- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
kızlar bebek bakım çantası olarak ne aldınız ? Hangi markalar daha kullanışlı ?
Ben yorumlarina bakmiştim canm bu markanin memnundu herkes ama ben almycam bunlardan hemde biraz pahali geldi bana spor sırt cantası yada deri alirm bilmiyorm bi tanede spor markaların kol çantalarndan alıcam inşallah
Okiedog ve skip hop gibi güzel markalar var ama gereksiz pahalı bence.... bu kadar bütçe ayıramayacağım için stylo turtle diye bir ürün buldum hepsiburada da 60 tl gibi birşeydi hem de yorumlar çok olumluydu. Özellikle sırt çantası istiyordum çok büyük olmasına da gerek yok bi tane büyük sırt çantam var onu kullanırım olmazsa dedim. Pazar günü sipariş vereceğim o çantadan. Fotoğraf atarım size de :)
Kızlar ateşölçer ne alacaksınız yada aldınız? Temassız olanlar çok fonksiyonlu gibi duruyor ama kimileri kulaktan ölçme daha doğru sonuç veriyor diyor. Tabi birde hangi marka????
Ben de kulaktan ölçenler daha iyi diye duymuştum
http://www.hepsiburada.com/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-HBV000000KU2P
bn bunu aldım beğenen çok deniyelim bakalım:)
Canımmmm ürünün geldi mi ben de yarın siparişini vereceğim inşallah. Yorumlar çok olumluydu nasıl acaba içi falan? Geldiyse foto atar mısın?
selam kizlar... bu kaynana konusunda bende bikac bisey soylemek istiyorum.... benim annem yok malesef ..ve ben ilk bebegimde coook zorlandim.. sezeryan oldum annem olmadigi icin kaynana ve gorumce geldi 4 ay kaldi sanirim. sorunlar 1.sezeryanli oldugum icin yataga cikamiyodum kendimi attigim yerde kaliyodum cunku cekip duzelten olmadi .bebim bazam yuksek biraz genelde yatak ucina birakiyodum kendimi. 2. bebek sarilik oldugu icin 40 gunde gecmedi ve saat basi emzirildigi icin hic uyumuyodum ayip olmasin diye 11 de kalkiyodum kalkinca bana okadar uyudunki bebek acindan öldu diyodu obenim bebegim ben daha cok dusunuyorum deyince o senin degil benim oglum diyip bebegimi sahiplenmeye calisiyo... 3. takdir edersinizki ilk bebeklerde memede uc olmaz bebek emdikce uc cikar bebegi emzirmeye calisirken kendi memesini cikarip oyle meme olmaz boyle olur diyerek ustume gelmesi... dogru duzgun yemek yiyememem... 4 . esimi ilk ameliyatli gunumde doldurduklari icin esim ilk gece bana tekme atmisti daha cok yazarimda caniniz sikilmasin... bu durumda ben ikinci cocuk istemedim ve buyuk konustum nitekim hamileyim .. bu dogumda ne yapicam bilmiyorum.. aylar gecsin istemiyorum... esim bu konuda cok gicik annem der baska bisey demez daha konusu acilmadi kim gelicek hos gelicek kimsede yok ... kiz kardesim var ama onuda esim istemiyo .... sorun sorun sorun ... rabbim bi kapisini acsin bana ... dua edin noolur... bu arada ben muhasebeciyim ... anlasma imkanim sifir..
Ya nasıl insanlar var ya
Acaba cantanin kendi cektiginiz fotolarini da yukler misiniz? Boyutlari anlamak icin.. Cok guzel gorunuyor..
Kesinlikle Jasmin.. Cok guzel gorunuyor..
Ben de merak ediyorum
Star'da anne dizisi başlayacaktı şimdi denk geldim ağlaya ağlaya izliyorum. Küçücük bi çocuğa nasıl kıyılır ya
Izleme onu canım yaaa ben azcık takıldım iki dk da psikolojimi bozdu