2017 Şubat Anneleri

Eklentiler

• IMG_0227.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_0228.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_0229.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_0230.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 109
Bu da benim listem kızlar daha önce de paylaşmıştım ama yeniden isteyen arkadaşlar için yeniden paylaşayım

Eklentiler

• IMG_1713.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_1714.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1715.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 91
kızlar bebek bakım çantası olarak ne aldınız ? Hangi markalar daha kullanışlı ?

Ben yorumlarina bakmiştim canm bu markanin memnundu herkes ama ben almycam bunlardan hemde biraz pahali geldi bana spor sırt cantası yada deri alirm bilmiyorm bi tanede spor markaların kol çantalarndan alıcam inşallah

Anladım tatlım, aslında biraz pahalı evet ama kullanışlıysa değer mi ki diye düşündüm. Bebek arabasında chicco urban plus travel sistem almışsın galiba,az önce bir yorumda gördüm.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-urban-plus-travel-set-bebek-arabasi-5-renk-242264990

Ürün eline ulaştı mı herşey eksiksiz mi ? Ben de bu modeli düşünüyorum ama çoğu yerde parça parça satılıyor sanırım,kafam karıştı biraz. Sitede en alttaki geniş alt sepet, ayak örtüsü vs fiyata dahil değil mi ?

Canım çerçeveyi kaca aldin bende böyle yapacam kismetse
Çerçeve 12 liraydi eminonunde.. gerci bitmis hali de 60 liraydi ama kendi emegim olsun istedim
Fullialein senin beğendiğin set olarak tabi 200 demi? Benim yastigim yok altın için ama kadife kumastan biraz daha alirsam herhangi bir yastikla olur sanırım. Bir de kolonyayi yine eminonunden aldım litresi 10 liraydi sanırım. Siseleri de akgunzuccaciyenin internet sitesinden siparis verdim bakabilirsin istersen ordan bence kendin yapman daha uyguna gelir. Ozalitciden de etiket bastirirsin tamam

Bana plasenta incelmesi buna bağlı olarak da kanaman olabilir diyip yasak getirmişti ama detaylıdan sonra bir sorun çıkmadı, ben yine de korkuyorum zarar vermesinden o yüzden kendi kendime yasak koydum

Ben arabayı gönderdigim linkten aldim canm içerigi şöyle bebek arabası+ana kucagı+ana kucagı adaptörü+ana kucagını sabitleme bazası(aynı zamanda Arabaya monte olabiliyo),renk paketi,yağmurluk,yani dedigin gibi hepsini normalde ayri ayrı satıyolar yada sadece bebek arabasını almak istiyosan yanında renk paketide alman gerekiyo çünkü bebek arabasında tentesi dahil degil renk paketinin içinde mevcut,araba çok kücük bi araba degil ama çok kaliteli ve kesinlikle sağlam bi araba benim yer problemim asansör sorunum olmadgı için hiç tereddüt etmedim alırken.
Çanta konusunda iç gözleri filan baya kullanişlı diye biliyorm daha güzel renkleri ve çeşitleride var :)

Malesef ben canım. Sağ böbreğimde büyüme var.

Benimde sağ böbreğimde büyüme var. Doktor 1-2 derece dedi.4 litre su iç dedi.
Haliyle o kadar içemiyorum ağrım oluyor.

Ayakta biraz durunca bile ağrı giriyor ama sanki solda da başlıyor ağrılar.
Sende de var mı bu durum?

Kızlar ben bebisimi 1 gün hissetsem sonraki 2 gun hissedemiyorum hic normal mi ki? Cok hareket ediyorum okulda hep ayaktayım yoruluyorum haliyle ona bağlıyorum ama bilmiyorum ki

4 çok değil mi ya .. içilmez ki o kadar .. bana 3 lt dedi onu zar zor bitiriyorum. Yeni mi oldu? benim 1 ay olacak ilk şiddetli ağrıyla acillik olalı.. serum falan vermişti sonraki 1-2 hafta bende ayakta 5 dakka duramaz olmuştum. Yemek yapmak için soğanı doğramaya bile 6-7 kere gidiyodum fenaydı yani.. sonra hergün 3 lt içtim mecburen ve bide gece gündüz soluma yatıyorum nerdeyse 1 aydır hiç sağıma yatmadım ama çok şükür solda bişey hissetmedim inşallah da olmaz.. ama su gerçekten çok önemli ne yapıp edip içmemiz lazım..

10 gün oldu öğreneli. Sağ solda hep ağrı vardı.
1 gece hastanede yattım 4-5 serum ve ağrı kesiciyle durdum o gün ortaya çıktı solda 0.1 gibi çok küçük büyüme varken sağda 1.2 dedi.Bebeğin sırtıda baskı yapıyormuş.

Yazın 3-4 lt içiyordum rahat ama şimdi maksimum 2 içiyorum. Kateter takılmadan atlatsak bari

Ay inşallah.. pazartesi gitmiştim ben en son büyümesinden ziyade asıl korktuğunuz böbrek enfeksiyonu olması dedi doktorum bide.. onun olmaması için de en önemli şeyin o suyu içmek olduğunu söyledi.. enfeksiyon olursa erken doğum riski %25 artıyomuş. Ama çevremde bi kaç kişiden duydum büyüse de taktırmamışlar katater, bişey de olmamış. Ben katatere çok sıcak bakamıyorum. Okuduğum yorumlar da taktıranlar hep pişman olmuştu.. 4 ü içmen zaten imkansız da ne yap et 3 lt içmeye çalış bence.. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…