Medipol bağcılarben gidiyorum cnm hangi medipol u soruyosun
orası nasıl bilmiyorum ben sefaköy dekine gidiyorumMedipol bağcılar
Tşk.orası nasıl bilmiyorum ben sefaköy dekine gidiyorum
Magnezyum dışında hiçbir şey kullanmıyorum.tek doz aşı oldum 2. Doz 25 kasımdaArkadaşlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz birde kaç doz aşı oldunuz?
ben arada bir decavit alıyorum, her gün de ferrum fort kan ilacı alıyorum. 2 doz aşı oldum ben.Arkadaşlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz birde kaç doz aşı oldunuz?
gecmıs olsun cnmSelam kızlar.
Bir kaç gündür oğlumun ağrıyan dişleri ile uğraşıyoruz. İki dişinde iltihap oluşmuş ve kanal tedavisi gerekiyor. 3-4 tane de çürüğü var maalesef. Süt dişleri çok çabuk çürüyormuş maalesef. Tüketilen abur cubur ve düzensiz bakım olunca da bu durum kaçınılmazmış...
Yaşı küçük olduğu için dişçi koltuğunda tedaviyi hiç bir şekilde kabul ettiremedik. Mecburi olarak genel anestezi altında diş tedavisi uygulanacak yarın
Umarım hayırlısıyla en kısa sürede atlatırız.
Benimde bugün şeker testim vardı bugün ama perşembeye erteledim.Diş ağrım da devam ediyor fakat kadın doğumcumdan izin belgesi olmadan müdahele etmediler.
Neyse hayrlısıyla oğlumun diş tedavisini atlatalım da ,gerisi kolay...
geçmiş olsun. çocukları ne kadar abur cuburdan uzak tuttmaya çalışsak da maalesef engel olamıyoruz.Selam kızlar.
Bir kaç gündür oğlumun ağrıyan dişleri ile uğraşıyoruz. İki dişinde iltihap oluşmuş ve kanal tedavisi gerekiyor. 3-4 tane de çürüğü var maalesef. Süt dişleri çok çabuk çürüyormuş maalesef. Tüketilen abur cubur ve düzensiz bakım olunca da bu durum kaçınılmazmış...
Yaşı küçük olduğu için dişçi koltuğunda tedaviyi hiç bir şekilde kabul ettiremedik. Mecburi olarak genel anestezi altında diş tedavisi uygulanacak yarın
Benimde bugün şeker testim vardı bugün ama perşembeye erteledim.Diş ağrım da devam ediyor fakat kadın doğumcumdan izin belgesi olmadan müdahele etmediler.
Gecmis olsun. insallah cabucak gecer. kac yasinda oglunSelam kızlar.
Arkadaşlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz birde kaç doz aşı oldunuz?
orası nasıl bilmiyorum ben sefaköy dekine gidiyorum
Gecmis olsun bizde cuma gunu gidicez disciye,biz buyukler korkarken o koltuktan cocuklarimiz hakli,fobi oldu bizde dolgu yapildi igne yapinca ciglik aglama vs gitmem demeler,son 3 disimiz kaldi evet bakim da onemli abur cubur bas dusmani bakimi yapiyoruz ama abur cuburdan vazgeciremiyorumSelam kızlar.
İnşallah iyidir bebeğin, bizim de cuma günü ayrıntılıbu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim.. inş sorun çıkmaz Ya RABBİM
Gecmis olsun. insallah cabucak gecer. kac yasinda oglun
TuRuNCu geçmiş olsun. 7 yaşındayken 1 hafta aralıkla 4 azı dişime dolgu yapıldı hayatımdaki en korku dolu zamanlardı ve hala dişçiye mecbur kalmadıkça gidemiyorum. Diş tedavisinden sonra kendi istediği bir şeyi ödül olarak alın ya da yapın mutlaka. İleride sadece bi tedavi olarak aklına gelmesin güzel hatırlasın
geçmiş olsun. çocukları ne kadar abur cuburdan uzak tuttmaya çalışsak da maalesef engel olamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?