2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun.. Titreme de var diyosun ya acaba mideni falan üşütmüş olabilir misin? Doktora gitmen iyi olmuş sonucunu söylersin inşallah bize de.. Acil şifalar diliyorum size..

Arayıp sordum canım. Sgk lı isen normal 675 tl , zorunlu sezeryan ise 1350 tl imis. Kendin sezeryan istersen 2600 tl :)

Arayıp sordum canım. Sgk lı isen normal 675 tl , zorunlu sezeryan ise 1350 tl imis. Kendin sezeryan istersen 2600 tl :)
o 675 sadece doğum fiyati cnm ben hersey dahil fiyati yazdim tahliller kapı süsü lohusa şerbeti vs. Dahil Fiyat

Eşim Berrin de çok ısrarlı.Hayirlisiyla ismi Berrin olacak.Kiz ismi olarak Öykü,Masal,Deniz,Cemre,Seren isimleri hoşuma gidiyor

Hazal,ece,duru,elif,nehir isimleri var ama babamiz begenmiyor haliyle secim yapamiyoruz suan:))

Bizim ki kısmetse Defne olacak :)

biz Yağmur da baya ılımlıyuız ama başka düşünüyoruz beğenmiyoruz. annem kardeşlerim Azra diyor ben Tuana da olabilir diyorum oğlum da olursa Tuna koyarım diyorum ama ailem Azrada ısırarlı eşim onlarıda istemiyor bakalım ne olacak kızı adı :d

Emin olun tersi de biz erkek bebek anneleri icin gecerli :) Aklima birsuru kiz ismi geliyordu ama erkek ismi hic gelmiyordu, neyse ki kararimizi verdik ve cok seviyoruz oglumuzun adini simdi, Deniz

Erkek olsa o zamanda erkek ismi begenemeyecektin. benim kiz ismi hazirdi ama bebis erkek olunca takildik. aslinda erkek olursada Güney olur diye dusunuyordum ama is ciddiye donunce karar veremiyorum.

evet kız isimlerinede güzel diyordum şimdi isim koymaya gelince en beğendiğim ismi beğenmez oldum haklısınız iş ciddiye binince zor. ya bide neymiş anlamlı olsunmuş. ya bana göre anlamı olanın başkasına olmaya bilir. ama anne olarak ismin içime sinmesi lazım. şu an en çok sinen Yağmur. aslında Derin de çok güzel isim. offf çok zor yaaa

Ben de sonra kizimiz olursa Derin olabilir diye dusunuyorum. Esim sagolsun denizi, dalis yapmayi cok seviyor, o yuzden bu isimler onun da onayindan hop diye geciveriyor :) Baskasini da artik takmamayi ogreniyoruz yavas yavas..

Ben de sonra kizimiz olursa Derin olabilir diye dusunuyorum. Esim sagolsun denizi, dalis yapmayi cok seviyor, o yuzden bu isimler onun da onayindan hop diye geciveriyor :) Baskasini da artik takmamayi ogreniyoruz yavas yavas..
evet bende su ile ilgili herşeyi sevdiğim için Yağmur Derin Su Ada bu isimler hoşuma gidiyor :)

kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum

kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum
ayni seyi bende dusunuyorum iki gundur. Hareket var ama eskisi gibi sert degil sanki. islerimde cok yogun onun icin dinleyemedigimi dusunuyordum. aklima kotu biseyde getirmek istemiyorum ki insallah yoktur. bu haftasonu kontrol var insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…