2017 Şubat Anneleri

Insallah canim :) bu arada istahim artti doymak nedir bilemiyorum ki canim :)
benim de iştahım çok fazla tatlıya çok düştüm sürekli yesem yerim yani.. ayyy bi de canım hep bisküvi ve çay çekiyo bari faydalı bir şey çekseydi yememek için çok zor tutuyorum kendimi ama dayanmıyorum neyse en azından ağzımızın tadı var da yiyebiliyoruz çok şükür..

Kızlar bende çok kötüyüm ya çok kilo alıyorum bilmiyorum yiyorum ama sanki abartı değil gibi ama sürekli kilo alıyorum oy oy ne yapacagım siz kaç kilo oldunuz kaç kilo aldınız

Can'ım benim bende çok kilo slsnlsrdanım su ana kadar 10 kilo aldım bike oda kilolu hamile kaldım ben ne yapayım 83 kilo oldum bile

Kızlar bende çok kötüyüm ya çok kilo alıyorum bilmiyorum yiyorum ama sanki abartı değil gibi ama sürekli kilo alıyorum oy oy ne yapacagım siz kaç kilo oldunuz kaç kilo aldınız

İlk 3 ay kusup 2 kilo verdim 4. Aydan sonra her ay 3 kilo aldım valla. Yani 4 ten sonra 9,5 kilo falan aldım ama hamilelik başlangıcına göre 7,5 kilo almış oldum.

hamilelik başından beri 8 kilo aldım dr çok fazla aldığım için uyardı aşırı yemiyorumda aç kalmayacak şekilde

İlk 3 ay kusup 2 kilo verdim 4. Aydan sonra her ay 3 kilo aldım valla. Yani 4 ten sonra 9,5 kilo falan aldım ama hamilelik başlangıcına göre 7,5 kilo almış oldum.
Bende 23 haftalığım Can'ım 73 kilo hamile kaldım su an 83 kiloyum boyum da 170 cm ne yapacağımı bilmiyorum morelim çok bozuk oğlum da 68 ile hamile kalmıştım 96 doğuma girdim ve aldığım kiloları 3 sene de veremedim kızlar kilolu bir kadın olmak çok zor ya off off sıkıldım artık yardım edin kızlar me yapalım

Hic deli gibi istahim olmadi. hep hamilelik oncesi kadar yiyorum ama yinede kilo aldim ya. ona sinir oluyorum.

Bende oyle hissediyorum. gece mesela yemekten sonra hic birsey yemem. Sut icerim. aksamlari yemekte ekmek yemem. Ama yinede aliyorum. Boyum 170. 70 kilo ile basldim 77 kiloyum simdi. Gerci cevremdekiler tek karnimin biraz sistigini baska degisiklik olmadigini soyluyor ama ucmuyor ya bu kilolar.

Aynisi bende de olmustu.. dr gittim acilma vs var mi diye bakti.. bisey yoktu kalsiyum eksikligine bagladi ve ilac verdi 1 hafta kullandim suan acisi biraz azaldi daha iyiyim..

Gittim ayrıntılıya ama orda gözükmedi... nöbet tutamaz raporu almak için gittim bu defa onda gözüktü doktorum küçük çok önemli değil ama kontrol etmem lazım büyüyor mu diye dedi. Insallah büyümez de geçer

kakao yagı kullanıyorum çok iyi nemlendiriyor katı olanından yalnız erıtıp oyle kullanıyorum

Nerden alıyorsun kakao yağını canım? Paketli bir ürün mü? Yoksa aktar gibi biryerden mi alıyorsun?

Ben ilkinde beyaz saf vazelin kullanmıştım, hiç çatlağım olmadı Şimdi de kullanmaya başladım yine, tavsiye ederim vazelinin etkisi hiç geçmiyor.

Bende vazalin sürüyorm önemli olan nemli tutmakmiş çok işe yarıyo vazalin

Ben de saf vazelin kullanıyordumve çok memnundum hiç kaşınmıyordum. Doktorum kullanma onu onlar petrokimya atıklarından yapılıyor zararlı dedi halbuki çok memnundum. Alternatif arıyorum çünkü cildim çok kuru

Doktorum benim normalde bacaklarımda falan da çatlak var ama lierac sağolsun karnım hiç çatlamadı dedi. Napsam bilmiyorum

Ben 52 ile hamile kaldım simdi 62yim 5 kilo daha alabilirsin dedi doktor ben cok bulur 10 kilo birden artışı diye düşünmüştüm.bu arada arkadaşlar sürekli ıslaklık hisseden var mı (akıntı-su)

Doktora Git bence acil nolur nolmaz bebek aşağıya indiyse Belki ondan Olabilir

Doktora Git bence acil nolur nolmaz bebek aşağıya indiyse Belki ondan Olabilir
Gittim canım zaten kontrol surem di çok şükür bebek yukarda herşeyi iyi dedi suyu çok iç dedi idrar istedi onda da belirgin bisey yok dedi zaten hep hamile kaldigimdan beri suyu çok iç diyolar Yazin bile icemiyodum şimdi daha çok zorlaniyorum

Büyümez inş tatlım böbrek ve bu kist olayı bu dönem de gorunuyo sanırım ama haftaya fln inş geçmiş gitmiş olur iyi düşünelim iyi olsun

Aynisi bende de olmustu.. dr gittim acilma vs var mi diye bakti.. bisey yoktu kalsiyum eksikligine bagladi ve ilac verdi 1 hafta kullandim suan acisi biraz azaldi daha iyiyim..
Bende de herşey normal dedi magnezyum yazdı ama çok zorlanmadikca içme demişti çok kullandirma taraftarı değilim dedi bide ben günde iki bardak süt umu de iciyorum dedim Dr da şaşırdı demekki yetersiz kaliyo ilaca baslamaliyim sanırım

Ben varım canım bende geçen haftalarda deli gibi ne bulsam yer durumdaydim eşim hayret ediyodu ama bi haftadır fln dediğin gibi öyle değilim normal galiba

Ya Bende ateş başladı sanırım göğüs kafesimden ateş çıkıyor Sanki yukarı Doğru hasta olmaktan Çok kokuyordum başıma geldi, ishal de var Bi mide bulantısı eksik Yarın dersim var kötüler mi Daha da acile mi gitsem ilaç da kullanamiyyoruz ki

Çok sevindim öyle yazınca koktum kendini zorla su içmek için yanında taşı sürekli yudum yudum da olsa içmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…