- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.897
- 133
- 38
canım içinde minder gibi bişey var resmini yukleyemedim onun haricinde mi ihtiyaç olur diyosun. yukleyebilirsem atarım. bir de sen ana kucağıni bebek arabasina monte etmek için aparat aldın mi pakette mi vardıM muhendiseylul günydn canm benim arabanin pusetide keyfit içine bel destekli minder alicakmısın sen ihtiyaç olur gibi geliyo bana
Ya Bende ateş başladı sanırım göğüs kafesimden ateş çıkıyor Sanki yukarı Doğruhasta olmaktan Çok kokuyordum başıma geldi, ishal de var Bi mide bulantısı eksik Yarın dersim var kötüler mi Daha da acile mi gitsem ilaç da kullanamiyyoruz ki
kızlar akşamları yemek olarak ne yapıyorsunuz. malum kış geldi ve kışın sebzelerin pek çoğu gaz yapıyor(lahana,broki,karnıbahar). baklagil desen öyle. valla ne yapacağımı şaşırdım. dondurucuya da pek bişey koyamadım. makarna pilav desen kilo yapıyor
Brokoli Brüksel lahanası karnibahar hayatta ağzıma surmedigim şeylerGit canm acile rapor al yarın derse girersen daha kötüleşirsin
Bugün kıymalı biber dolması yaptım. Ispanak, karnıbahar ve pırasa var dolapta. Brokoli bana gaz yapmıyor dün yedik daha bürüksel lahanası ile birlikte c vitamini deposu.
Haftada bi gün tavuk, bi gün de kırmızı et veya balık yapıyorum. Bana baklagiller gaz yapıyor, fasülye, barbunya vs pişirmiyorum artık. Yapacak hiçbir şey bulamazsam da kıymalı patates.
O krem rengi iç petten var benimkindede ama bel destegi yok onun hani bel desteklileri var böyle bebegin belini biraz yükselten onlardan diyorum.canım içinde minder gibi bişey var resmini yukleyemedim onun haricinde mi ihtiyaç olur diyosun. yukleyebilirsem atarım. bir de sen ana kucağıni bebek arabasina monte etmek için aparat aldın mi pakette mi vardı
Büyümez inş tatlım böbrek ve bu kist olayı bu dönem de gorunuyo sanırım ama haftaya fln inş geçmiş gitmiş olur iyi düşünelim iyi olsun
Evet canim bende de kist vardı bebekte geçti büyük bir kısmı küçüldü yani.yalnız bana kist dedi şu toplamış demediCanım sen ayrıntılıya girmismiydin onda görünmedi mi ayrıca ödem dediği kist olayı değil mi o burda bi kaç kişi de daha çıktıMaHlass ve A Armaganhayat te ama Dr geçer demiş seninde öyledir inş canım
İnşallah geçmiş olsun .Gittim ayrıntılıya ama orda gözükmedi...nöbet tutamaz raporu almak için gittim bu defa onda gözüktü doktorum küçük çok önemli değil ama kontrol etmem lazım büyüyor mu diye dedi. Insallah büyümez de geçer
Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1905686
M muhendiseylul aparatını göndermeyi unutmuşlardi akşam geldi bende taktim hemen puseti gayet güzel oldu:)
senin dediğin şeyi bilmiyorum canim ihtiyaç olur mu ki acabaO krem rengi iç petten var benimkindede ama bel destegi yok onun hani bel desteklileri var böyle bebegin belini biraz yükselten onlardan diyorum.
Ben arabayı hepsini set olarak aldım o aparatıda dahildi sen arabasıni aldınmı
senin aparat kare şeklinde netten baktım da urban in aparatı liteway e de oluyormuşEki Görüntüle 1905686
M muhendiseylul aparatını göndermeyi unutmuşlardi akşam geldi bende taktim hemen puseti gayet güzel oldu:)
Bende şimdi baktimda lite way aparatli degilki ama direk puset oturuyo arabayasenin aparat kare şeklinde netten baktım da urban in aparatı liteway e de oluyormuş
senin aparat kare şeklinde netten baktım da urban in aparatı liteway e de oluyormuş
tam oturmuyor canım videosunu izledik de bi aparatı var videoda. yanlış mı gördük kiBende şimdi baktimda lite way aparatli degilki ama direk puset oturuyo arabaya
Aktardan aldım canımNerden alıyorsun kakao yağını canım? Paketli bir ürün mü? Yoksa aktar gibi biryerden mi alıyorsun?
Ben de saf vazelin kullanıyordumve çok memnundum hiç kaşınmıyordum. Doktorum kullanma onu onlar petrokimya atıklarından yapılıyor zararlı dedihalbuki çok memnundum. Alternatif arıyorum çünkü cildim çok kuru
Doktorum benim normalde bacaklarımda falan da çatlak var ama lierac sağolsun karnım hiç çatlamadı dedi. Napsam bilmiyorum
Bebek arabası aparatındanmi bahsediyosun sen yoksa otomobil için olan sabitleme bazasındanmi :)tam oturmuyor canım videosunu izledik de bi aparatı var videoda. yanlış mı gördük ki
bebek arabasi aparatı canımBebek arabası aparatındanmi bahsediyosun sen yoksa otomobil için olan sabitleme bazasındanmi :)
Tamam işte aparat yokki onda boşuna almayasin sonrabebek arabasi aparatı canım
biz tekrar bakalım canım sağolasın video da tık yine oturuyorduTamam işte aparat yokki onda boşuna almayasin sonra
bu baza otomobil için de mi canım keyfit i otomobile sabitlemek için. bebek arabasi için olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?