Gunaydin kizlar. Dun cok kotu bir gun ve gece gecirdim. Haftaya randevum vardi ama suan doktordayim sira bekliyorum. Midem bulaniyo demistim ya onceki gun, dun surekli cikardim gece de hic uyuyamadim cok kotuydu. Ara ara titreme de geliyodu ne oldugunu anlamadim. Umarim bulantilarim geri donmemistir
Çok geçmiş olsun.. Titreme de var diyosun ya acaba mideni falan üşütmüş olabilir misin? Doktora gitmen iyi olmuş sonucunu söylersin inşallah bize de.. Acil şifalar diliyorum size..
memnunum cnm doktorum ayrıldı yeni ama tavsiyesi üzerine başka bir doktora devam edicem bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar doğum ücretleri ile ilgili bi kağıt almıştım detaylı yazıyodu suan yanımda değil akşam çekip atarım istersen normal doğum 1.450 tl diye hatırlıyorum sadece
Emin olun tersi de biz erkek bebek anneleri icin gecerli :) Aklima birsuru kiz ismi geliyordu ama erkek ismi hic gelmiyordu, neyse ki kararimizi verdik ve cok seviyoruz oglumuzun adini simdi, Deniz
Erkek olsa o zamanda erkek ismi begenemeyecektin. benim kiz ismi hazirdi ama bebis erkek olunca takildik. aslinda erkek olursada Güney olur diye dusunuyordum ama is ciddiye donunce karar veremiyorum.
biz Yağmur da baya ılımlıyuız ama başka düşünüyoruz beğenmiyoruz. annem kardeşlerim Azra diyor ben Tuana da olabilir diyorum oğlum da olursa Tuna koyarım diyorum ama ailem Azrada ısırarlı eşim onlarıda istemiyor bakalım ne olacak kızı adı :d
Emin olun tersi de biz erkek bebek anneleri icin gecerli :) Aklima birsuru kiz ismi geliyordu ama erkek ismi hic gelmiyordu, neyse ki kararimizi verdik ve cok seviyoruz oglumuzun adini simdi, Deniz
Erkek olsa o zamanda erkek ismi begenemeyecektin. benim kiz ismi hazirdi ama bebis erkek olunca takildik. aslinda erkek olursada Güney olur diye dusunuyordum ama is ciddiye donunce karar veremiyorum.
evet kız isimlerinede güzel diyordum şimdi isim koymaya gelince en beğendiğim ismi beğenmez oldum haklısınız iş ciddiye binince zor. ya bide neymiş anlamlı olsunmuş. ya bana göre anlamı olanın başkasına olmaya bilir. ama anne olarak ismin içime sinmesi lazım. şu an en çok sinen Yağmur. aslında Derin de çok güzel isim. offf çok zor yaaa
Ben de sonra kizimiz olursa Derin olabilir diye dusunuyorum. Esim sagolsun denizi, dalis yapmayi cok seviyor, o yuzden bu isimler onun da onayindan hop diye geciveriyor :) Baskasini da artik takmamayi ogreniyoruz yavas yavas..
Ben de sonra kizimiz olursa Derin olabilir diye dusunuyorum. Esim sagolsun denizi, dalis yapmayi cok seviyor, o yuzden bu isimler onun da onayindan hop diye geciveriyor :) Baskasini da artik takmamayi ogreniyoruz yavas yavas..
ayni seyi bende dusunuyorum iki gundur. Hareket var ama eskisi gibi sert degil sanki. islerimde cok yogun onun icin dinleyemedigimi dusunuyordum. aklima kotu biseyde getirmek istemiyorum ki insallah yoktur. bu haftasonu kontrol var insallah.