2017 Şubat Anneleri

selam hanımlar , hangı hastane ve doktorda dogum planlyorsunuz daha erken gıbı gozuksede benım kafam cok karısıyor artık dusunmekten uyuyamıyorum..
bır de seker yuklemesı yaptıran oldu mu?

benim de artık benzer şeyleri düşünmekten uykum kaçıyor.. geçen gece birbuçukta anca uyudum sonra üç gibi uyandım bir dahada uyuyamadım.. şeker yüklemesi yaptırdım gitti valla perşembe günü.. tetanos aşımıda pazartesi olucam artık..

aynı durum bende de var bu sıralar.. gece bir iki saat uyuyup uyanıyorum bir dahada uyku yok..

kızlar bu arada benim şeker yükleme sonucum 127 çıktı aranızda bilenler varmı yüksekmi bu sonuç..cuma günü gösteremedim doktora sonucu yarın göstericem artık..

Tabi canım paylaşırım

Çok beğendim gayet profesyonelce bence

Arkadaslar merhaba bn mart annesiyim bnm size sorum var bn bebegimi kilot baslangicimda yani kasiklarimda hissediyorum cok asagida gibi geldi bana sizdede bu durumu yasayan oldu mu siz bebeklerinizi ilk hissettiginizde nerede hissediyordunuz yardimci olursaniz cok sevinirim hepimiz saglikla hayirli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Cok normal orda hissetmen. ben 25. haftadayim 1 hafta 10 gundur gobegimde hissediyorum. bazen kasiktada hissettigim oluyor. hemen yukari cikmiyorlar yani.

Kizlar gobekteki kahverengi cizgi kacinci ayda cikiyordu. ilk gebelikte olmustu ama unutmusum zamanini. hic cikmayanda oluyormu acaba.

Ebet canım kasıklarına hissedersin aşağılarda şimdilik 23 24 haftalarda kişiden kişiye de değişebilir Bu durum ben Şu an 26. Hatta İki haftadır filan göbek üstümde hissediyorum normal Yani

Kizlar gobekteki kahverengi cizgi kacinci ayda cikiyordu. ilk gebelikte olmustu ama unutmusum zamanini. hic cikmayanda oluyormu acaba.

Benim baya belirgin çıktı bile. Geçen ay tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde kalbini dinlemişti ebe, o bile dedi belirgin olmuş diye. Bilmiyorum ki hiç çıkmayan varmı.

Evet normal yavaş yavaş çıkıyor yukarı canım.

Benim kv de öyle annem varken elini sürmez. Zoruma gidiyor bütün işler anneme kalınca ayrı ayrı gelin dicem ben de

Casual marka da güzel. Ben bebek arabasını puset de takılan bastonlardan alacağım. Büyük ihtimalle de casual storm markalı. Ana kucağına da baktım oldukça konforlu görünüyor. Fiyatı da daha makul. Bir bak istersen.

Iyi fikirmis. Ben de istahim açılınca birden 3 kilo almıştım şimdi de dikkat ediyorum ama bir kilo daha almisim geçen hafta. Bir daha da tartilmadim yavaş yavaş gidiyor ibre

Benim nerdeyse ilk haftalarda çıktı ve şuan epeyce koyulasti hatta yukarı göğse doğru da uzandı ama hiç çıkmayan da oluyomus bronzlasmaya yanmaya yatkın bi cilt varsa bi hormon varmış onunla birlikte bu tip ciltlerde daha belirgin oluyomus

Bu gece Rüyam da doğum yapıyordum kalabalık annemler fln var hastane ortamı ve belimden iğne yapıyorlardı ve işin tuhaf tarafı öğlen yegenimin eşi aradı nasılsın seni gördüm rüyamda doğum yapmissin dedi şok oldum aynı rüya yı görmemiz beni nedense tedirgin etti etkilendim sanırım sabahtan beri tuhafim hadi ben bilinç altı belki de gelinle aynı gece aynı rüya hayir olur inş

Hayir olsun insallah. bilinc altimizda bunlarin olmasi gayet normal. ama ben hic bebisimi ruyamda gormedim. dogumla alakali birseyde gormedim.

Beyaz tenliyim. Hic bronzlasmam resmen iskakoz gibi yanarim. Ilk hamileligimde olmustu. aklima geldi birden ne zaman oluyordu diye.

Benim baya belirgin çıktı bile. Geçen ay tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde kalbini dinlemişti ebe, o bile dedi belirgin olmuş diye. Bilmiyorum ki hiç çıkmayan varmı.

Benim henüz çıkmadı ama kayboluuormuş Doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…