2017 Şubat Anneleri

Merhaba Güzel Kadınlar,

Sürekli yazıları takip ediyorum ve sizlerden çok faydalanıyorum. Bu yüzden benimde size bir faydam dokunsun istiyorum. şuanda 23+1 haftalığım...bu haftaya kadar çok okudum, çok izledim, çok mağaza gezdim öyle boş boş...bebek ürünü diye iteledikçe iteliyorlar bu açık... bu nedenle bütçemi sarsmamak için sürekli sahibinden.com dan karşımdaki kişiyle görüşerek tecrübelerinden faydalanarak mağazada beğendiğim-denediğim ürünleri oradan alıyorum. sonuçta çoğu ürünü 6 aydan fazla kullanamayacağız. çoğu ürün yıkanabilen özellikte...bütçenizi şimdiden eğitimi, sağlığı vb konular için saklayın...ben bebek arabası (nuna pep) , anne yanı beşik (mothercare), bebek odası beşik+yatak (ikea-stuva), alt açma masası (ikea) , ana kıcağı ve oyun halısı (chicco ifeel-playskool) sahibindende yarıdan da az fiyata (toplam 1250 tl civarı) tamamladım. Dolap şifonyer gibi şeyleride ikeadan bebek ürünü olmayan kısımlardan tamamlayacağım. Benden tavsiye arabalarda süs püsten ziyade hafifliğine ve manevra kabiliyetine bakın. umarım işinize yaramıştır. birde pinterest.com var ki her türlü dekorasyon oda süsleme işlerindeki akıl hocam, şiddetle tavsiye...

ben de size perde konusunda danışmak isterim stor-zebra mı yoksa normal güneşlik tül gibi şeyler mi? hiç anlamıyorum bu konudan derde bak allahım

sevgiler :)))

Kafalar aynı çalışıyor öyleyse bizim :)

Son yazdığın kısıma yöneldim bende, perde işi çok karışık zebralar pek maliyetli iki pencere var bizim oda da nasıl etsem diye düşünüyorum kara kara.. bunun birde avizesi halısı var

Gunaydın sanki bana stor perde mantıklı geliyor.. Ama emin de degilim. Maaliyet konusunda ise hic iyi degilim bu konuda..

ya halıyı madam cocodan yıkanabilir alın dediler ama nerede dediler nası dediler hatırlamıyorum. birde aydınlatma kesinlikle çevresi kapanan ve loş olmalıymış yada ayarlanabilen düğmeli olanlardan. ama tavandan ışık ilk zamanlar zararlıymış biz abajur ve gece lambası gibi bir şey düşünüyoruz. evet cidden maliyetli perde işi ayy napıcaz acaba

Siz cok hesaplıya halletmissiniz. Biz ne yapacagız acaba daha coook masraf var

günaydın hanımlar.. bu doktor işini ayda bir nasıl ayarlıyorsunuz.. bir türlü beceremedim. çalışınca ayda bir hakkımız var işyerinde..
son 2 aydır 3 haftada bir gitmem gerekiyor sanki. extra özel bir durumda yok :)
haftaya 3 kasımda ayrıntılı ultrason var ve 21 kasımda tetenoz var mesela.. ayrıntılının olduğu gün şeker yüklemeside olurmu? sabah 9:30 da ayrıntılı peşinden şeker yüklemesi olurmuki

Bahsettiğim avize şekilleri insta'da bebekavize_perde_hali adresinde mevcut
Yine fikir vermesi açısından myradeco ve hayatin_rengi_pembe_mavi adresinde çok hoş loş ışıklamdırmalar bulabilirsiniz

Pinterestta görmüşsünüzdür top ışıkları onun içinde bi adres buldum funnylights
Yine insta'da

Valla perde olayında zebra alıp yanlara renkli tül düşünüyorum ama fikrim sabit değil henüz bu konuda araştırırsanız bana da bilgi verin lütfen ne nerde ne fiyat karşılaştırma imkanım olur :)

Halıyı sevmiyorum bende makine yıkanabilenlerden tercih edicem sanırım zaten ilerleyen aylarda unigo düşünüyoruz bakalım crlskr

aaaa çok teşekkürler hemen bakıyorum :)

canım geçen gün bi yerde okumuştum burun tıkanıklığı yaşayanlar yanlarına kuru soğan koysunlar yazıyordu kesip sanırım. bi denenebilir

bunu bana eşim demişti o da duymuş bi yerden ,hatta geçen gün öyle yapalım mı demişti saçmalama demiştim.. soğanın kokusuyla uyumak da zor olur hani

Günaydın annişler hava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına
benim de kapanmıyor canım ama ben almayi düşünmüyorum çünkü sonra büyük gelir diye düşünüyorum şalla kapatirim içten panço tarzı şeyler giyerim diye düşünüyorum

AY CANIM ÇOK GÜZEL BENDE ÖRCEM BUNLARI ÇOK BEĞENDİM HATTA AYICIKLI PASPASI VAR KOCAMAN ONDAN DA ÖRÜCEM KİRLİ SEPETİDE YAPICAM BİRSÜRÜ ŞEY YAPICAM ŞUAN YELEK ÖRÜYÜRUM :)
Paspas yapmak benim de aklımda var şuan battaniye başladım önce bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…