- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
Ben normal de de çok su içen biri değildim havalar sicakken dediğin gibi litreligi yanıma aliyodum 3 lt yı buluyodu ama havalar soğudu su ihtiyacı da olmuyo pek bide tuvalet sorunu puufffÇok sevindim öyle yazınca koktum kendini zorla su içmek için yanında taşı sürekli yudum yudum da olsa içmeye çalış
Canim sen midem bulaniyo mu demistin sanki yakin zamanda yanlis mi hatirliyorum? 4-5 gundur bulantilarim geri dondu gibi de korkuyorumBen normal de de çok su içen biri değildim havalar sicakken dediğin gibi litreligi yanıma aliyodum 3 lt yı buluyodu ama havalar soğudu su ihtiyacı da olmuyo pek bide tuvalet sorunu puufffzorlicaz artık
Nerden alıyorsun kakao yağını canım? Paketli bir ürün mü? Yoksa aktar gibi biryerden mi alıyorsun?
Ben de saf vazelin kullanıyordumve çok memnundum hiç kaşınmıyordum. Doktorum kullanma onu onlar petrokimya atıklarından yapılıyor zararlı dedihalbuki çok memnundum. Alternatif arıyorum çünkü cildim çok kuru
Doktorum benim normalde bacaklarımda falan da çatlak var ama lierac sağolsun karnım hiç çatlamadı dedi. Napsam bilmiyorum
Kızlar doktordan geliyorum şeker yükleme sonucum normal çıktı çok şükür bebişin gelişimide gayet normalmiş 1.120 gr 32 cm olmuş sıpamama ben daha şimdiden 12 kilo almışım şok oldum ya Dr tartinca ağlamak istiyorum tatlidan uzak dur dedi zatwn yemiyorum ki sabahları üzüm pekmezi yiyorum 1 kasık kadar oda kan yapsın diye pilav makarna ağzına sürme dedi neden bu kadar hızla kilo alıyorum aşırı biseyde yemiyorum halbuki metabolizman yavaş çalışıyo dedi ayrıca kullandığım antibiyotige rağmen idrar yolumda yine enfeksiyon çıktı kasiklarimdaki baski bu yüzden olabilirmis Dr idrar kültürü istedi bu sefer basit bi iltihap değil ilaç gecirmedigine göre dedi kan degerlerim yine düşük çıktı vitaminlere devam dedi off offf ve son olarak doktorumun bugün son günüymüş ayrılıyomus hepsi üst üste geldi çok uzun yazdım k. Bakmayın
geçer canım merak etme sen yeterki stres yapma.Gittim ayrıntılıya ama orda gözükmedi...nöbet tutamaz raporu almak için gittim bu defa onda gözüktü doktorum küçük çok önemli değil ama kontrol etmem lazım büyüyor mu diye dedi. Insallah büyümez de geçer
Kızlar doktordan geliyorum şeker yükleme sonucum normal çıktı çok şükür bebişin gelişimide gayet normalmiş 1.120 gr 32 cm olmuş sıpamama ben daha şimdiden 12 kilo almışım şok oldum ya Dr tartinca ağlamak istiyorum tatlidan uzak dur dedi zatwn yemiyorum ki sabahları üzüm pekmezi yiyorum 1 kasık kadar oda kan yapsın diye pilav makarna ağzına sürme dedi neden bu kadar hızla kilo alıyorum aşırı biseyde yemiyorum halbuki metabolizman yavaş çalışıyo dedi ayrıca kullandığım antibiyotige rağmen idrar yolumda yine enfeksiyon çıktı kasiklarimdaki baski bu yüzden olabilirmis Dr idrar kültürü istedi bu sefer basit bi iltihap değil ilaç gecirmedigine göre dedi kan degerlerim yine düşük çıktı vitaminlere devam dedi off offf ve son olarak doktorumun bugün son günüymüş ayrılıyomus hepsi üst üste geldi çok uzun yazdım k. Bakmayın
Aynen canım geçen bi kaç gün öyleydi şimdi de ara ara geliyo demekki normalCanim sen midem bulaniyo mu demistin sanki yakin zamanda yanlis mi hatirliyorum? 4-5 gundur bulantilarim geri dondu gibi de korkuyorum
Normal galiba canim,hemen hemen hepimizde ayni sorun var istersen icin rahatlasin aclik.tokluk sekerine baktir.insallah seker degildir bende ayni durumdayimKızlar bu arada haftada yarım kilo almak normal mi ya? Ben panik oldum şeker falan olmasın?
Aynı dedikleri ni yaşıyorum bu ara iki gundur daha da çoktu bugün kontrol e gittim idrar yolu gibi dedi tahlil temiz çıktı çok şükür her zaman. Ki gibi suyu bol iç dediMidesi bulanan Arkadaşlar Eğer alt bolgenizde ağırlık hissediyorsaniz ve buna ek yuruyuslerinizde zorlaniyorsaniZ Yani kısa bir mesafede çok yürümüş gibi alt bölgede baskı hissediyorsani z Bunun sebebi idrar yolları iltihabı haberiniz olsun Hemen idrar kültürü yaptırın Dr un verdiği ilacı kullanın ben hamilelogimde Bunu ikinci kez yaşıyorum ve aşırı mide bulantısı yapıyor Bunu drum söylemişti aklınızda bulunsun :) sağlıklı huzurlu ve Mutlu hamilelikler hepimize
Bennm carsamba kontrolum var soracagimBen 52 ile hamile kaldım simdi 62yim 5 kilo daha alabilirsin dedi doktor ben cok bulur 10 kilo birden artışı diye düşünmüştüm.bu arada arkadaşlar sürekli ıslaklık hisseden var mı (akıntı-su)
Valla onu da hissediyorum haftaya randevum var soriyim canim saolasin bilgilendirdigin icin. Bulantim gelmesin de en cok ondan korkuyoruum.Midesi bulanan Arkadaşlar Eğer alt bolgenizde ağırlık hissediyorsaniz ve buna ek yuruyuslerinizde zorlaniyorsaniZ Yani kısa bir mesafede çok yürümüş gibi alt bölgede baskı hissediyorsani z Bunun sebebi idrar yolları iltihabı haberiniz olsun Hemen idrar kültürü yaptırın Dr un verdiği ilacı kullanın ben hamilelogimde Bunu ikinci kez yaşıyorum ve aşırı mide bulantısı yapıyor Bunu drum söylemişti aklınızda bulunsun :) sağlıklı huzurlu ve Mutlu hamilelikler hepimize
Hic sorma hicccbenim de iştahım çok fazlatatlıya çok düştüm sürekli yesem yerim yani.. ayyy bi de canım hep bisküvi ve çay çekiyo bari faydalı bir şey çekseydi yememek için çok zor tutuyorum kendimi ama dayanmıyorum neyse en azından ağzımızın tadı var da yiyebiliyoruz çok şükür..
Akinti hissi bende de oluyor canim. Gunde 1 kez camasir degistiriyorumBen 52 ile hamile kaldım simdi 62yim 5 kilo daha alabilirsin dedi doktor ben cok bulur 10 kilo birden artışı diye düşünmüştüm.bu arada arkadaşlar sürekli ıslaklık hisseden var mı (akıntı-su)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?