Maşallah ne güzel dayanabilmissin sen .. beni kötü yaptı bugun midem alt ust oldu tutamadim kendimi istifra ettim bidaha terkarlancakBeni zorlamadı erken gittim hastaneye yerimden kıpırdamadan 2 saat oturdum.
Evet ya sonra kullanmayızda büyük alırsak bi şekilde idare edicez artikbenim de kapanmıyor canım ama ben almayi düşünmüyorum çünkü sonra büyük gelir diye düşünüyorum şalla kapatirim içten panço tarzı şeyler giyerim diye düşünüyorum
Sağol kuzum. Sen nasilsin. Ağlıyorum dedin bu süreçte normaldir. Sabah balık yağı almak depresyona iyi geliyormus bi de vitaminlerini muhakkak almaya çalış kendimden biliyorum. Bak sulu göz bir oğluşun olur sonra. Başıma geldi cunki
Hayırlısı ya canım çok sağol. Ben böyle daha iyiyim. Bir sene bir ayrı kalalım da. Ben su an istemiyorum.
Sağol canım. Sorma prosedür kısmı çok yorucu sanırım çocuk var diye yaptılar. Bi de avukat kaynım var o demiş uzatır diye sakinlessinler. Bakalım büyük oğlum çok üzülüyor hafta sonu babasına gönderirim iyi gelir belki. Cefâ ennelerin işi olsa gerek.
MaHlass canım hayırlı haberlerle gel. Ultrason a giren mi. İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.@maheen hayırlı olsun güle güle bebişleri büyüt çarşı pazar gez arabanla.
Bu arada şeker isinde direk 75 lik daha Mantıklı ymis hani tersi bi durum olursa ikinci kez yükleme yapmasın gebe diye. 50 g bana yapılmadı hiç bu güne kadar.
Günaydın bu arada herkese. Doğuda bugün yağan yağmurda asit var dendi sanki yüzüm hafif hafif yanıyor gibi
paket içeriğinde " Şase + Bebek Arabası Gövdeli Siyah Puset Oturma Bölümü + Eşya Taşıma Sepeticanım çok sağolbaktım şimdi ,hepsiburada'da iç ped ve güneşlik ayrı satılıyormuş,onlarla beraber mi bin tl civarı oluyo acaba
iç ped ve güneşlik bu mu oluyor ?
http://www.hepsiburada.com/chicco-urban-bebek-arabasi-renk-paketi-beige-p-AILECHI00079358010
Teşekkür ederim:)bende çok begenerek aldim eşimde çok begendi severek kullanicagima eminim:)Ben çok beğeniyorum bunu ya oğlumda yoldu bu modeller biz başka bir model aldık şimdi kızımda da aynı arabayı kullanacağız .. Siz güle güle kullanın inş
Canm mrb chicco ya baktıysanız normalde bütun aparatları arabanın ayri ayrı satılıyor paket halinde hepsi içinde aldim ben daha uygun fiyata geldi gittigidiyordan aldim bende link atıyorum bakmak isterseniz bütun herşeyi içinde bu satıcı satıyo:paket içeriğinde " Şase + Bebek Arabası Gövdeli Siyah Puset Oturma Bölümü + Eşya Taşıma Sepeti
" yazıyor. senin baktığın yerde o dediklerin pakete dahil mi?
Merhaba Güzel Kadınlar,
Sürekli yazıları takip ediyorum ve sizlerden çok faydalanıyorum. Bu yüzden benimde size bir faydam dokunsun istiyorum. şuanda 23+1 haftalığım...bu haftaya kadar çok okudum, çok izledim, çok mağaza gezdim öyle boş boş...bebek ürünü diye iteledikçe iteliyorlar bu açık... bu nedenle bütçemi sarsmamak için sürekli sahibinden.com dan karşımdaki kişiyle görüşerek tecrübelerinden faydalanarak mağazada beğendiğim-denediğim ürünleri oradan alıyorum. sonuçta çoğu ürünü 6 aydan fazla kullanamayacağız. çoğu ürün yıkanabilen özellikte...bütçenizi şimdiden eğitimi, sağlığı vb konular için saklayın...ben bebek arabası (nuna pep) , anne yanı beşik (mothercare), bebek odası beşik+yatak (ikea-stuva), alt açma masası (ikea) , ana kıcağı ve oyun halısı (chicco ifeel-playskool) sahibindende yarıdan da az fiyata (toplam 1250 tl civarı) tamamladım. Dolap şifonyer gibi şeyleride ikeadan bebek ürünü olmayan kısımlardan tamamlayacağım. Benden tavsiye arabalarda süs püsten ziyade hafifliğine ve manevra kabiliyetine bakın. umarım işinize yaramıştır. birde pinterest.com var ki her türlü dekorasyon oda süsleme işlerindeki akıl hocam, şiddetle tavsiye...
ben de size perde konusunda danışmak isterim stor-zebra mı yoksa normal güneşlik tül gibi şeyler mi? hiç anlamıyorum bu konudan derde bak allahım
sevgiler :)))
Hayırli olsun gule gule kullanın inşallahVee kızımın arabası geldi çok mutlu oldum Allah kullanmayı da nasip eder inşallah.
Bugün son nöbetimdi çok şükür o da bitti. Şimdi arabamızı kurucaz bakalım. Önce yemeğe saldırdım da
Saol canım. Bu bavyera modeli. Sarı, kırmızı,pembe ve siyahı var. Bi de sanırım mavisi. Ben baya inceledim hem özellikleri iyi hem de sürüşü vs. Muşamba gibi değil kumaşı da. 1550 normal fiyatı. En düşük 999₺ idi ama şuan picabo.com.tr de 899
Bi de benim eşim 185 boyunda. Kanz camerona da baktık o alçak geldi ama bizimkinin sürüş kolu uzuyor ona da daha iyi geldi bavyera
Günaydın annişlerhava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına
hayırlı olsun Güle güle kullanınVee kızımın arabası geldi çok mutlu oldum Allah kullanmayı da nasip eder inşallah.
Bugün son nöbetimdi çok şükür o da bitti. Şimdi arabamızı kurucaz bakalım. Önce yemeğe saldırdım da
Ya harikalar bayıldım. Ben de kolonyaları bakıyorum pahalı gibi, kendim mi yapsam dedim ama becerebilir miyim bilmiyorum. İnternette kapı süsü için bir şeyler baktım en çok fotodakini beğendimEki Görüntüle 1904337 Eki Görüntüle 1904339 kapi susu icin malzemeleri aldim soldakinden yapacağım kismet olur da becerebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?