Benim ayaklarım çok ilginç şekilde büyüdü. 37 numara idi.39 oldu.

Deliksiz uyku dönemi bitti Can'ım git gide daha da ağırlaşacağız yüksek yastıkta yatmayı dene burnunu açacak spreyler var onları dene istersen
Ilaç türü kullanmaya korkuyorum yastık mantıklı bir deneyeyim bakalım Sağol canım

Baharcım hangi şehirdeydin? Asit yağacakmış düye duydum ben de. Eğer yağmur altında kaldıysan yıka yüzünü, bir de limon suyu sür iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…