Aynen öyleymiş canım benim de dediğin gibi seğirme atma gibi oluyo dışardan da farkediyorum dün akşam eşim le izledik :) bende gebelik takvimi var onda da bebeginizden msj var kısmı var orda da yaziyo anneciğim bu ara beni hıçkırık tutuyor ama sen bunun tekme olduğunu sanıyosun diye :)
Ebe nin yaklaşımı çok fazla ben bi anda 6-7 kilo aldım 16 haftadan sonra ebe bi iki kilo fazla almissin dedi Dr umda öyle dedi e napcaz dedim bisey yapmicaz az dikkat et yeter her hamile bir olmaz dedi takılma bence ebe gicikmis
Bence öyle galiba canım çünkü diyorum ya bende işte o haftalarda bi anda aldım ne olduğunu şaşırdım her tartiya çıktığımda istahim da çok fazlaydı ama bu hafta iştah ta az kilo da kalmisim 61 de 300 gr fln almisim son iki haftadır galiba o haftalara özgüydü
selam hanımlar , hangı hastane ve doktorda dogum planlyorsunuz daha erken gıbı gozuksede benım kafam cok karısıyor artık dusunmekten uyuyamıyorum..
bır de seker yuklemesı yaptıran oldu mu?
Ankara'da Tobb Hastanesini düşünüyorum, doktorum da Doç Dr Cemil Kaya. Şeker yüklemesini bende gerek görmedi doktorum,sen de doktorunu dinle o sana neyin uygun olcağını bilir.
Arabaya da monte edilebilen ana kucaklarından alan arkadaşlar var mı acaba? Hangi markalar öneriliyor?Oğlumdan kalan vardı ama hem çok sağlam değildi hem de başka ilden kargoyla getirtmem gerekiyor. Kargo ücretiyle aynıya gelecekse yeni almak daha mantıklı. Piyasada da çok marka var. Ekonomiyi de düşünmek gerek.Daha çok masrafımız olacak.
Ben Chicco'nun Urban life modelini düşünüyorum,travel sistem bu model yani ana kucağını da takabiliyorsun . Fiyatı da diğer modellere göre uygun bence.
Benim de kaşınıyor nemli tutmaya çalış canım bi de kaşınınca tırnakla değil gafiften kaşı. Ben yanımda taşıyorum artık kremimi günde 3 kere falan sürüyorum
Kizlar merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim. Bugunde saglik ocaginda 2. Asim vardi.3 kilo almisim diger aydan bu yana. Ama 6 ayda aldigim ilk kilo bu. Bugune kadar hic almadan devam ediyordum. Ebe bana ccok kilo aliyorsun dikkat et dedi azarlar gbi. Sinirlerim bozuldu. Doktorumda 9 ayda maksimum 12 kilo her gebelikte normaldir demisti.
Merhaba canım.. bi ayda birden kilo artışına fazla diyolar sanırım.. ben de ilk 3 ay almamıştım sonraki iki ay 2 şer kilo aldım ve 5. Ayı 4 kilo fazla ile bitirdim doktorum bana da öyle dedi.. ayda 1 kilo alman lazım dikkat etmelisin diye. Boşver sen sinirini bozma ben güldüm geçtim :) sonuçta kilo almak için uğraşmıyoruz biz de.. :) kalan 3 ayda da 3 er kilo alsan toplamda 12 kilo almış oluyorsun ki bence çok ideal inşallah ben de 12 kiloyu geçmem
Kızlar iştahı azalan var mı? Azalan derken ben bir iki hafta öncesine kadar 2 saatte bir deli gibi acıkıp deli gibi de yiyodum.. şimdi yiyince yine iyi yiyorum da öyle iki saatte bir değil acıkma sürem daha uzadı.. normal mi acaba?
5 hafta 3 kilo almışım. Dr un fazla takılmıyor önceden kilo verdiğimden dolayı. Bu iki ay en çok kilo alınan ay dedi. İlk hamileliğimde 26 kilo ya yakın aldım . 1 sene sonrada eski kiloma döndüm. Dr tek uyarısı şeker ve hamur işleri abartma. Kalsiyumu az bile buldu. Sabah akşam 1 bardak süt yanına bide yoğurt ekledi. 4 ay kusan biri olarak yemek yemek çok güzel.
Kızlar iştahı azalan var mı? Azalan derken ben bir iki hafta öncesine kadar 2 saatte bir deli gibi acıkıp deli gibi de yiyodum.. şimdi yiyince yine iyi yiyorum da öyle iki saatte bir değil acıkma sürem daha uzadı.. normal mi acaba?
Kızlar 1 kuru soğan yedim çok büyük iştahla kızım hiç durmadı oda beğendi demekki. Oğlum çok gazlıydı. Hep dikkat ettim bir sürü şeyi yiyemedim. Acısını şimdi çıkarayım. Sonradan yine dikkat etmek zorunda kalabilirim.
Merhaba canım.. bi ayda birden kilo artışına fazla diyolar sanırım.. ben de ilk 3 ay almamıştım sonraki iki ay 2 şer kilo aldım ve 5. Ayı 4 kilo fazla ile bitirdim doktorum bana da öyle dedi.. ayda 1 kilo alman lazım dikkat etmelisin diye. Boşver sen sinirini bozma ben güldüm geçtim :) sonuçta kilo almak için uğraşmıyoruz biz de.. :) kalan 3 ayda da 3 er kilo alsan toplamda 12 kilo almış oluyorsun ki bence çok ideal inşallah ben de 12 kiloyu geçmem