2017 Şubat Anneleri

Benim baya belirgin çıktı bile. Geçen ay tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde kalbini dinlemişti ebe, o bile dedi belirgin olmuş diye. Bilmiyorum ki hiç çıkmayan varmı.
Ablamda hiç cikmamisti çizgi. O yuzden arkadaşımda gordugumde cok şaşırmıştim bu ne diye. Meğer çoğu hamilede oluyormuş. Bende de çıkmadı.

Hayir olsun insallah. bilinc altimizda bunlarin olmasi gayet normal. ama ben hic bebisimi ruyamda gormedim. dogumla alakali birseyde gormedim.
Bütün gün etkisinde kaldım ya ilk kez doğum gördüm bende ve diyorum ya gelinle aynı gece aynı şeyi görmek daha çok tedirgin etti nedense

Beyaz tenliyim. Hic bronzlasmam resmen iskakoz gibi yanarim. Ilk hamileligimde olmustu. aklima geldi birden ne zaman oluyordu diye.
Ben bakmistim da öyle yazıyordu ben buğday tenliyim esmere yakın olduğum için galiba baya belirginleşti

Ya bide bisey sorcam dmlhkn vardı en son hastaneydi erken doğum riski fln vardı epeydir yazmiyo ne oldu acaba merak ettim ins iyidir

İki gundur kasiklarim da baskı var ve belim kopacak gibi bacaklarima vuruyo eşim masaj yapti fln ama bana misin demiyo belimden bacagima kopacak sanki resmen ağlıyorum şuan agridan kalcalarimin üstüne bile otururken sanki taş a oturuyor gibiyim

Kizlar gobekteki kahverengi cizgi kacinci ayda cikiyordu. ilk gebelikte olmustu ama unutmusum zamanini. hic cikmayanda oluyormu acaba.
Bu kahverengi cizgi dediginiz nasil bir sey?
Benim gobegimin altindan baslayip asagilara kadar uzanan bir cizgi olusmustu gecenlerde hatta buraya da yazmistim catliyor sanmistim ben ama.

Her gebelikte oluyor mu yani? ve sonra geciyor mu?

Lutfen gecsin cunku.

Ayrica benim gobegim cok kasiniyor. bazen dikkatimi cekiyor kirmizi kirmizi oluyor. gerildigi icin mi oluyor bu? bu kadar kasinmasi catlayacagimin mi isareti

Günaydın hayırlı haftalar herkese güzel bi gün diliyorum

Kizlar gobekteki kahverengi cizgi kacinci ayda cikiyordu. ilk gebelikte olmustu ama unutmusum zamanini. hic cikmayanda oluyormu acaba.
Benim sanırım 3 aylik falandi çıktı o çizgi ama tam göbek deliğinin ordan değilde biraz aşağıdan başlayıp kasıklara kadar iniyor

Kırmızı çizgiler sonrasında çatlak olabilir, kaşimamaya çalış . Ben son ayda çatlamıştım

chicco keyfit ana Kucağı aldım canım arabaya da monte edilebiliyor

Ayyy hayrolsun canım

Benim de kaşınıyor nemli tutmaya çalış canım bi de kaşınınca tırnakla değil gafiften kaşı. Ben yanımda taşıyorum artık kremimi günde 3 kere falan sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…