Allah yardimcin olsun canm ya uzuldum adina.senin kv çok anlayışsız ve cahil bunları yapabildigine göre kocan arkanda dursaydi bari yaa Allah sabir versin benimde annem hayatta degil ama böyle insanlar yok çok şükr etrafmda inşallah kv ve görümcen gelmezler bu defa tek başına olsan kafan rahat olur hić olmazsaselam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
Ay bende çok bunalıyorum hemen de yüzüme yansıyo sanki.. ilk 3 ay aşırı kötü geçmişti benim çubuk krakerle geçirdim sadece sonra bi ara annem geldi 15 gün kaldı, hiçbi zararı yoktu ama az daha yeter artık git diyecektim ki kendi gitti.. o dönem psikolojim çok bozuktu ama.. şimdi bi de lohusalık sendromunda daha beter olurum gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkarsa nefret ederim. Bebeğimle ve kocamla başbaşa olmak istiyorum.. o güzel duyguları eşimle yaşamak istiyorum sinirlerim bozulmadan..!! sen iyi diyebilmişsin gidebilirsiniz diye. Annemle aynı şehirde diiliz o kadar yoldan gelmişken diyebilirmiyim diye düşünüyorum ama tepem de atarsa herkesi kovalarım gibi geliyo.. ay çok zor yaa..
ayy canım okuyunca çok üzüldüm ve hem kv'ne hem de eşine çok kızdım. Allah ıslah etsin ne diyim. annesinin dolduruşuna gelen erkekleri de hiç anlamam. insan eşini annesinden daha iyi tanımaz mı ya. Allah yardımcın olsun. hayırlısıyla en az sorunla atlatırsın inşallah bu süreci.selam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
http://www.hepsiburada.com/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-HBV000000KU2P
bn bunu aldım beğenen çok deniyelim bakalım:)
Kızlar sizce jasmin mi Nestro mu?
Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904716 Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904715
Rabbim yardımcın olsun. Cahillik bu. Umarım bu Bebişte çok rahAt edersinselam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
Benim bir arkadaşım bir hafta sonra hediye verip teşekkür etmiş. Çok işe yaradı diyordu.Kızlar tecrübeli annelere bişey sorucam.. Doğumda memleketten annem yanıma gelecek, kayınvalidemle zaten aynı şehirdeyiz o da yanımda olacaktır. Ancak bende şimdiden şöyle bişey başladı, en fazla bir hafta kalsınlar istiyorum (kayınvalidem zaten gece evinde olur da annem bile olsa fazla kalmasını istemiyorum) daha önce Doğum yapanlar nasıl bi süreç geçirdiniz.. gelenlere de tamam yeter gidin denilmez ama ben ne olursa olsun fazla kalmalarını kesinlikle istemiyorum. Allah izin verirse ben kendim başaderim çocuğumla da evimle de.. başımda birileri olmasını istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi yol izlemeliyim?
3 ay mi Allah yardım etsin. Biz bir araya gelince kv ile 3. Gün kavga çıkarıyor bizim ki diyor ben geleyim sen bana hizmet et.Aynen bende istemiyorum hele kaynanam her şeye karışıyorAnnem zaten çok kalmaz sevmiyor çok kalmayı ama kaynanam geldimi gitmesi 3 ayı bulur off off bazen diyorum memlekete gidip dogurayim ve 1 ay kalıp geliyim :)
Yasmin cokk güzelmis canım.
Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904716 Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904715
selam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
Benim bir arkadaşım bir hafta sonra hediye verip teşekkür etmiş. Çok işe yaradı diyordu.
selam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
Benimde oyle dunden beri cok cılız hissediyorumKızlar ben bebisimi 1 gün hissetsem sonraki 2 gun hissedemiyorum hic normal mi ki? Cok hareket ediyorum okulda hep ayaktayım yoruluyorum haliyle ona bağlıyorum ama bilmiyorum ki
Allah kolaylik versin bebişle çalışmak zor valla ev bi yandan iş bi yandan uğraşmak zor olur
Bende eskisi gibi hergun yazamyorm ama bdv dede göremiyorm seni mrk ettim
Bütün modellerde şifonyer dolaplı çekmeceli ve sörf çekmeceli seçeneği ile yapılmış ben sırf çekmeceli olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?