10 gün oldu öğreneli. Sağ solda hep ağrı vardı.
1 gece hastanede yattım 4-5 serum ve ağrı kesiciyle durdum o gün ortaya çıktı solda 0.1 gibi çok küçük büyüme varken sağda 1.2 dedi.Bebeğin sırtıda baskı yapıyormuş.
Yazın 3-4 lt içiyordum rahat ama şimdi maksimum 2 içiyorum. Kateter takılmadan atlatsak bari
Kizlar nasil bir agriniz var benim sol tarafta surekli agrim var yemek yerken sonunu getiremiyorum agridan ama sirt agrisi olarak dusundum acaba bobrek olabilir mi yazdiklarinizi okuyunca nasi anlarım
Kendin anlayamazsın ki canım. Doktora gidip böbreklerine ultrasonla baktırabilirsin.
Tam yanlardan tutuyor.
Benim aklıma gelmezdi böyle bir şey birden çıktı ortaya
Kizlar nasil bir agriniz var benim sol tarafta surekli agrim var yemek yerken sonunu getiremiyorum agridan ama sirt agrisi olarak dusundum acaba bobrek olabilir mi yazdiklarinizi okuyunca nasi anlarım
Yarin kontrolum var sorayim o zaman canim teşekkür ederim cevabin icin Allah sifa versin sanada
yenidoğan ihtiyaç listesi:
http://www.mynet.com/annecocuk/yenidogan-ihtiyac-listesi-1181279
Evet canm set olarak. Ama biraz önce kuzenimle mesajlaştım takı yastığı, taçlar ve kapı süsü benden dedi. Resim öğretmeni, güzel şeyler yapacaktır :) kendin yapsan daha güzel olur bence de.Çerçeve 12 liraydi eminonunde.. gerci bitmis hali de 60 liraydi ama kendi emegim olsun istedim
Fullialein senin beğendiğin set olarak tabi 200 demi? Benim yastigim yok altın için ama kadife kumastan biraz daha alirsam herhangi bir yastikla olur sanırım. Bir de kolonyayi yine eminonunden aldım litresi 10 liraydi sanırım. Siseleri de akgunzuccaciyenin internet sitesinden siparis verdim bakabilirsin istersen ordan bence kendin yapman daha uyguna gelir. Ozalitciden de etiket bastirirsin tamam
Ya 100cclik aldim ama sanki biraz iri durdu dedi eşim. 50lik de küçük mü olur bilemedim. Napayım göze gelsin biraz.. 40 şişe yeter diye düşündüm..Evet canm set olarak. Ama biraz önce kuzenimle mesajlaştım takı yastığı, taçlar ve kapı süsü benden dedi. Resim öğretmeni, güzel şeyler yapacaktır :) kendin yapsan daha güzel olur bence de.
Bu arada site muhteşemmiş çok teşekkür ederim. Kaç tane kolonya yapacaksın? Bir de hangi şişeden aldın? 50cc mi?
Benim yegenim kolikti 4-5 ayına kadar sebepsiz bağırarak ağlıyordu geceleri acillerde geçirdiler çoğu zamanı bisey yok deyip eve geliyorlardı gerçekten kolik baş edilmesi zor bisey inş oyle bisey olmaz sesleri Yengem de indirmişti fön makinası sesi elektrik süpürgesi sesi vs vs ama o da işe yaramiyodu onda 5 aydan sonra düzeldiKolik
Bebeğinizle tanıştığınız ilk günlerde onun ağlaması ile de tanışıyorsunuz. Kendini ancak bu şekilde ifade edebilen bebeğinizin ağlaması bazen çok uzun sürebilir. Altı temizse, karnı toksa neden hala ağlıyor diye normal olarak endişelenmeye başlayabilirsiniz. Hemen endişelenmek yerine anne karnından yeni çıkan bebeğinizin uyum sorunu olabileceğini düşünün. Hani bebeğinizin daha karnınızdayken doktora gidip bebeğinizin kalp atışlarını dinlediğinizde içinizden gelen ses nasıldı hatırlıyor musunuz? İşte 0-3 aylık bebekler bu seste huzur buluyorlar. Kimisi bebeğini elektrik süpürgesi sesi ile, kimisi fön makinesi uğultusu ile, kimisi kulağına "şşşşŞŞ" diyerek, kimisi de tazyikli su sesiyle oyaladığından bahseder. Beyaz ses denilen bu sesleri enstrümantal bir alt yapı ile Buzuki Orhan’ın albümünde bulmanız mümkün. Anne karnındaki sesleri ve o sese yakın birçok ritmi bir araya getiren sanatçının 200 kez stüdyoya girerek hazırladığı 70 dakikalık bu albümü almalısınız. Müzik setinizin ses ayarını yükseğe getirip bebeğinize dinlettiğinizde, hemen sustuğunu görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.
bu da bahsedilen seslerin bulunduğu videolar:
Yani 50 cc parfüm şişesi getirince gözümün önüne çok küçük değil aslında. Kolonya çikolata şerbet de yeterli aslında, sanki ekstra magnet-sabun-kokulu taş yaptırmaya gerek Yok gibi geldi düşününceYa 100cclik aldim ama sanki biraz iri durdu dedi eşim. 50lik de küçük mü olur bilemedim. Napayım göze gelsin biraz.. 40 şişe yeter diye düşündüm..
Benim de sol tarafimda bi agrim vardi gecen gece. sabahinda da kontrolum. bobrek tarafinfaydi ve sabah namazindan sonra uyutmadi beni. dr bobreklerime bakti bir sey yok dedi. kabizlik da yapar boyle dedi. gaz sancisiymis bobreklerime kadar atiyormus...Kizlar nasil bir agriniz var benim sol tarafta surekli agrim var yemek yerken sonunu getiremiyorum agridan ama sirt agrisi olarak dusundum acaba bobrek olabilir mi yazdiklarinizi okuyunca nasi anlarım
Ben benGünaydın.. uyuması gerekirken sabahın köründe hortlayanlar burda mı
Bide bennnnnGünaydın.. uyuması gerekirken sabahın köründe hortlayanlar burda mı
Günaydın yaklaşık 6dan beri ayaktayım bende tekme Tokat girişiyor benim yavru içerde annesine şimdiden uyku haramGünaydın.. uyuması gerekirken sabahın köründe hortlayanlar burda mı
Aynı gün doğum yapacak gibi görünüyoruz :)Ben ben
Bütün hafta, haftasonu nu beklerim gelince de 8 de uyanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?