2017 Şubat Anneleri

inş geçmiştir cnm benimki gecmiyo bi türlü günde en az 2.5 lt şu içiyorum ama nafile ilaçta fayda etmedi
internette araştırırken denk geldim. idrar yolu enfeksiyonu olanların şekerden uzak durması gerekiyormuş. bi de limon suyunun enfeksiyonu geçirmede etkili olduğu yazıyordu. su içerken içine limon sıkıp içmeyi dene. ben aslında maydonoz suyu yapmayı düşündüm ama maydonoz beni tedirgin ediyor. gebelikte kısıtlı kullanıma izin veriliyor. ben de limonlu su deneyeceğim bir hafta falan. geçtiyse de limonun bir zararı olmaz.

Günaydın akadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. aç karna kanımı verdim 50 gr glikozumuda içtim kan vermeyi bekliyorum. Sizlerin değerlerin kaç çıkmıştı?
50 gr 146 çıkmıştı 100gr yaptırdım o normal çıktı çok şükür .. inşallah düşük çıkarda 100 gr la hiç uğraşmazsın

Kizlar siz kac gundur mide yanmasindan bahsediyordunuz bende yoktu sukredip.seviniyotdum. ama malesef iki gundur bitmis durumdayim. bogazimda alev topu var sanki.

maydanoz sakıncalı gebelikte cnm limon suyunu deniycem umarım ise yarar tşk bilgi için bu arada ben normalde çaya falan şeker kullanmıyorum Çayda icmiyorum zaten sabahları pekmez yiyorum sadece kan yapsın diye sıkıntı olurmu acaba

günaydın herkese,
bugün boş günüm hava soğuk ama mis gibi güneş var. bugün evde yarım kalan işlerimi halledip bi arkadaş bulabilirsem dışarı çıkıp biraz yürüyeceğim. kilo konusundan ben de muzdaribim. iki gün önce 60la başladığım hamilikte 70i görünce oha dedim kendime. neyseki 2 gün dikkat edince kilonun biraz da kabızlıktan kaynaklandığını farkettim. 68 civarıyım şu an. nerdeyse iki haftadır bu kilodayım. daha 3 ay var. son aylarda kilo alımının hizlandığını varsayarsak biraz daha dikkat etmek gerek. ben de ekmeği sınırladım baya. tatlıyı zaten pek aramıyorum sadece meyve yiyorum tatlı olarak. biraz da yürüyebilirsem hedefim her ay 1.5 kilo almak.

kan ilacı kullanıyorsan bi süre pekmeze ara verebilirsin istersen. kullandığın doğal pekmezse bir kaşıktan bişey olmaz. şekerden uzak durulmasının sebebi; şeker vücutta her türlü enfeksiyonu artmasına neden oluyor. bi de tuvalet olayına çok dikkat et canım. dışarda zorda kalmadıkça gitmemeye çalış.

1 saat sonra dersim başlıyor hiç kalkıp gidesim Yok nasıl üşeniyorum giyinmeye, evden çıkmaya anlatamam

söylediğin iyi oldu cnm doktorum da zaten tatlidan uzak dur dedi kilomdan dolayi dikkat etmeye çalışıyorum bende çalıştığım için tuvalete mecbur giriyorum suyu da çok ictigim için sürekli tuvalete koşuyorum inş bişey kapmam ordanda

143 çıktı bnm

Benim sonucum 84 çıktı

Günaydın. Açlık 84 , Tokluk 91 çıktı :)

50 gr 146 çıkmıştı 100gr yaptırdım o normal çıktı çok şükür .. inşallah düşük çıkarda 100 gr la hiç uğraşmazsın

inşallah arkadaşlar açlık 71 çıkmış, tokluk için sonuç bekliyorum hala. İnşallah 100gr la uğraşmak zorunda kalmam. tadı kötü değil ama itici yanii :s

Gunaydın herkese. Degerlerini tam hatırlayamasam da 75gr seker yukleme sonucumda 2.saat biraz sınır degere yakın oldugu için doktorum bana karbonhidratı azaltmamaı soyledi. Bol su önerdi. Zaten bol protein az karbonhidrat diyet uyguluyordum, zaten arada iş yüzünden de tansiyonum yukselince tuzsuz/az tuzlu yiyordum. İyice garip bir beslenme oldubenim için. Ama ilk aylarda bol protein az karbonhidrat nedeniyle bulantı kusma olmadığı halde 6 kilo kaybettim. 85le hamile kalmıştım, 79a indim. 6. ayda da 3kilo almıstım haftaya bir kontrolum daha var, umarım en fazla 1daha almısımdır. Ya da alsam da onemli degil diyorum artık.

Doğumdan sonra bi güzellik salonunu gidip bütün günümu orda geçiricem saldim kendimi iyce

Kendimi nasıl saldıysam ben de kızıl kırmızı saclarım iyice turuncumsu dipleri koyu kahve garip bir hale geldi, doktorum da kesinlikle boyatma dedi, ben de iste buna alısmaya calısıyorum. Kendim de su sac kestirilmez inanısına inanmasam da cok sevdigim bir abla ısrarla kestirme dedigi için kestirmiyorum,iyice uzun kotu renkli ama cok guzel canlı gorunen saclarım oldu simdi. Lazere de yeni izin verdi doktorum bu ay, ama lazer merkezim yazılı kagıt istedi, yapmadı, ben de sonraki kontrolumu bekledim, kendimi simdi baya bakımsız hissediyorum. Dogumdan sonra ben de bir guzelşik merkezinde tum bir gunu gecirmek istiyorum cidden.

Arkadaşlar açlık 71 iken tokluk 144 çıkmış yaa, şimdi tekrardan mı yapılacak bu şeker yüklemesi

Arkadaşlar açlık 71 iken tokluk 144 çıkmış yaa, şimdi tekrardan mı yapılacak bu şeker yüklemesi
valla canım doktoruna göre değişiyor bu durum kimisi dikkat et diyor kimi hiç riske atmadan tanı koymak için 100lük istiyor, şans meselesi biraz ama değerin çok sınırda benim gibi çıkmama ihtimali yüksek..

İnşallah tekrar yükleme yapmaz. çok zorladı beni bu 50gr. 100ü düşünemiyorum bile

benim doktorum şeker yüklemesi yapmıycağını söyledi geçmişe dönük 3 aylık şeker taraması yaptırdı ve değerlerin gayet normal olduğunu söyledi nekadarda minnoş bi doktorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…