Ewet otomobil için buda :)bu baza otomobil için de mi canım keyfit i otomobile sabitlemek için. bebek arabasi için olmaz sanırım
Bu zamanda olan bulantısı çoğu sebebi buymuş dikkat etmek gerekiyor İşte Geri gelmez Allahın izniyle :)Valla onu da hissediyorum haftaya randevum var soriyim canim saolasin bilgilendirdigin icin. Bulantim gelmesin de en cok ondan korkuyoruum.
Brokoli Brüksel lahanası karnibahar hayatta ağzıma surmedigim şeyler
Ben 2 hafta önce gittiğimde 4 kilo almıştım bu arada da 1 kilo aldım galiba bugün tartıldım 55 olmuşumKızlar bende çok kötüyüm ya çok kilo alıyorum bilmiyorum yiyorum ama sanki abartı değil gibi ama sürekli kilo alıyorum oy oy ne yapacagım siz kaç kilo oldunuz kaç kilo aldınız
Ayni.durumdayim daha erken yaaa agirlasmak.icinnnn kendimi hantal hasta hissediyorummmNefes alamiyorum. okuz oturmus sanki bi yerlerime.uzaninca biraz daha iyiyim ama oturdugum zaman cok kotuyum. kendi nefes sesimden rahatsiz olmaya basladim artik
Bende yapıyım bundan daha önce yemiştim güzel oluyo benim kocada sevmiyo pek böyle yer ama odaKarnıbahar kocam da yemiyodu ben fırında yapıyorum çok severek yiyor artık. Önce haşlıyorum, yağladığım borcama koyuyorum. Ayrı bir yerde soğan, domates ve kıyma kavurup karnabaharın üstüne döküyorum. En üste beşamel sos. Kızarana kadar fırına. Deneyebilirsin bu şekilde.
Ben hep dedigin şekilde tartılıyorumKızlar bu kilo tartma işini aç karna mi gün içinde yemek yedikten sonra mı yapıyorsunuz? Eğer gün içinde yapıyorsanız sağlıklı sonuç vermeyebilir çünkü gün içinde 3 kilo oynuyor bazen giydiginiz kıyafete göre bile değişiyor mantıklı olan sabah tuvalet sonrası aç karna tartmak
Kokusundan pek hoslanmiyorum ama denemek lazım böyle biKarnıbahar kocam da yemiyodu ben fırında yapıyorum çok severek yiyor artık. Önce haşlıyorum, yağladığım borcama koyuyorum. Ayrı bir yerde soğan, domates ve kıyma kavurup karnabaharın üstüne döküyorum. En üste beşamel sos. Kızarana kadar fırına. Deneyebilirsin bu şekilde.
Gece uyurken bebegin hareketlerini hep hissettim sabaha kadar durmadi çok hareketliydi ve uyandim bi kaçkerede sizdede oluyomu?akşam tatlı yemiştim eşim diyo ondan hareket etmiştr bün gece:)
Bende hep soluma yatıyorm sağa yatınca bebeginde bende rahatsız oldugumu hissediyorm ama zaten:)Bence bazen bizim yatış şeklimizden rahatsız oluyolar.. benim sağ böbreğimde büyüme olduğu için 1 aydan fazladır sadece soluma yatıyorum. (Bana nasıl bi işkence orasına hiç girmeyeyim, sabaha kadar mumya gibiyim sol tarafım çürüyecek yakında) ama kız bazen öyle yatmamı sevmiyor farkındayım.. onların yatış şekliyle bizimki uyuşmayınca çok tepişiyolar bence..
Bende hep soluma yatıyorm sağa yatınca bebeginde bende rahatsız oldugumu hissediyorm ama zaten:)
Sen katater takildınmi canm böbregin ne aşamada?
Geçmiş olsun valla aģrısı zor biliyorm arkadaşımdan ama benim arkadaşimın son aşamadaydı katater takilmazsan kaybedersin dedi dr böbregini kiz inatla takılmadı bişeyde olmadı normalde dogurdu bebegini.sadece ağrı çekmen zorlar seni bişeyde olmaz insallah allahn izniyle böbregine.Şu anda katatere gerek yok çok şükür. Son gittiğimde azıcık daha büyümüştü. Günde 3 lt su ve hep sola yatmak dışında da elimden bişey gelmiyor .. inşallah daha da büyümez de gerek kalmaz.. o kadar özledim ki başka herhangi bi şekilde yatmayı......
Geçmiş olsun valla aģrısı zor biliyorm arkadaşımdan ama benim arkadaşimın son aşamadaydı katater takilmazsan kaybedersin dedi dr böbregini kiz inatla takılmadı bişeyde olmadı normalde dogurdu bebegini.sadece ağrı çekmen zorlar seni bişeyde olmaz insallah allahn izniyle böbregine.
Sen iyi almışsın Can'ım ya gene 15 geçmez kilo Alman ben kendimi hiç beğenmiyorum ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor sanki 83 kiloyum bende bu gidişle 95 okurum off offfBende oyle hissediyorum. gece mesela yemekten sonra hic birsey yemem. Sut icerim. aksamlari yemekte ekmek yemem. Ama yinede aliyorum. Boyum 170. 70 kilo ile basldim 77 kiloyum simdi. Gerci cevremdekiler tek karnimin biraz sistigini baska degisiklik olmadigini soyluyor ama ucmuyor ya bu kilolar.
Ben de tatlı yediğimde gece daha hareketli oluyor :)Gece uyurken bebegin hareketlerini hep hissettim sabaha kadar durmadi çok hareketliydi ve uyandim bi kaçkerede sizdede oluyomu?akşam tatlı yemiştim eşim diyo ondan hareket etmiştr bün gece:)
Kızlar birkaç gündür vajinamda bir baskı hissediyorum ara ara,size de böyle oluyor mu ?
Kızlar birkaç gündür vajinamda bir baskı hissediyorum ara ara,size de böyle oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?