2017 Şubat Anneleri

Kızlar , anne bebek çantası olarak Yoyko düşünüyorum,bu çantayı alan ya da daha önce kullanan var mı ? önerir misiniz ?

demir+vitamin d kullanıyorum ilk aşımı oldum 2. yi bi kaç güne gidicem yaptırmaya

Selam kızlar.
Bir kaç gündür oğlumun ağrıyan dişleri ile uğraşıyoruz. İki dişinde iltihap oluşmuş ve kanal tedavisi gerekiyor. 3-4 tane de çürüğü var maalesef. Süt dişleri çok çabuk çürüyormuş maalesef. Tüketilen abur cubur ve düzensiz bakım olunca da bu durum kaçınılmazmış...
Yaşı küçük olduğu için dişçi koltuğunda tedaviyi hiç bir şekilde kabul ettiremedik. Mecburi olarak genel anestezi altında diş tedavisi uygulanacak yarın
Umarım hayırlısıyla en kısa sürede atlatırız.
Benimde bugün şeker testim vardı bugün ama perşembeye erteledim.Diş ağrım da devam ediyor fakat kadın doğumcumdan izin belgesi olmadan müdahele etmediler.
Neyse hayrlısıyla oğlumun diş tedavisini atlatalım da ,gerisi kolay...

gecmıs olsun cnm

geçmiş olsun. çocukları ne kadar abur cuburdan uzak tuttmaya çalışsak da maalesef engel olamıyoruz.

Gecmis olsun. insallah cabucak gecer. kac yasinda oglun

TuRuNCu geçmiş olsun. 7 yaşındayken 1 hafta aralıkla 4 azı dişime dolgu yapıldı hayatımdaki en korku dolu zamanlardı ve hala dişçiye mecbur kalmadıkça gidemiyorum. Diş tedavisinden sonra kendi istediği bir şeyi ödül olarak alın ya da yapın mutlaka. İleride sadece bi tedavi olarak aklına gelmesin güzel hatırlasın

Gecmis olsun bizde cuma gunu gidicez disciye,biz buyukler korkarken o koltuktan cocuklarimiz hakli,fobi oldu bizde dolgu yapildi igne yapinca ciglik aglama vs gitmem demeler,son 3 disimiz kaldi evet bakim da onemli abur cubur bas dusmani bakimi yapiyoruz ama abur cuburdan vazgeciremiyorum kolayca atlatirlar insallah sana da gecmis olsun canim

Gecmis olsun. insallah cabucak gecer. kac yasinda oglun

4.5 canım.
Daha çok küçük ..

Benim de en büyük korkum psikolojik olarak etkilenecek olması. Dişçi koltuğunda el ayak tutularak zorla olmasındansa ameliyathaneyi tercih ettik. Babası yanında gidecek uyutulana kadar. Umarım kalıcı bir korku kalmaz
Ben de hiç sevmem dişçiyi. Herhalde korkularımız hep çocukluktan geliyor...
Ödüĺ işini de düşünüyoruz

geçmiş olsun. çocukları ne kadar abur cuburdan uzak tuttmaya çalışsak da maalesef engel olamıyoruz.

Saol canım.
İlk bir yıl sıfır abur cuburdu ama sonrasında açıldı yavaş yavaş. Yedikleri her şey diş düşmanı. Sabah akşam içtiği süt ,yediği meyveli yoğurt bile düzenli diş bakımı yapılmayınca diş düşmanı oluyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…