2017 Şubat Anneleri

selam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..

Allah yardimcin olsun canm ya uzuldum adina.senin kv çok anlayışsız ve cahil bunları yapabildigine göre kocan arkanda dursaydi bari yaa Allah sabir versin benimde annem hayatta degil ama böyle insanlar yok çok şükr etrafmda inşallah kv ve görümcen gelmezler bu defa tek başına olsan kafan rahat olur hić olmazsa

aynı ben ben de sevmiyorum uzun süreli misafiri :) hele doğum sonrası hiç çekemem...

ayy canım okuyunca çok üzüldüm ve hem kv'ne hem de eşine çok kızdım. Allah ıslah etsin ne diyim. annesinin dolduruşuna gelen erkekleri de hiç anlamam. insan eşini annesinden daha iyi tanımaz mı ya. Allah yardımcın olsun. hayırlısıyla en az sorunla atlatırsın inşallah bu süreci.

Acaba cantanin kendi cektiginiz fotolarini da yukler misiniz? Boyutlari anlamak icin.. Cok guzel gorunuyor..

Kesinlikle Jasmin.. Cok guzel gorunuyor..

Rabbim yardımcın olsun. Cahillik bu. Umarım bu Bebişte çok rahAt edersin

Kızlar panik atak anksiyetesi olan kimler var küçük bir whatsap gurubu kurup dertleşsek mi ?

Benim bir arkadaşım bir hafta sonra hediye verip teşekkür etmiş. Çok işe yaradı diyordu.
Aynen bende istemiyorum hele kaynanam her şeye karışıyor Annem zaten çok kalmaz sevmiyor çok kalmayı ama kaynanam geldimi gitmesi 3 ayı bulur off off bazen diyorum memlekete gidip dogurayim ve 1 ay kalıp geliyim :)
3 ay mi Allah yardım etsin. Biz bir araya gelince kv ile 3. Gün kavga çıkarıyor bizim ki diyor ben geleyim sen bana hizmet et.

Benim bir arkadaşım bir hafta sonra hediye verip teşekkür etmiş. Çok işe yaradı diyordu.

Ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:)) ama anlamayan da anlamaz valla.. yani tamam kendi annem başımın üstünde yeri var ama o baş lohusa başı diil yaa :)) normal başıma gelsinler gelecek olanlar..

Jasminn

Aman Allah'ımmm ne insanlar var yaa...
Eşininde arkanda olmaması ayrı kötü.
Allah yardımcın olsun.

Kızlar ben bebisimi 1 gün hissetsem sonraki 2 gun hissedemiyorum hic normal mi ki? Cok hareket ediyorum okulda hep ayaktayım yoruluyorum haliyle ona bağlıyorum ama bilmiyorum ki
Benimde oyle dunden beri cok cılız hissediyorum moralimi bozuyor bu durum.. ama normal bisey daha onceden yasadim bu durumu

Star'da anne dizisi başlayacaktı şimdi denk geldim ağlaya ağlaya izliyorum. Küçücük bi çocuğa nasıl kıyılır ya

Allah kolaylik versin bebişle çalışmak zor valla ev bi yandan iş bi yandan uğraşmak zor olur
Bende eskisi gibi hergun yazamyorm ama bdv dede göremiyorm seni mrk ettim

Tabi bdv de bile olmayınca kesin bişi vardır diye düşünmen normal :))
Ne de olsa favori mekanım :)
Ama bugün gündüz yine dayanamadım girmişken oraya da iki yorum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…