Canım çerçeveyi kaca aldin bende böyle yapacam kismetseEki Görüntüle 1904337 Eki Görüntüle 1904339 kapi susu icin malzemeleri aldim soldakinden yapacağım kismet olur da becerebilirsem
Kendi ellerimle yazdımalış veriş listesi yapan varmı aranızda eksiklerimi görmem fikir edinmem açısından paylaşırmısınız
teşekkürler liste için. faydalı olacağını düşünüyorum.Kendi ellerimle yazdım
Ben yorumlarina bakmiştim canm bu markanin memnundu herkes ama ben almycam bunlardan hemde biraz pahali geldi bana spor sırt cantası yada deri alirm bilmiyorm bi tanede spor markaların kol çantalarndan alıcam inşallahhttp://www.hepsiburada.com/okiedog-mondrian-metro-sari-p-AILEOKI28308
Bu marka hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben yorumlarina bakmiştim canm bu markanin memnundu herkes ama ben almycam bunlardan hemde biraz pahali geldi bana spor sırt cantası yada deri alirm bilmiyorm bi tanede spor markaların kol çantalarndan alıcam inşallah
Çerçeve 12 liraydi eminonunde.. gerci bitmis hali de 60 liraydi ama kendi emegim olsun istedimCanım çerçeveyi kaca aldin bende böyle yapacam kismetse
Merhaba subat anneleribugün doktor kontrolümde doktor iliski yasagi koydu bende sebebini soramadm cekindigimden simdi forumda felan biraz okuduğum kadarıyla rahimde kasilma olunca yasak konuyormus genelde.ben kasilmalari pek hissetmiyorum yada anlamıyorum diyelm ilk cocuk olacagi icin kasilmalarda Allah korusun erken doguma sebep oldugu icin sizlerede bir sormak istedim aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi getirilen var mi ? icim içimi yiyor resmen kasilma varda doktor mu söylemedi acaba diye
Anladım tatlım, aslında biraz pahalı evet ama kullanışlıysa değer mi ki diye düşündüm. Bebek arabasında chicco urban plus travel sistem almışsın galiba,az önce bir yorumda gördüm.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-urban-plus-travel-set-bebek-arabasi-5-renk-242264990
Ürün eline ulaştı mı herşey eksiksiz mi ? Ben de bu modeli düşünüyorum ama çoğu yerde parça parça satılıyor sanırım,kafam karıştı biraz. Sitede en alttaki geniş alt sepet, ayak örtüsü vs fiyata dahil değil mi ?
Hanımlar merhaba nasılsınız :))
Böbrek genişlemesi yaşayan var mı?
Malesef ben canım. Sağ böbreğimde büyüme var.
Benimde sağ böbreğimde büyüme var. Doktor 1-2 derece dedi.4 litre su iç dedi.
Haliyle o kadar içemiyorum ağrım oluyor.
Ayakta biraz durunca bile ağrı giriyor ama sanki solda da başlıyor ağrılar.
Sende de var mı bu durum?
4 çok değil mi ya .. içilmez ki o kadar .. bana 3 lt dedi onu zar zor bitiriyorum. Yeni mi oldu? benim 1 ay olacak ilk şiddetli ağrıyla acillik olalı.. serum falan vermişti sonraki 1-2 hafta bende ayakta 5 dakka duramaz olmuştum. Yemek yapmak için soğanı doğramaya bile 6-7 kere gidiyodum fenaydı yani.. sonra hergün 3 lt içtim mecburen ve bide gece gündüz soluma yatıyorum nerdeyse 1 aydır hiç sağıma yatmadımama çok şükür solda bişey hissetmedim inşallah da olmaz.. ama su gerçekten çok önemli ne yapıp edip içmemiz lazım..
10 gün oldu öğreneli. Sağ solda hep ağrı vardı.
1 gece hastanede yattım 4-5 serum ve ağrı kesiciyle durdum o gün ortaya çıktı solda 0.1 gibi çok küçük büyüme varken sağda 1.2 dedi.Bebeğin sırtıda baskı yapıyormuş.
Yazın 3-4 lt içiyordum rahat ama şimdi maksimum 2 içiyorum. Kateter takılmadan atlatsak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?