2017 Şubat Anneleri

Çok üzüldüm senin için. Allah ıslah etsin böyle insanları. Tekme olayında koptum ben. İnsan bunu böyle bir zamanda yaparmı. Eşin senin kardeşini istemiyorsa sende onun annesini isteme. Evet zor bir süreç ama böyle şeyler yaşayacağına sık dişini kendin atlat bu süreci. İnşallah daha az acıyla doğum yapıp ve kimseye ihtiyaç duymadan atlatırsın bu süreci.

Bende yüncüyüm oğlumda da yastık yorgan yün kullandım. Alerjisi olmaması gerekiyor tabi kullanmak için şükür oğlumda yoktu inşallah bunda da olmaz. Yün daha sıcak tutuyor ve terletmiyor.

Ben bakmistim da öyle yazıyordu ben buğday tenliyim esmere yakın olduğum için galiba baya belirginleşti

Canm benim arkadaşımın Doğum yaptığı gün oluşmuştu 3 aylıkken falan da geçmişti bak. Şimdi aklıma geldi

Canm kaşıntı çatlayacak demek bende de sürekli var ve krem sürme sıklığımı arttırdım. Bi de eski çatlaklar belirginleşti sanırım cilt gerildi diye. İlk önce kırmızı çatlıyor sonra o kırmızı beyaza dönüyor

Günaydınnnn
Sendromsuz pazartesi, dersim 14:20de başlayacak

Kızlar herkese Günaydın

Doktorumuz kızımın beyninde ufak bir ödem gördüğünü söyledi cuma günü tekrar gel dedi bakalım bugüne özgü birşey mi yoksa hep mi var diye. Korkuyorum inşallah birşeyi yoktur kızımın

Böyle bir durum duyan oldu mu hiç daha önce?

Bende yüncüyüm oğlumda da yastık yorgan yün kullandım. Alerjisi olmaması gerekiyor tabi kullanmak için şükür oğlumda yoktu inşallah bunda da olmaz. Yün daha sıcak tutuyor ve terletmiyor.
Bende işte allerjisi olur diyede istemedim aslinda ama yorgancilardaki yünler gibi degil filan demiş satıcı bende bisey demedim.kaz tüyu al demiş biri sakin alma dedim o daha allerjik etki yapar diye düsündum

Günaydn cam konuylan ilgili fazla bilgim yok ama topikte bu durumu yaşayan kızlar vardı diye hatirliyorm geçiyomuş sanirim bi süre sonra

Canm hem baharda hem de birinde daha vardı 24. Hafta geçiyormuş takma hiç kafana

günaydın, geçmiş olsun umarım hemen düzelir..

Kızlar bu arada haftada yarım kilo almak normal mi ya? Ben panik oldum şeker falan olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…