2017 Şubat Anneleri

kızlar bebek bakım çantası olarak ne aldınız ? Hangi markalar daha kullanışlı ?

Ben yorumlarina bakmiştim canm bu markanin memnundu herkes ama ben almycam bunlardan hemde biraz pahali geldi bana spor sırt cantası yada deri alirm bilmiyorm bi tanede spor markaların kol çantalarndan alıcam inşallah

Okiedog ve skip hop gibi güzel markalar var ama gereksiz pahalı bence.... bu kadar bütçe ayıramayacağım için stylo turtle diye bir ürün buldum hepsiburada da 60 tl gibi birşeydi hem de yorumlar çok olumluydu. Özellikle sırt çantası istiyordum çok büyük olmasına da gerek yok bi tane büyük sırt çantam var onu kullanırım olmazsa dedim. Pazar günü sipariş vereceğim o çantadan. Fotoğraf atarım size de :)

Kızlar ateşölçer ne alacaksınız yada aldınız? Temassız olanlar çok fonksiyonlu gibi duruyor ama kimileri kulaktan ölçme daha doğru sonuç veriyor diyor. Tabi birde hangi marka????

Ben de kulaktan ölçenler daha iyi diye duymuştum

Canımmmm ürünün geldi mi ben de yarın siparişini vereceğim inşallah. Yorumlar çok olumluydu nasıl acaba içi falan? Geldiyse foto atar mısın?

Ya nasıl insanlar var ya allah yardımcın olsun canım. O zaman gelmese kv daha hayırlı.....

Acaba cantanin kendi cektiginiz fotolarini da yukler misiniz? Boyutlari anlamak icin.. Cok guzel gorunuyor..

Kesinlikle Jasmin.. Cok guzel gorunuyor..

Ben de merak ediyorum

Star'da anne dizisi başlayacaktı şimdi denk geldim ağlaya ağlaya izliyorum. Küçücük bi çocuğa nasıl kıyılır ya

Izleme onu canım yaaa ben azcık takıldım iki dk da psikolojimi bozdu

Star'da anne dizisi başlayacaktı şimdi denk geldim ağlaya ağlaya izliyorum. Küçücük bi çocuğa nasıl kıyılır ya
Ayyy bende dun izledm hungur hüngur agladım o cami avlusunda bu yüzdenmi bekliyosun sahnesi varya beni benden aldı:'(

Tabi bdv de bile olmayınca kesin bişi vardır diye düşünmen normal :))
Ne de olsa favori mekanım :)
Ama bugün gündüz yine dayanamadım girmişken oraya da iki yorum yaptım
Hastalik gibi bisey oldu bakmadan geçemiyrm bdv ye

Banlanincada uzaktan takip ediyorm burayı ve bdv yi artik banimda 4 gun filan süruyo tutamiyorm dilimi

tereyagli ekmek bende o kadar bütçe ayırmam çünku spor markalarin çantaları çok cazip ve görsel olarakta hoş geliyo bana deri sırt çantasıda alabilirm arkadasım koton dan aldi kullanyo çok memnun bende öyle bişey almak istiyorm:)
Alırsan paylaş burdada fikir olsun bizede:)

Kızlar bu arada kayinvaldem dün bebisime yorgan almaya gitti hazır yorgan yaptırılanlardan degil yun almış özdilkten ben önce yün alma dedim yıkanınca toplanyomş filan saticı cok övmüş ve garantide vermiş oda almiş siz ne düsünyosnz bu konuda???

Ben aslinda uyku seti alcaktim ama o kendisi tek yorgan alınca bişey demedim daha

Ya kızlar Ne diosunuz ya hayali bile Beni mahvetti şimdi kaynanam bile dio kalırım diye offf cidden çok zor kesinlikle bugünleri eşinle birlikte geçirmek ister İnsan kaynana Ne Yaa offf canım sıkıldı valla

selam hanımlar , hangı hastane ve doktorda dogum planlyorsunuz daha erken gıbı gozuksede benım kafam cok karısıyor artık dusunmekten uyuyamıyorum..
bır de seker yuklemesı yaptıran oldu mu?
Seker konusunda benim de kafam karisik.hala karar veremedim yaptırıp yaptirmayacagima

Kızlar ya uyku duzenim altüst oldu uyuyamıyorum dün gece saat 1de uyudum kalktimsaat 2 sonra da saat 7 ye kadar uyuyamadim simdi de ayaktayım napmam lazım ya. O degil benle birlikte kızımda yatmiyo geceleri sanki halay cekiyo içerde. Acaba o uyumadigi icin mi bende uyu mu yorum anlam veremiyorum. Acaba doguncadami böyle ol ucak ya geceleri ayakta alışkanlık olup odamı uyumaz

Benim midemde bi çalkalanmalar başladı yine bikac gundur bulantılar geri gelcek diye cok korkuyorum. Her seye de ağlamaya başladım yine. Bi süredir gayet mantıklıydım halbuki uzun sürmedi

Selam kizlar, Fullialein gule gule kullanin canim bencede jasmin isabetli olmus simdi gordum oylamaya katilamadim ama:)kullanisli ve hos digerine gore.
Malum haftasonu resmi tatil derken evde vakit gecmedi tum gun disardaydik,sali ve carsamba kontrolumuz var,midesinde sıkıntı olabilir demisti dr detayli da ,tekrar baktircak daha sonra aylik kontrolumuz.kendi doktorumuza dua edin kizlar bisey cikmasin,stres.oldum on gundur,dusunmeden edemedim,cok hareketli masallah kipir kipir ufakligimiz,mide sorunu yasiyorim bu ara az da yesem fazlada kacirsam mide bulantisi yanma gaz mahvetti,gece uykum gelmiyor benimde yorgun kalkmalarim devam ediyor haliyle...guzel bir gun diliyorum....
Unutuyordum yazmayi,ilkinde annemle ayni sehirde olunca annem kaldi 20 gun yanimda,sonra evine gitti ama gun asiri geldi,kayinvalidem geri cekildi iki gun geldi sadece bebegin altini aldi o kadar,yemek yapmadi vs toparlanana kadar anneniz yada kendi ailenizden yada sorunsuz kayinvalide varsa kalsin derim cunku ilk bebekleri olacaklar icin diyorim.bazen insan anlayamiyor bebek agladiginda panik oluyor,misafir geliyor yemek ev isi derken evde dönen birileri olmali bir sure,bebekle zaten ilgileniriz bizler,benim ailem farkli sehirde suan 15 gun falan kalabilir annem yeterli o da ilk cocugumla ilgilensin yeterli bana cunku ilkler bocaliyor cunku eve kardes gelince...

Günaydın kizlaaaaar.. ben de gece içimin kıyılmasina ve susuzluguma kalktim 5.30da sonra da 7ye kadar oturdum uyuyamadim 7de tekrar uyumusum. Her gece bir uyanma seansi yasiyorum artık..bir de gece soldan sağa dönüyorum diyelim o arada kız uyanıyor mudur nedir döndükten sonra basliyo icerden tepikleme sonra gel de uyu

Benim de annem 1 hafta kalacak bormalde yegenimi okula götürüp getiriyo hergün onunla ama ara tatile denk geliyo o yüzden 1 haftadan fazla kalamaz zaten ben de dedim ne kaynanam ne sen 1 haftadan fazla istemem diye biraz ayip oldu ama ikisiyle de ayni sehirde yarim saatlik mesafedeyim istedikleri zaman gelirler. Ama sürekli kalmada ben de bunalirim eşim de.

Bu arada eşimin "hic bir şey yapmiyorsun ne zaman yetiştireceksin bu süsleri." baskısıyla dun kapi susumuzu yaptim bir tek aynali harfleri kaldi yapıştirmaya bi de kurdelelerin birleşme yerine cicek alacağım.. yine de fena olmamış degil mi

Eklentiler

• IMG_20161028_212413.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 112

Ay herkes aynı fikirde demekki :)) galiba benimde anneme bunu bi şekilde söylemem lazım o gün gelmeden.. annem geleceği için kayınvalidem gece zaten kalmaz da anneme söylemek var işte.. heyheylerim gelmeden şu sıralar bi şekilde söylemeliyim galiba.. o günler gelince ne zaman gidecek diye beklemek beni daha fena gerer çünkü..

Bu konuda sanırım tek farklı düşünen benim. Bende hem annem hem kayinvalidem gelsin istiyorum. Lohusa lık döneminde eminim bana çok yardımları dokunur.

Bu arada haftasonu kontrole gittik. Kalın olan plasentam incelmeye başlamış. Bebek esi yukarı çıkmış. Doktor hersey çok normal görünüyor dedi şükürler olsun. 810 gram, 31 cm iz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…