2017 Şubat Anneleri

Canım üzülme yaa benim arkadaşım da her iki hamileliğinde 22 ve 24 kilo almıştı şimdi o halinden eser yok. bence bu biraz da şişlik yaaa
Umarım Can'ım ya hiç zannetmiyorum ama gıbtte ile bakıyorum doğumdan sınra ilk kilolusuyla kalan kadınlara ben aylarca foto bile cekilemiyorum çok çirkin duruyorum Boğaz'ımı tutamıyorum zayıfkamayamıyorym

Ben de 16.haftada öyle olmuştum ebe idrar yolları enfeksiyonu bulantı yapar dedi. doktora gittim malesef onayladı o da canım. muhtemelen idrar tahlili isticekler senden de inşallah yoktur ama çok geçmiş olsun

Ben de 16.haftada öyle olmuştum ebe idrar yolları enfeksiyonu bulantı yapar dedi. doktora gittim malesef onayladı o da canım. muhtemelen idrar tahlili isticekler senden de inşallah yoktur ama çok geçmiş olsun
Cok sagol canim. Test baya bi istediler onlari vericem bakalim bide serum verdiler kendime gelirim sanirim.

Şuan karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum bulamıyorum. Eşim de yanımda yok diye ağlıyorum o olsaydı keşke..
Allah kavustursun canım.
Ne yapalım Can'ım beraber yediklerimizi yazalım mı yada resim mi çekip paylaşalım spor yapmak lazım ama Zaman da yok senin boyun kaç kaç kilotla hamile kaldın
Bişeyler yapsak mesela günlük yedıklerımı in kalorisi tutmaya çalışsa k falan. Biraz da şişlik kabız lik etki ediyor hanımlar.

Günaydın, her sabah uyandığımda hamile olduğumu hatırlayıp şaşırıyorum hala :)
Hava soğudukça sıcacık yataktan çıkmak istemiyor insan
Çok tatlisin. Çok güzel bir his bu.
İlk gebeliğin en güzel hislerind3nden biri. Rabbim tamamına erdirsin

günaydın anneler

benim sürekli malum bölge etrafında ağrım oluyor..kemik agrısı gibi, azcık yürüsem karnıma doğru bir gerilme oluyor..ağrı artıyor zorlarsam.. orayı tutarak yürüyesim geliyor..şimdiden son ayda gibi yürüyorum zaten bunun yüzünden

var mı aranızda benim gibi olan???

Ben öyleyim, vajinal ağrı. Mantar vardı bende oda tetiklermiş fitil kullandım çok az geçti. Ama var yani. Magnezyumu ara sıra kullanıyordum, aksatmadan hergün alıyorum. Ağrı her vücuda göre yer değiştirebilirmiş. İlk hamileliğimde hergün yarım saat yürüyordum hiç olmadı. İdrar yolları iltihabıda yaparmış. Sağ salim alalım yavrularımızı.

Geçmiş olsun, bişey yoktur umarım

Geçmiş olsun, benimde sabah bulantılarım başladı gibi. Bide çarpıntı herkeste var galiba

Günaydın. Bende bu şekilde ağrı başladı geçer diye beklerken dahada arttı. Dün apar topar dra gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme sende dra bi görün istersen.

Medipol Sefaköyden memnun musun? Ben de ileride kısmet olursa bebiş olunca oraya götürmeyi düşünüyorum. Doğum fiyatları ne kadarmış ?
memnunum cnm doktorum ayrıldı yeni ama tavsiyesi üzerine başka bir doktora devam edicem bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar doğum ücretleri ile ilgili bi kağıt almıştım detaylı yazıyodu suan yanımda değil akşam çekip atarım istersen normal doğum 1.450 tl diye hatırlıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…