2017 Şubat Anneleri

Kızlar yaa başıma neler geldi pazartesileri boş günüm olduğu için her hafta anneme gidiyorum. Anneannemler de yakın oturuyo. Dedim epeydir gitmiyorum dedemle anneanneme de uğrayayım. İşte dün gittim anneannemin elinde yaralar cikmisti parmagi da su toplamış. Bugün doktora gitmişler ve zona olduğunu ogrenmisler. Doktora sormuşlar bulaşıcı mi diye. Çocuk ve hamilelerden uzak durun demiş doktor. Dün benim gittiğimi soylemisler. Su çiçeği testi yaptırsın demiş benim için durduk yere is çıktı başıma. Bugün yaptirmaya gittim bir hastaneye, kadin dogum doktoruna giriş yapıp onun yonlendirmesi gerekiyormus. Ben de perşembe günü kendi doktoruma gideceğim. İnşaallah birşey olmaz. Küçükken gecirmedim çünkü, bağışıklığım da var mi bilmiyorum.. pofff

sonbaharss içini ferah tut, insallah bir problem olmaz. Bir kısmımız da kucukken gecirdigi halde o tipik dokuntulu hali olmuyor ve haberimiz bile olmamıs oluyor..

sonbaharss içini ferah tut, insallah bir problem olmaz. Bir kısmımız da kucukken gecirdigi halde o tipik dokuntulu hali olmuyor ve haberimiz bile olmamıs oluyor..
Annem aşılarını hep yaptirdim diyo ama karma aşılardi tek tek isimlerini bilmiyorum diyo. Internette de öyle seyler yaziyor ki aman Allah'ım.. bakalim persembe test yaptiracagim

Haydaaa
Yoktur inşallah bir şey

Şuan karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum bulamıyorum. Eşim de yanımda yok diye ağlıyorum o olsaydı keşke..

Ben de Bugün serum yedim rahatladım sancilarim bitti yarın iş başı Ankara buz gibi inşallah Daha fena üşütmem

Ben de Bugün serum yedim rahatladım sancilarim bitti yarın iş başı Ankara buz gibi inşallah Daha fena üşütmem
Aynen Ankara ayazı ni gösterdi yine bugün inanilmaz soğuktu bugün evdeyken bile hissettim Rabbim dışarda olanlara yardımcı olsun inş

Sen iyi almışsın Can'ım ya gene 15 geçmez kilo Alman ben kendimi hiç beğenmiyorum ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor sanki 83 kiloyum bende bu gidişle 95 okurum off offf bana biri yardım etsin ya

Canım üzülme yaa benim arkadaşım da her iki hamileliğinde 22 ve 24 kilo almıştı şimdi o halinden eser yok. bence bu biraz da şişlik yaaa

Günaydın tatlış anneler

Ben de bazen unutuyorum hamile olduğumu dur bir dk ya sen hamilesinnn bebek var orda diyorum o kadar hoşuma gidiyor ki

Hava baya soğuk ve kapalı bizim buralarda çok zor uyandım birsürü işim var bugün kışlık kıyafet çıkartacağım. bu göbekle eski kazaklarımın içine sığamam ama olsun

Gunaydin kizlar. Dun cok kotu bir gun ve gece gecirdim. Haftaya randevum vardi ama suan doktordayim sira bekliyorum. Midem bulaniyo demistim ya onceki gun, dun surekli cikardim gece de hic uyuyamadim cok kotuydu. Ara ara titreme de geliyodu ne oldugunu anlamadim. Umarim bulantilarim geri donmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…