Benim arkadaşlarimda bahsettigin pamuktan kullanıyo bende öyle yapıcam daha sağliklı hemdeıslak mendil yerine alternatif olarak bi sitede şu yorumu okudum. bana da mantıklı geldi.
"
neriman
11 Haziran 2015, 11:25
Bende oğluma doğduğundan beri kızkardeşimin tavsiyesiyle ılık suyla ıslatılmış pamuk kullanıyorum.Oğlum şu anda 18 aylık ve ıslak mendil seçeneğini hala düşünmüyorum.Pamuk olarak İpek Hidrofil maxi bebek pedi diye birşey kullanıyorum. Makyaj pamuğunun büyük hali gibi birşey. Oğlumun domatesle yapılmış menemen gibi şeylerle pişik olduğunu gözlemledim. Bu durumda ise dermatolog arkadaşımın tavsiyesiyle % 40 lık Oksizinc pomad kullanıyorum. Faydasını gördüğümü söyleyebilirim."
ben de çok sıcak bakmıyorum ıslak mendile. her seferinde yıkamak da pek pratik değil. bana fikir oldu.
konuyla ilgili tüm yorumlar burda:
http://blogcuanne.com/2015/06/11/her-bez-degisiminde-pisik-onleyici/
Deliksiz uyku dönemi bitti Can'ım git gide daha da ağırlaşacağız yüksek yastıkta yatmayı dene burnunu açacak spreyler var onları dene istersenİyi günler, ben artık rahat uyuyamıyorum sağdan sola dönerken sancı giriyorbir de nefes darlığı çabası bir kaç haftadır ağzımdan nefes alıyorum uyurken tıkanıyorum Böyle sıkıntıları olan var mı ya ne yapsam iyi gelir güzel deliksiz uyku çekmeyi özledim
Hayırlı olsun Can'ım çok güzel güle güle kullansın evladın ben oğluma aldıklarımı kullanacağım yepyeni herşeyiÇok güzelmiş canım hayırlı olsun. :) bu hangi modeldi? Bir de kanz in ürünleri sağlam mıdır? Ben pek araştırmadım ama güvenilir gibi geliyor
Ben çok beğeniyorum bunu ya oğlumda yoldu bu modeller biz başka bir model aldık şimdi kızımda da aynı arabayı kullanacağız .. Siz güle güle kullanın inşChicco urban plus travel sistem
Eki Görüntüle 1904002
1600 tl bütun herşeyi içinde aldim normalde 2000 tl ye filan geliyo ayri ayrı alinca indirmden aldim netten puseti bazası şasesi ve renk paketi dahil fiyat.
Ne zaman isterse o zaman slingi kullanacağım YouTubedan araştırabilirsiniz :)Peki bunları nasıl kullacaksiniz? Evde falan da mi bunda duracak bebek? Bel Ağrısı yapmiyor mu bi de?
kardeşim bebisime sepet ördü içine ıslak mendil bez pişik kremi bebe yağı gibi el altında lazım olacak şeyleri koyacağımEki Görüntüle 1903917
Günaydın annişlerhava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına
Teşekkürler canm. Nasıl gitti aile danışmanı randevunuz?
Sağol kuzum. Sen nasilsin. Ağlıyorum dedin bu süreçte normaldir. Sabah balık yağı almak depresyona iyi geliyormus bi de vitaminlerini muhakkak almaya çalış kendimden biliyorum. Bak sulu göz bir oğluşun olur sonra. Başıma geldi cunkiPuufff gerçekten de sor bi süreç Mevlam yardımcın olsun
Hayırlısı ya canım çok sağol. Ben böyle daha iyiyim. Bir sene bir ayrı kalalım da. Ben su an istemiyorum.Bence bu hayatında aldığı en büyük ders oldu eşine, sonu nasıl biter bilmem ama iyioldu sanki. Sen yetti artık demesen, boşanmaya kalkışıp evden çıkarmasan her şey aynı tas aynı hamam devam edecekti. Akışına bırak bakalım.her şey yoluna girecek inanıyorum
Sağol canım. Sorma prosedür kısmı çok yorucu sanırım çocuk var diye yaptılar. Bi de avukat kaynım var o demiş uzatır diye sakinlessinler. Bakalım büyük oğlum çok üzülüyor hafta sonu babasına gönderirim iyi gelir belki. Cefâ ennelerin işi olsa gerek.Benim başından beri hiç sıkıntım olmamıştı ama 23.cü haftada doktor bu ay için ilişki yasak dedi. Bebeğin eşi aşağıda görünüyor,endişelenecek durum yok ama sadece tedbir alalım dedi.
Belki seninkide böyle bir durumdur.
Valla ne zor süreçmiş...
Ben boşanma kararı aldıktan sonra boşanıyorsun sanıyordum. Bir sürü prosedür varmış.
Allah yardımcın olsun..
Bildiğim kadarı ile bütün travel sistemlerde önce puset çıkarılıyor,sonra araba katlanıyor.
Arabayla işe veya bir yere gidip geliyorsanız gerek yok benceGünaydın annişlerhava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına
Ilaç türü kullanmaya korkuyorum yastık mantıklı bir deneyeyim bakalım Sağol canımDeliksiz uyku dönemi bitti Can'ım git gide daha da ağırlaşacağız yüksek yastıkta yatmayı dene burnunu açacak spreyler var onları dene istersen
normal bnmde 1 numara büyüdü:)Arkadaşlar ayak numarası büyüyen var mı. Benim ayaklarım çok ilginç şekilde büyüdü. 37 numara idi.39 oldu.
Ben şimdilik Panço falan idare etmeye çalışıyorum alttan soğan gibi kalın giyinip olmadı mecbur alacağım araba kullanamıyorum malesefArabayla işe veya bir yere gidip geliyorsanız gerek yok bence
Baharcım hangi şehirdeydin? Asit yağacakmış düye duydum ben de. Eğer yağmur altında kaldıysan yıka yüzünü, bir de limon suyu sür iyi geliyormuşSağol kuzum. Sen nasilsin. Ağlıyorum dedin bu süreçte normaldir. Sabah balık yağı almak depresyona iyi geliyormus bi de vitaminlerini muhakkak almaya çalış kendimden biliyorum. Bak sulu göz bir oğluşun olur sonra. Başıma geldi cunki
Hayırlısı ya canım çok sağol. Ben böyle daha iyiyim. Bir sene bir ayrı kalalım da. Ben su an istemiyorum.
Sağol canım. Sorma prosedür kısmı çok yorucu sanırım çocuk var diye yaptılar. Bi de avukat kaynım var o demiş uzatır diye sakinlessinler. Bakalım büyük oğlum çok üzülüyor hafta sonu babasına gönderirim iyi gelir belki. Cefâ ennelerin işi olsa gerek.
MaHlass canım hayırlı haberlerle gel. Ultrason a giren mi. İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.@maheen hayırlı olsun güle güle bebişleri büyüt çarşı pazar gez arabanla.
Bu arada şeker isinde direk 75 lik daha Mantıklı ymis hani tersi bi durum olursa ikinci kez yükleme yapmasın gebe diye. 50 g bana yapılmadı hiç bu güne kadar.
Günaydın bu arada herkese. Doğuda bugün yağan yağmurda asit var dendi sanki yüzüm hafif hafif yanıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?