2017 Şubat Anneleri

Harika olmuş bayıldım eline sağlık

Stres yapma arkadaşim allahn izniyle bi sorun cıkmaz bebeginde,
Mide problemi bendede var ama sana tavsiyem yemek yedikten sonra uzanla bi süre dik otur o zaman daha rahat olur miden ben öyle yapyorm artik daha rahatim:)

Canım bende aynı fikirdeyim. Benimda annem gelecek zaten lohusalık zor iş en azı dan 40i çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kalsin.o zamanlar gelen giden de çok olur yemek çamaşır vs yardımcı olur

Canım bende aynı fikirdeyim. Benimda annem gelecek zaten lohusalık zor iş en azı dan 40i çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kalsin.o zamanlar gelen giden de çok olur yemek çamaşır vs yardımcı olur

Kesinlikle. Arada ben uyurum onlar bebekle ilgilenirler:)

Ahhne guzel keskebenim annemin de sagligi elverse de bana yardimci olabilse dogumdan sonra ama hic sanmiyorum maalesef. Kayinvalidem de cok iyi ama fikirlerimiz hic uymuyor, emrivakiyi seviyor ve aksi fikir soyleyince de bozuluyor. Israrla da ben bakicam toruna diyor. Anne zaten 1yasina kadar ben ise donmeyi dusunmuyorum dedim bir ara ona bile bozuldu. Esim de hic farkinda degil ve annem bakar diyor,ise donersin erken diyor, oysa ki ben cidden ayrilmak istemiyorum oglumdan.. Sanirim hep oldugu gibi oluruna birakip yavastan yavastan kendi istediklerimi yapmaya caliscam. Insallah tadimiz bozulmadan hallederiz bu surecleri. Dusundukce geriliyorum..

Arkadasim karışmak gibi olmasin ben ilk inde ikisini bir arada eve aldım. Veee sonuç kv anneme kiz kardeşime iftira attı işi de anneme yikiyordu zaten. Kavga çıkardı bilerek sırf bana yardım etmemek için. Eşimle kavga ettik. Evi terk ettim resmen. Yine boşanma davasına gittim eşim yöne geldi kapıma. Tabi senin kv nasıl bilmiyorum ama anneler pek rahat edemiyorlar dunurlwrimiz olunca

Arabaya da monte edilebilen ana kucaklarından alan arkadaşlar var mı acaba? Hangi markalar öneriliyor?Oğlumdan kalan vardı ama hem çok sağlam değildi hem de başka ilden kargoyla getirtmem gerekiyor. Kargo ücretiyle aynıya gelecekse yeni almak daha mantıklı. Piyasada da çok marka var. Ekonomiyi de düşünmek gerek.Daha çok masrafımız olacak.

Canım benim kayinvalidem çok iyidir. Hiç bir kötülüğünü görmedim. Zaten bende öyle gelin kaynanacılık yapabilecek biri degilim. Mesela her gün hem annemi hem kayinvalidemi atlamadan ararım. Annem zaten arka sokakta oturuyor. Iyi anlaşıyorlar sonsuz şükürler olsun.

Çok sanslisin maşallah Allah bozmasın canım

Almadım ama bircok kişiden de en iyisinin maxi cosi oldugunu duydum. Tabi bunlar yine hep butce meselesi..

Maşallah diyeyim o zaman. Ben de kızı gibi davranmanı ama olmadı. Allah ıyiler ler karşılaşırsın. Sevindim senin adina

Sırt ağrısıda hissediyorsanız safrakesesi de olabilir. Gebelikte safrakesesi sorunuda çok oluyor. Siz yinede dra sorun.

Soyledim doktora bobrek degildir dedi bakmadan once. Baktimi bilmiyorum sanirim bakmadi osteocare diye hap verdi kalsiyum eksikliginden olabilir diye birde duz taban giymiceksin hafif yuksek olacak dedi. Boyumun uzun olmasinada bagladi ama gercekten cekilcek sey degil butun gunum harap

Arkadaşlar kilo alımları nasıl ben takvim yaptım duvara astım haftalık sabahları aç karna tartılıyorum son üç haftadır kilom aynı :) bu iyimi kötü mü bilemedim son aylarda alınıyor denmisti ama son iki herhalde

Kızlar bu iki besikten birisini ali cam sizce hangisi daha iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-30-19-57-55.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2016-10-30-19-56-24.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
Görsel olarak 1. Si kullanişlilik olarak 2.si
Ya 1. Model tatlı ama birkaç aydan sonra kullanışlı olmuyor
Sepet beşiği anca 6 ay kullanırsın hatta bebek biraz iri olursa o kadar bile olmayabilir. Diğeri daha kullanışlı.
Haklısınız kızlar birincisi çok hoşuma gidiyo ama fazla kullanamam diye düşünüyorum artık ikincisinin farklı modellerine bakicaz ama o tarz olsun ki bir iki sene kullansin

Kızlarrr ben çok kötüyüm sürekli bir gaz problemimm var eşimin yanımda oturmasını istemiyorum utanıyorum ( sürekli bir lavabo , oysaki yediklerimede dikkat ediyorum
Yardımmm edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…