2017 Şubat Anneleri

Kızlar birkaç gündür vajinamda bir baskı hissediyorum ara ara,size de böyle oluyor mu ?

Çok sevindim öyle yazınca koktum kendini zorla su içmek için yanında taşı sürekli yudum yudum da olsa içmeye çalış
Ben normal de de çok su içen biri değildim havalar sicakken dediğin gibi litreligi yanıma aliyodum 3 lt yı buluyodu ama havalar soğudu su ihtiyacı da olmuyo pek bide tuvalet sorunu puufff zorlicaz artık

Kızlar doktordan geliyorum şeker yükleme sonucum normal çıktı çok şükür bebişin gelişimide gayet normalmiş 1.120 gr 32 cm olmuş sıpam ama ben daha şimdiden 12 kilo almışım şok oldum ya Dr tartinca ağlamak istiyorum tatlidan uzak dur dedi zatwn yemiyorum ki sabahları üzüm pekmezi yiyorum 1 kasık kadar oda kan yapsın diye pilav makarna ağzına sürme dedi neden bu kadar hızla kilo alıyorum aşırı biseyde yemiyorum halbuki metabolizman yavaş çalışıyo dedi ayrıca kullandığım antibiyotige rağmen idrar yolumda yine enfeksiyon çıktı kasiklarimdaki baski bu yüzden olabilirmis Dr idrar kültürü istedi bu sefer basit bi iltihap değil ilaç gecirmedigine göre dedi kan degerlerim yine düşük çıktı vitaminlere devam dedi off offf ve son olarak doktorumun bugün son günüymüş ayrılıyomus hepsi üst üste geldi çok uzun yazdım k. Bakmayın

Ben normal de de çok su içen biri değildim havalar sicakken dediğin gibi litreligi yanıma aliyodum 3 lt yı buluyodu ama havalar soğudu su ihtiyacı da olmuyo pek bide tuvalet sorunu puufff zorlicaz artık
Canim sen midem bulaniyo mu demistin sanki yakin zamanda yanlis mi hatirliyorum? 4-5 gundur bulantilarim geri dondu gibi de korkuyorum

Gerçektenmi doğal yağlar kullanıcam o zaman

Ay maşallah kilosu ne kadar güzel:) ne yiyorsun bebişe kilo aldıran acaba

benim de idrarda iltihap çıkmıştı. karnımın alt kısmında acaip derecede baskı hissediyorum. 10 15 dk ancak yürüyebiliyorum. doktor benimkini de enfeksiyona bağladı, bana da antibiyotik verdi. 10 gün kullandım baskı sanki biraz azaldı gibi. daha kontrole gitmedim. suyu biraz fazla içmemi söylemişti. elimden geldiğincve içiyorum ama bakalım. inşallah enfeksiyon geçmiştir.

kızlar akşamları yemek olarak ne yapıyorsunuz. malum kış geldi ve kışın sebzelerin pek çoğu gaz yapıyor(lahana,broki,karnıbahar). baklagil desen öyle. valla ne yapacağımı şaşırdım. dondurucuya da pek bişey koyamadım. makarna pilav desen kilo yapıyor

Canim sen midem bulaniyo mu demistin sanki yakin zamanda yanlis mi hatirliyorum? 4-5 gundur bulantilarim geri dondu gibi de korkuyorum
Aynen canım geçen bi kaç gün öyleydi şimdi de ara ara geliyo demekki normal

Midesi bulanan Arkadaşlar Eğer alt bolgenizde ağırlık hissediyorsaniz ve buna ek yuruyuslerinizde zorlaniyorsaniZ Yani kısa bir mesafede çok yürümüş gibi alt bölgede baskı hissediyorsani z Bunun sebebi idrar yolları iltihabı haberiniz olsun Hemen idrar kültürü yaptırın Dr un verdiği ilacı kullanın ben hamilelogimde Bunu ikinci kez yaşıyorum ve aşırı mide bulantısı yapıyor Bunu drum söylemişti aklınızda bulunsun :) sağlıklı huzurlu ve Mutlu hamilelikler hepimize

Aynı dedikleri ni yaşıyorum bu ara iki gundur daha da çoktu bugün kontrol e gittim idrar yolu gibi dedi tahlil temiz çıktı çok şükür her zaman. Ki gibi suyu bol iç dedi

Nefes alamiyorum. okuz oturmus sanki bi yerlerime.uzaninca biraz daha iyiyim ama oturdugum zaman cok kotuyum. kendi nefes sesimden rahatsiz olmaya basladim artik

Valla onu da hissediyorum haftaya randevum var soriyim canim saolasin bilgilendirdigin icin. Bulantim gelmesin de en cok ondan korkuyoruum.

Hic sorma hiccc tatli tatli diye krizlere girecek hale geldim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…