2017 Şubat Anneleri

M muhendiseylul günydn canm benim arabanin pusetide keyfit içine bel destekli minder alicakmısın sen ihtiyaç olur gibi geliyo bana
canım içinde minder gibi bişey var resmini yukleyemedim onun haricinde mi ihtiyaç olur diyosun. yukleyebilirsem atarım. bir de sen ana kucağıni bebek arabasina monte etmek için aparat aldın mi pakette mi vardı

Git canm acile rapor al yarın derse girersen daha kötüleşirsin

Bugün kıymalı biber dolması yaptım. Ispanak, karnıbahar ve pırasa var dolapta. Brokoli bana gaz yapmıyor dün yedik daha bürüksel lahanası ile birlikte c vitamini deposu.
Haftada bi gün tavuk, bi gün de kırmızı et veya balık yapıyorum. Bana baklagiller gaz yapıyor, fasülye, barbunya vs pişirmiyorum artık. Yapacak hiçbir şey bulamazsam da kıymalı patates.

Brokoli Brüksel lahanası karnibahar hayatta ağzıma surmedigim şeyler

canım içinde minder gibi bişey var resmini yukleyemedim onun haricinde mi ihtiyaç olur diyosun. yukleyebilirsem atarım. bir de sen ana kucağıni bebek arabasina monte etmek için aparat aldın mi pakette mi vardı
O krem rengi iç petten var benimkindede ama bel destegi yok onun hani bel desteklileri var böyle bebegin belini biraz yükselten onlardan diyorum.
Ben arabayı hepsini set olarak aldım o aparatıda dahildi sen arabasıni aldınmı

Evet canim bende de kist vardı bebekte geçti büyük bir kısmı küçüldü yani.yalnız bana kist dedi şu toplamış demedi
İnşallah geçmiş olsun .
Eki Görüntüle 1905686
M muhendiseylul aparatını göndermeyi unutmuşlardi akşam geldi bende taktim hemen puseti gayet güzel oldu:)
Hayırlı olsun.

senin dediğin şeyi bilmiyorum canim ihtiyaç olur mu ki acaba liteway aldım aparat yok da ayrı alicaz artık

Aktardan aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…