Umarım Can'ım ya hiç zannetmiyorum ama gıbtte ile bakıyorum doğumdan sınra ilk kilolusuyla kalan kadınlara ben aylarca foto bile cekilemiyorum çok çirkin duruyorum Boğaz'ımı tutamıyorum zayıfkamayamıyorymCanım üzülme yaa benim arkadaşım da her iki hamileliğinde 22 ve 24 kilo almıştı şimdi o halinden eser yok. bence bu biraz da şişlik yaaa
Gunaydin kizlar. Dun cok kotu bir gun ve gece gecirdim. Haftaya randevum vardi ama suan doktordayim sira bekliyorum. Midem bulaniyo demistim ya onceki gun, dun surekli cikardim gece de hic uyuyamadim cok kotuydu. Ara ara titreme de geliyodu ne oldugunu anlamadim. Umarim bulantilarim geri donmemistir
Cok sagol canim. Test baya bi istediler onlari vericem bakalim bide serum verdiler kendime gelirim sanirim.Ben de 16.haftada öyle olmuştum ebe idrar yolları enfeksiyonu bulantı yapar dedi. doktora gittim malesef onayladı o da canım. muhtemelen idrar tahlili isticekler senden deinşallah yoktur ama çok geçmiş olsun
Allah kavustursun canım.Şuan karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum bulamıyorum. Eşim de yanımda yok diye ağlıyorumo olsaydı keşke..
Bişeyler yapsak mesela günlük yedıklerımı in kalorisi tutmaya çalışsa k falan. Biraz da şişlik kabız lik etki ediyor hanımlar.Ne yapalım Can'ım beraber yediklerimizi yazalım mı yada resim mi çekip paylaşalım spor yapmak lazım ama Zaman da yok senin boyun kaç kaç kilotla hamile kaldın
Çok tatlisin. Çok güzel bir his bu.Günaydın, her sabah uyandığımda hamile olduğumu hatırlayıp şaşırıyorum hala :)
Hava soğudukça sıcacık yataktan çıkmak istemiyor insan
İlk gebeliğin en güzel hislerind3nden biri. Rabbim tamamına erdirsinGünaydın tatlış anneler
Ben de bazen unutuyorum hamile olduğumu dur bir dk ya sen hamilesinnn bebek var orda diyorum o kadar hoşuma gidiyor ki
Hava baya soğuk ve kapalı bizim buralarda çok zor uyandım birsürü işim var bugünkışlık kıyafet çıkartacağım. bu göbekle eski kazaklarımın içine sığamam ama olsun
Geçmiş olsunCok sagol canim. Test baya bi istediler onlari vericem bakalim bide serum verdiler kendime gelirim sanirim.
yok cnm ama yakınım halkalı dayımAaa Sefaköyde mi oturuyorsun ? Bende o civardayım. Medicana Haznedar a gidiyorum.
Bende bazen farkında değilim okulda merdivenleri kosturarak çıkıyorumGünaydın, her sabah uyandığımda hamile olduğumu hatırlayıp şaşırıyorum hala :)
Hava soğudukça sıcacık yataktan çıkmak istemiyor insan
Ben öyleyim, vajinal ağrı. Mantar vardı bende oda tetiklermiş fitil kullandım çok az geçti. Ama var yani. Magnezyumu ara sıra kullanıyordum, aksatmadan hergün alıyorum. Ağrı her vücuda göre yer değiştirebilirmiş. İlk hamileliğimde hergün yarım saat yürüyordum hiç olmadı. İdrar yolları iltihabıda yaparmış. Sağ salim alalım yavrularımızı.günaydın anneler
benim sürekli malum bölge etrafında ağrım oluyor..kemik agrısı gibi, azcık yürüsem karnıma doğru bir gerilme oluyor..ağrı artıyor zorlarsam.. orayı tutarak yürüyesim geliyor..şimdiden son ayda gibi yürüyorum zaten bunun yüzünden
var mı aranızda benim gibi olan???
Geçmiş olsun, bişey yoktur umarımKızlar yaa başıma neler geldipazartesileri boş günüm olduğu için her hafta anneme gidiyorum. Anneannemler de yakın oturuyo. Dedim epeydir gitmiyorum dedemle anneanneme de uğrayayım. İşte dün gittim anneannemin elinde yaralar cikmisti parmagi da su toplamış. Bugün doktora gitmişler ve zona olduğunu ogrenmisler. Doktora sormuşlar bulaşıcı mi diye. Çocuk ve hamilelerden uzak durun demiş doktor. Dün benim gittiğimi soylemisler. Su çiçeği testi yaptırsın demiş benim için durduk yere is çıktı başıma. Bugün yaptirmaya gittim bir hastaneye, kadin dogum doktoruna giriş yapıp onun yonlendirmesi gerekiyormus. Ben de perşembe günü kendi doktoruma gideceğim. İnşaallah birşey olmaz. Küçükken gecirmedim çünkü, bağışıklığım da var mi bilmiyorum.. pofff
Geçmiş olsun, benimde sabah bulantılarım başladı gibi. Bide çarpıntı herkeste var galibaGunaydin kizlar. Dun cok kotu bir gun ve gece gecirdim. Haftaya randevum vardi ama suan doktordayim sira bekliyorum. Midem bulaniyo demistim ya onceki gun, dun surekli cikardim gece de hic uyuyamadim cok kotuydu. Ara ara titreme de geliyodu ne oldugunu anlamadim. Umarim bulantilarim geri donmemistir
Günaydın. Bende bu şekilde ağrı başladı geçer diye beklerken dahada arttı. Dün apar topar dra gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme sende dra bi görün istersen.günaydın anneler
benim sürekli malum bölge etrafında ağrım oluyor..kemik agrısı gibi, azcık yürüsem karnıma doğru bir gerilme oluyor..ağrı artıyor zorlarsam.. orayı tutarak yürüyesim geliyor..şimdiden son ayda gibi yürüyorum zaten bunun yüzünden
var mı aranızda benim gibi olan???
boyum 1,70 72 ıle kaldımNe yapalım Can'ım beraber yediklerimizi yazalım mı yada resim mi çekip paylaşalım spor yapmak lazım ama Zaman da yok senin boyun kaç kaç kilotla hamile kaldın
yok cnm ama yakınım halkalı dayım
memnunum cnm doktorum ayrıldı yeni ama tavsiyesi üzerine başka bir doktora devam edicem bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar doğum ücretleri ile ilgili bi kağıt almıştım detaylı yazıyodu suan yanımda değil akşam çekip atarım istersen normal doğum 1.450 tl diye hatırlıyorum sadeceMedipol Sefaköyden memnun musun? Ben de ileride kısmet olursa bebiş olunca oraya götürmeyi düşünüyorum. Doğum fiyatları ne kadarmış ?
karar veremedik cnm daha kız ismi bulmak çok zormuşkız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?