2017 Şubat Anneleri

benim de kapanmıyor canım ama ben almayi düşünmüyorum çünkü sonra büyük gelir diye düşünüyorum şalla kapatirim içten panço tarzı şeyler giyerim diye düşünüyorum
Evet ya sonra kullanmayızda büyük alırsak bi şekilde idare edicez artik

Ehhh işte bi aglamali bi gülmeli dengesiz şekilde geciyo günlerim vitamini kullanmıyorum çok büyük hiç icemedim onu ağlamaklı bi ogluş bekliyorum zaten hamileliğin başından beri çoğunlukla agladigim için ogluş a hazirlikliyim :)​

canım çok sağol baktım şimdi ,hepsiburada'da iç ped ve güneşlik ayrı satılıyormuş,onlarla beraber mi bin tl civarı oluyo acaba
paket içeriğinde " Şase + Bebek Arabası Gövdeli Siyah Puset Oturma Bölümü + Eşya Taşıma Sepeti
" yazıyor. senin baktığın yerde o dediklerin pakete dahil mi?

Ben çok beğeniyorum bunu ya oğlumda yoldu bu modeller biz başka bir model aldık şimdi kızımda da aynı arabayı kullanacağız .. Siz güle güle kullanın inş
Teşekkür ederim:)bende çok begenerek aldim eşimde çok begendi severek kullanicagima eminim:)

paket içeriğinde " Şase + Bebek Arabası Gövdeli Siyah Puset Oturma Bölümü + Eşya Taşıma Sepeti
" yazıyor. senin baktığın yerde o dediklerin pakete dahil mi?
Canm mrb chicco ya baktıysanız normalde bütun aparatları arabanın ayri ayrı satılıyor paket halinde hepsi içinde aldim ben daha uygun fiyata geldi gittigidiyordan aldim bende link atıyorum bakmak isterseniz bütun herşeyi içinde bu satıcı satıyo:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-urban-plus-travel-set-bebek-arabasi-5-renk-242264990

alış veriş listesi yapan varmı aranızda eksiklerimi görmem fikir edinmem açısından paylaşırmısınız

Vee kızımın arabası geldi çok mutlu oldum Allah kullanmayı da nasip eder inşallah.
Bugün son nöbetimdi çok şükür o da bitti. Şimdi arabamızı kurucaz bakalım. Önce yemeğe saldırdım da

Eklentiler

• IMG_6403.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 76

Ne güzel ihtiyaçların bitmiş. Ben oda yapmak istemedim yaz sonuna kadar ama anneanne ve babanne karşı çıktı biz alıcaz dediler, araba da öyle. Yarın İnegöl'e oda bakmaya gidicez tabi bu bana ekstra iş çıkardı gardrop başka odadaydı onu odamıza koyucaz, sığsın diye de bi komidin çıkıcak bu da marangoz gerektiriyor. Ben eski tip usun perde seviyorum ama evlenirken bütün güneşliklerim stor oldu. Mutfak zebra ve oturma odam da tamamen stor. Bebek odasına hazırda olan stor güneşliğin üstüne düz tül yanlara da uzun kumaş perde istiyorum. Halı konusunda da perde rengi konusunda da kararsızım. Odayı beyaz alıp perde ve duvar kağıdı ile renklendirmeyi düşünüyorum fikirler için de Pinterest favorim. Bi de picabo.com.trden arabayı aldık sitede Bebek odası seçeneği var lamba ve perde modelleri fikir oluşturabilir bi bakın. Fiyat olarak uygun gelmedi. Çarşıda çok daha uyguna yaptıracağımı düşünüyorum

Ben de bu ara kapı süsü ve doğumda dağıtılacak şeylerin araştırmasındayım. Çikolata için hacı şerif ye karar kıldım diğer şeyleri hala araştırıyorum

tereyagli ekmek canım ben geçen hafta aldim chiccodan liteway plus ı. Şikayetleri pek umursamadim iki arkadasim kullaniyor ve memnunlar benim icin yeterli oldu cift yönlü kullanilmiyor ama mühim degil benim icin onemli olan pratikligiydi. Ve puseti cikarmadan kapaniyor oluşu tek elle halledildigi icin de gayet memnun kaldim. Ama 999 liralik eski modelini almadim eskisi biraz kumasi kalitesiz gözüktü. yeni modeli cikmisti onu aldim chiccodan. Bebek bakim çantası, dönence emzik ve biberon 1300 liraydi o kampanya ile aldim

Vee kızımın arabası geldi çok mutlu oldum Allah kullanmayı da nasip eder inşallah.
Bugün son nöbetimdi çok şükür o da bitti. Şimdi arabamızı kurucaz bakalım. Önce yemeğe saldırdım da
Hayırli olsun gule gule kullanın inşallah

Kolun uzaması önemli bence benim de eşimle boy farkı var da biraz

Iyi almissiniz siz Güle güle kullanın :)
Günaydın annişler hava buz gibi ve artık montlarimin önü kapanmıyo sizde durumlar nasil yeni mont almalı mi 3 aylığına

Benim eski kabanım duruyor hani böyle önü üst üste binen sonra düğmelenen kuşaklı modeller oluyor ya ondandı. Şimdi düğmeleri kapatmıyorum sadece kuşağını bağlıyorum oluyor. Sen de o model birşey bakabilirsin

hayırlı olsun Güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim hepinize
sonbaharss ben de bu tarz şeyler bakıyorum şerbet evde ikram ediliyormuş sanırım, kadeh alıcam onun için küçük, şerbet için şişe, çikolata bunlar kesin. Dağıtılacak şey konusunda kararsızım son ay onların hepsini halledicem

Fullialein canim Güle güle kullan bebisinle inşaallah arkadaşın lohusa serbeti icin cam sebili vardi onu alacagim hastaneye. Bir de plastik kadehler aldim onlara kurdela yapacağım. Kapi susu ve terlik taç icin de malzemeler aldim onu yapacağım.. işte 50 tane kokulu taş, kolonya ve seker kavanozu dusundum zaten eve de kalir hastaneye gelse gelse 10-15 kişi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…