2017 Şubat Anneleri

Mutlaka doktora soylemelisin.Umarim hicbirsey yoktur belki herkeste vardir ama bende hunilesme gormustu doktor bende oyle hissediyordum
Hunilesme de ne demek hic duymamistim...Nette okudum bebek rahim agzina dogru tekme atinca vajinada baski hissi olurmus,dikkat ettim de tekmeyle beraber hissediyorum bunu,bebegin pozisyonundan sanirim..Yine de doktoruma sorarim yarin canim , sagol

Can'ım benim bende çok kilo slsnlsrdanım su ana kadar 10 kilo aldım bike oda kilolu hamile kaldım ben ne yapayım 83 kilo oldum bile
Her bünye farklı canım sıkma canını bebişlerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım da bi şekilde veririz inşallah.. kilo almak için uğraşmıyoruz sonuçta canımız çekiyo napalım bazen canım çok bisküvi diyorum ki bebeğe hi faydası yok yemiycem ama bi saat ancak dayanıyorum sonra bi bakmışım bitmiş paket

Sen iyi almışsın Can'ım ya gene 15 geçmez kilo Alman ben kendimi hiç beğenmiyorum ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor sanki 83 kiloyum bende bu gidişle 95 okurum off offf bana biri yardım etsin ya
Bende 82 oldum bana da yardım edın

Hunilesme de ne demek hic duymamistim...Nette okudum bebek rahim agzina dogru tekme atinca vajinada baski hissi olurmus,dikkat ettim de tekmeyle beraber hissediyorum bunu,bebegin pozisyonundan sanirim..Yine de doktoruma sorarim yarin canim , sagol
Plesanta rahimagzina dogru ucgen seklini aliyor hunilesmede.erken dogum riski oluyor.baskinin tabi baska nedenleride vardir.umarim oyle degildir cnim

Bende yapıyım bundan daha önce yemiştim güzel oluyo benim kocada sevmiyo pek böyle yer ama oda
Hem kizartmadan daha hafif olur:)
Tarif için teşekkrler

Rica ederim:) kızartma ben de çok severek tüketmiyorum ama kızartacaksam da 1 bardak un ve 1 bardak sütü çırpıp yumurta kırıyorum o zaman kokmuyor karnıbahar. Fakat bu kıymalıyı tek geçerim
Kokusundan pek hoslanmiyorum ama denemek lazım böyle bi
Dene canm hiç kokmuyor

Doğumdan sonra bi güzellik salonunu gidip bütün günümu orda geçiricem saldim kendimi iyce

Ya aynen ben de. Eski güzel pantolonlarımı giyip boya, ardından maşa ve bi de kıl tüy ile makyaj valla nasıl özendim şimdi.
Baba olmak cidden çok güzel. Hem fit ve yakışıklı kalıp hem de çocuk sahibi olmak güzel bir duygu olmalı

Ay maşallah kilosu ne kadar güzel:) ne yiyorsun bebişe kilo aldıran acaba
valla normalde nasıl besleniyosam öyle besleniyorum cnm ekstra bişey yapmıyorum bebis kilo alıyo maşallah önden gidiyo ama ben kaç kat fazlasını alıyorum buna bi dur demem lazım ama nasıl esimde tutturmuş çocugu obez yapicaksin diye hey Allah im ya

inş geçmiştir cnm benimki gecmiyo bi türlü günde en az 2.5 lt şu içiyorum ama nafile ilaçta fayda etmedi

Günaydın akadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. aç karna kanımı verdim 50 gr glikozumuda içtim kan vermeyi bekliyorum. Sizlerin değerlerin kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…