2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm konuyla ilgili bilgim yok ama inş geçici bir durumdur

M muhendiseylul günydn canm benim arabanin pusetide keyfit içine bel destekli minder alicakmısın sen ihtiyaç olur gibi geliyo bana

Arkadaslar cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz saglikla alalim insallah bebeklerimizi bn kendi grubuma doneyim artik zira arada 1 ayda olsa ayri dunyalarin insanlariyiz

Arkadaslar catlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? Lierac kullanıyorum ama baska bir nemlendirici daha kullanmam lazım sanırım.

Arkadaslar catlak olmaması için ne kullanıyorsunuz? Lierac kullanıyorum ama baska bir nemlendirici daha kullanmam lazım sanırım.
kakao yagı kullanıyorum çok iyi nemlendiriyor katı olanından yalnız erıtıp oyle kullanıyorum

Dün akşam bende izleyip güldüm kendi kendime gerçekten komik oluyo bi o kadar da sevimli gerçekten ayırt ediliyor hareket etmesini ben gidiklanir gibi oluyorum o hıçkırık olayında kalp atışı gibi tuhaf bisey :)

Canım sen ayrıntılıya girmismiydin onda görünmedi mi ayrıca ödem dediği kist olayı değil mi o burda bi kaç kişi de daha çıktı MaHlass ve @bahar7684 te ama Dr geçer demiş seninde öyledir inş canım

Kızlar bu arada haftada yarım kilo almak normal mi ya? Ben panik oldum şeker falan olmasın?
Ben haftada bi kilo bile aldım ama bu haftalarda durmuş kilo alimim iştah da azaldı geçen haftalarda ki gibi değilim

o hıçkırıkmiymis geçen hafta bende bi kaç gün üst üste oldu yazmıştım hatta buraya tuhaf bi damar seğirmesi ve titreşim gibi peşpeşe oluyodu

o hıçkırıkmiymis geçen hafta bende bi kaç gün üst üste oldu yazmıştım hatta buraya tuhaf bi damar seğirmesi ve titreşim gibi peşpeşe oluyodu
Aynen öyleymiş canım benim de dediğin gibi seğirme atma gibi oluyo dışardan da farkediyorum dün akşam eşim le izledik :) bende gebelik takvimi var onda da bebeginizden msj var kısmı var orda da yaziyo anneciğim bu ara beni hıçkırık tutuyor ama sen bunun tekme olduğunu sanıyosun diye :)

52 kiloyla hamile kaldim 59 um şuan şafak 23+5
51 le kaldım bende 61 im :) ama bu hafta durdu kilo alimim geçen ay çok hızlı aldım annemlere gittim iki hafta kaldım 58 gittiğim gündü gelirken 60 oldum bi kilo da gelince burda aldım ama dün tartildim kalmisim orda sanırım yavaşlıyor

Kizlar merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim. Bugunde saglik ocaginda 2. Asim vardi.3 kilo almisim diger aydan bu yana. Ama 6 ayda aldigim ilk kilo bu. Bugune kadar hic almadan devam ediyordum. Ebe bana ccok kilo aliyorsun dikkat et dedi azarlar gbi. Sinirlerim bozuldu. Doktorumda 9 ayda maksimum 12 kilo her gebelikte normaldir demisti.

Ben haftada bi kilo bile aldım ama bu haftalarda durmuş kilo alimim iştah da azaldı geçen haftalarda ki gibi değilim

1 hafta var aramızda ay inşallah 20-24 hafta arasına özgü bir durumdur zira 30 eylülde kontrole gittiğimden beri 2 kilo 400 gr almışım. 3,900 oldu toplamda fazla değil ama şu 5 haftadaki hız beni korkuttu

1 hafta var aramızda ay inşallah 20-24 hafta arasına özgü bir durumdur zira 30 eylülde kontrole gittiğimden beri 2 kilo 400 gr almışım. 3,900 oldu toplamda fazla değil ama şu 5 haftadaki hız beni korkuttu
Bence öyle galiba canım çünkü diyorum ya bende işte o haftalarda bi anda aldım ne olduğunu şaşırdım her tartiya çıktığımda istahim da çok fazlaydı ama bu hafta iştah ta az kilo da kalmisim 61 de 300 gr fln almisim son iki haftadır galiba o haftalara özgüydü

Ebe nin yaklaşımı çok fazla ben bi anda 6-7 kilo aldım 16 haftadan sonra ebe bi iki kilo fazla almissin dedi Dr umda öyle dedi e napcaz dedim bisey yapmicaz az dikkat et yeter her hamile bir olmaz dedi takılma bence ebe gicikmis

Şu bilmiş ebelere de sinir oluyorum:) bana öyle azarlar gibi konuşsa ben de onu azarlarım valla gelemem öyle şeylere:) benimki bazen fazla soru sorunca doktorum şöyle dedi böyle dedi diye tıkıyorum lafı ağzına:))) ilk aşıya gittiğimde bebek erkek mi demiş göbüşe bakarak bende sandım dr un erkek mi diyo. Evet dedim erkek. Nerden anladın? Şımarık şımarık eeee bu da bizim işimiz biz anlarız falan filan iki saat kendini övdü:)) sonra anladım ki bebeği sormuş dedim sen bebekten mi bahsediyosun, evet dedi:) dedim ki bebek KIZ:))))) nasıl morardığını anlatamam :))))) güldüm yüzüne yüzüne inadına:)))) bazıları kendini bişey sanıyo

Bende bayram tatilinde memlekete gidince hızli kilo almiştim senin günunde benden ilerde:) son 3 ay bebek aliyomş zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…