- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Arkadaşlar İstanbul medipol hst bilen doğum yapan var mı
ben gidiyorum cnm hangi medipol u soruyosunArkadaşlar İstanbul medipol hst bilen doğum yapan var mı
internette araştırırken denk geldim. idrar yolu enfeksiyonu olanların şekerden uzak durması gerekiyormuş. bi de limon suyunun enfeksiyonu geçirmede etkili olduğu yazıyordu. su içerken içine limon sıkıp içmeyi dene. ben aslında maydonoz suyu yapmayı düşündüm ama maydonoz beni tedirgin ediyor. gebelikte kısıtlı kullanıma izin veriliyor. ben de limonlu su deneyeceğim bir hafta falan. geçtiyse de limonun bir zararı olmaz.inş geçmiştir cnm benimki gecmiyo bi türlü günde en az 2.5 lt şu içiyorum ama nafile ilaçta fayda etmedi
50 gr 146 çıkmıştı 100gr yaptırdım o normal çıktı çok şükür .. inşallah düşük çıkarda 100 gr la hiç uğraşmazsınGünaydın akadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. aç karna kanımı verdim 50 gr glikozumuda içtim kan vermeyi bekliyorum. Sizlerin değerlerin kaç çıkmıştı?
maydanoz sakıncalı gebelikte cnm limon suyunu deniycem umarım ise yarar tşk bilgi için bu arada ben normalde çaya falan şeker kullanmıyorum Çayda icmiyorum zaten sabahları pekmez yiyorum sadece kan yapsın diye sıkıntı olurmu acabainternette araştırırken denk geldim. idrar yolu enfeksiyonu olanların şekerden uzak durması gerekiyormuş. bi de limon suyunun enfeksiyonu geçirmede etkili olduğu yazıyordu. su içerken içine limon sıkıp içmeyi dene. ben aslında maydonoz suyu yapmayı düşündüm ama maydonoz beni tedirgin ediyor. gebelikte kısıtlı kullanıma izin veriliyor. ben de limonlu su deneyeceğim bir hafta falan. geçtiyse de limonun bir zararı olmaz.
Bizimde is yeri dogalgaz butun gun ayaklarim buz gibi. ama evim komurlu. eve gidince bir ohhh cekiyorum kemiklerim isiniyor resmenBir günaydın da benden
Bugün 24+0
Dışarısı buz gibi, doğalgazdan nefret ediyorum kendine hayrı yok. Kömür olsaydı şimdi mis gibi ısınırdık
kan ilacı kullanıyorsan bi süre pekmeze ara verebilirsin istersen. kullandığın doğal pekmezse bir kaşıktan bişey olmaz. şekerden uzak durulmasının sebebi; şeker vücutta her türlü enfeksiyonu artmasına neden oluyor. bi de tuvalet olayına çok dikkat et canım. dışarda zorda kalmadıkça gitmemeye çalış.maydanoz sakıncalı gebelikte cnm limon suyunu deniycem umarım ise yarar tşk bilgi için bu arada ben normalde çaya falan şeker kullanmıyorum Çayda icmiyorum zaten sabahları pekmez yiyorum sadece kan yapsın diye sıkıntı olurmu acaba
Canım Benim açlık 77 şekerden Sonra 90Günaydın akadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. aç karna kanımı verdim 50 gr glikozumuda içtim kan vermeyi bekliyorum. Sizlerin değerlerin kaç çıkmıştı?
söylediğin iyi oldu cnm doktorum da zaten tatlidan uzak dur dedi kilomdan dolayi dikkat etmeye çalışıyorum bendekan ilacı kullanıyorsan bi süre pekmeze ara verebilirsin istersen. kullandığın doğal pekmezse bir kaşıktan bişey olmaz. şekerden uzak durulmasının sebebi; şeker vücutta her türlü enfeksiyonu artmasına neden oluyor. bi de tuvalet olayına çok dikkat et canım. dışarda zorda kalmadıkça gitmemeye çalış.
143 çıktı bnm
Benim sonucum 84 çıktı
Günaydın. Açlık 84 , Tokluk 91 çıktı :)
50 gr 146 çıkmıştı 100gr yaptırdım o normal çıktı çok şükür .. inşallah düşük çıkarda 100 gr la hiç uğraşmazsın
Doğumdan sonra bi güzellik salonunu gidip bütün günümu orda geçiricem saldim kendimi iyce
valla canım doktoruna göre değişiyor bu durum kimisi dikkat et diyor kimi hiç riske atmadan tanı koymak için 100lük istiyor, şans meselesi biraz ama değerin çok sınırda benim gibi çıkmama ihtimali yüksek..Arkadaşlar açlık 71 iken tokluk 144 çıkmış yaa, şimdi tekrardan mı yapılacak bu şeker yüklemesi
İnşallah tekrar yükleme yapmaz. çok zorladı beni bu 50gr. 100ü düşünemiyorum bilevalla canım doktoruna göre değişiyor bu durum kimisi dikkat et diyor kimi hiç riske atmadan tanı koymak için 100lük istiyor, şans meselesi biraz ama değerin çok sınırda benim gibi çıkmama ihtimali yüksek..
Çok sağolun çok iyi oldu bunu öğrenmem.Merhaba. Ben de bu hastaneyi çok araştırdım. Fiyat olarak diğer özel hastanelere göre makul ama hastanenin çok kalabalık olduğu ameliyathanede çok fazla enfeksiyon vakası yaşandığına dair bu sitede yorumlar vardı. Bende gitmekten vazgeçtim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...universite-hastanesi-cok-ucuz.548948/page-143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?