- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Harika olmuş bayıldım eline sağlıkBu arada eşimin "hic bir şey yapmiyorsun ne zaman yetiştireceksin bu süsleri." baskısıyla dun kapi susumuzu yaptim bir tek aynali harfleri kaldi yapıştirmaya bi de kurdelelerin birleşme yerine cicek alacağım.. yine de fena olmamış degil mi
Stres yapma arkadaşim allahn izniyle bi sorun cıkmaz bebeginde,Selam kizlar,Fullialein gule gule kullanin canim bencede jasmin isabetli olmus simdi gordum oylamaya katilamadim ama:)kullanisli ve hos digerine gore.
Malum haftasonu resmi tatil derken evde vakit gecmedi tum gun disardaydik,sali ve carsamba kontrolumuz var,midesinde sıkıntı olabilir demisti dr detayli da ,tekrar baktircak daha sonra aylik kontrolumuz.kendi doktorumuza dua edin kizlar bisey cikmasin,stres.oldum on gundur,dusunmeden edemedim,cok hareketli masallah kipir kipir ufakligimiz,mide sorunu yasiyorim bu ara az da yesem fazlada kacirsam mide bulantisi yanma gaz mahvetti,gece uykum gelmiyor benimde yorgun kalkmalarim devam ediyor haliyle...guzel bir gun diliyorum....
Unutuyordum yazmayi,ilkinde annemle ayni sehirde olunca annem kaldi 20 gun yanimda,sonra evine gitti ama gun asiri geldi,kayinvalidem geri cekildi iki gun geldi sadece bebegin altini aldi o kadar,yemek yapmadi vs toparlanana kadar anneniz yada kendi ailenizden yada sorunsuz kayinvalide varsa kalsin derim cunku ilk bebekleri olacaklar icin diyorim.bazen insan anlayamiyor bebek agladiginda panik oluyor,misafir geliyor yemek ev isi derken evde dönen birileri olmali bir sure,bebekle zaten ilgileniriz bizler,benim ailem farkli sehirde suan 15 gun falan kalabilir annem yeterli o da ilk cocugumla ilgilensin yeterli bana cunku ilkler bocaliyor cunku eve kardes gelince...
Canım bende aynı fikirdeyim. Benimda annem gelecek zaten lohusalık zor iş en azı dan 40i çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kalsin.o zamanlar gelen giden de çok olur yemek çamaşır vs yardımcı olurBu konuda sanırım tek farklı düşünen benim. Bende hem annem hem kayinvalidem gelsin istiyorum. Lohusa lık döneminde eminim bana çok yardımları dokunur.
Bu arada haftasonu kontrole gittik. Kalın olan plasentam incelmeye başlamış. Bebek esi yukarı çıkmış. Doktor hersey çok normal görünüyor dedi şükürler olsun. 810 gram, 31 cm iz:)
Canım bende aynı fikirdeyim. Benimda annem gelecek zaten lohusalık zor iş en azı dan 40i çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kalsin.o zamanlar gelen giden de çok olur yemek çamaşır vs yardımcı olur
Arkadasim karışmak gibi olmasin ben ilk inde ikisini bir arada eve aldım. Veee sonuç kv anneme kiz kardeşime iftira attı işi de anneme yikiyordu zaten. Kavga çıkardı bilerek sırf bana yardım etmemek için. Eşimle kavga ettik. Evi terk ettim resmen. Yine boşanma davasına gittim eşim yöne geldi kapıma. Tabi senin kv nasıl bilmiyorum ama anneler pek rahat edemiyorlar dunurlwrimiz oluncaBu konuda sanırım tek farklı düşünen benim. Bende hem annem hem kayinvalidem gelsin istiyorum. Lohusa lık döneminde eminim bana çok yardımları dokunur.
Bu arada haftasonu kontrole gittik. Kalın olan plasentam incelmeye başlamış. Bebek esi yukarı çıkmış. Doktor hersey çok normal görünüyor dedi şükürler olsun. 810 gram, 31 cm iz:)
Arkadasim karışmak gibi olmasin ben ilk inde ikisini bir arada eve aldım. Veee sonuç kv anneme kiz kardeşime iftira attı işi de anneme yikiyordu zaten. Kavga çıkardı bilerek sırf bana yardım etmemek için. Eşimle kavga ettik. Evi terk ettim resmen. Yine boşanma davasına gittim eşim yöne geldi kapıma. Tabi senin kv nasıl bilmiyorum ama anneler pek rahat edemiyorlar dunurlwrimiz olunca
Çok sanslisin maşallah Allah bozmasın canımCanım benim kayinvalidem çok iyidir. Hiç bir kötülüğünü görmedim. Zaten bende öyle gelin kaynanacılık yapabilecek biri degilim. Mesela her gün hem annemi hem kayinvalidemi atlamadan ararım. Annem zaten arka sokakta oturuyor. Iyi anlaşıyorlar sonsuz şükürler olsun.
Almadım ama bircok kişiden de en iyisinin maxi cosi oldugunu duydum. Tabi bunlar yine hep butce meselesi..Arabaya da monte edilebilen ana kucaklarından alan arkadaşlar var mı acaba? Hangi markalar öneriliyor?Oğlumdan kalan vardı ama hem çok sağlam değildi hem de başka ilden kargoyla getirtmem gerekiyor. Kargo ücretiyle aynıya gelecekse yeni almak daha mantıklı. Piyasada da çok marka var. Ekonomiyi de düşünmek gerek.Daha çok masrafımız olacak.
Maşallah diyeyim o zaman. Ben de kızı gibi davranmanı ama olmadı. Allah ıyiler ler karşılaşırsın. Sevindim senin adinaCanım benim kayinvalidem çok iyidir. Hiç bir kötülüğünü görmedim. Zaten bende öyle gelin kaynanacılık yapabilecek biri degilim. Mesela her gün hem annemi hem kayinvalidemi atlamadan ararım. Annem zaten arka sokakta oturuyor. Iyi anlaşıyorlar sonsuz şükürler olsun.
Bu markaya baktim netten ama bayağı yuksek fiyatlari.sanirim daha uygun ama saglamligi da iyi olan bisey bakicam.tavsiye icin sağolAlmadım ama bircok kişiden de en iyisinin maxi cosi oldugunu duydum. Tabi bunlar yine hep butce meselesi..
Sırt ağrısıda hissediyorsanız safrakesesi de olabilir. Gebelikte safrakesesi sorunuda çok oluyor. Siz yinede dra sorun.
Kızlar bu iki besikten birisini ali cam sizce hangisi daha iyi olur
Ya 1. Model tatlı ama birkaç aydan sonra kullanışlı olmuyorKızlar bu iki besikten birisini ali cam sizce hangisi daha iyi olur
Görsel olarak 1. Si kullanişlilik olarak 2.siKızlar bu iki besikten birisini ali cam sizce hangisi daha iyi olur
Görsel olarak 1. Si kullanişlilik olarak 2.si
Ya 1. Model tatlı ama birkaç aydan sonra kullanışlı olmuyor
Haklısınız kızlar birincisi çok hoşuma gidiyo ama fazla kullanamam diye düşünüyorum artık ikincisinin farklı modellerine bakicaz ama o tarz olsun ki bir iki sene kullansinSepet beşiği anca 6 ay kullanırsın hatta bebek biraz iri olursa o kadar bile olmayabilir. Diğeri daha kullanışlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?