kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum
Üşütmüş olabilirsin bence ben de benzer dertten muzdaribimGunaydin kizlar. Dun cok kotu bir gun ve gece gecirdim. Haftaya randevum vardi ama suan doktordayim sira bekliyorum. Midem bulaniyo demistim ya onceki gun, dun surekli cikardim gece de hic uyuyamadim cok kotuydu. Ara ara titreme de geliyodu ne oldugunu anlamadim. Umarim bulantilarim geri donmemistir
Mina olacak gibi bizimkikız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım
Kız olsaydı biz de Zeynep olmasını çok istiyorduk.. Şimdi oğlumuz olacak inşallah ismi de Ali Kaan düşünüyoruz..eğer cinsiyeti kız olsaydı kesinlikle zeynep istiyordum ama rabbim erkek nasip etti ahmet olacak Allahın izniyle
eşimin ailesinde bir adettir gidiyor baba isimleri o yüzden Ahmet bizimkisi aslında kerem çok istiyorum ama bir iki kere dedim şakayla karışık yok Ahmet olacak tek isim deyince diretmedim Ali Kaan da çok güzel ve uyuyorKız olsaydı biz de Zeynep olmasını çok istiyorduk.. Şimdi oğlumuz olacak inşallah ismi de Ali Kaan düşünüyoruz..
Ben de kiracıyım ve çok kararsızımBebek odası için dekorasyon düşünen var mi neler yapmayı planlıyorsunuz Odanın Bi duvarını boyasam üzerine kalpli çiçekli desenler mi yapsam Yoksa duvar kağıdı mi mantıklı bir de ev Bizim değil Eski haline döndürmek zor olmasın falan diye düşünüyorum ama hevesimi de almak istiyorum Ne dersiniz Siz neler düşünüyorsunuz anneler
Teşekkür ederim.. Eşimin ismi Alican ama herkes Ali diyo, dedesinin de ismi Ali.. Eşim çok sever dedesini o çok istedi ali koyalım diye ben de kıramadım olsun bakalım dedim.. Biz bayanlar fedakarız benceeşimin ailesinde bir adettir gidiyor baba isimleri o yüzden Ahmet bizimkisi aslında kerem çok istiyorum ama bir iki kere dedim şakayla karışık yok Ahmet olacak tek isim deyince diretmedim Ali Kaan da çok güzel ve uyuyor
Resimdeki gibi açık gri Hoş durur gercekten aşağıdaki desenler de Çok Güzel ama çizgili için boyacı tutmak gerekiyorBen de kiracıyım ve çok kararsızımgerçi kendi evimizi alana kadar çıkmayız evden ama ev sahibi birden çıkarırsa boşa masraf yapmış oluruz Ben aslında alttaki resimdeki gibi gri beyaz çizgili istiyorum ama onu da boyabilecek birini bulabilir miyim bilmiyorum.. baya zahmetli olacak gibi.. mobilyaları da beyaz düşünüyorum acaba dıvarı da beyaz yapıp bol çerçeveyle rafla mı renk katsam diyorum ben de kararsızım hala.. bi de stiker aldım beşiğin olduğu tarafı onunla süslüycem inşallah..
Arkadaşlar merhaba şuana kadar bebeklerinize neler aldınız bende erkek bebek bekliyorum. Allah'ın izniyle.ama kafamda bir sürü eksik var nereden temin edilir uyguna kalitelisi hangisidir çocuk büyütmek için hangi kitapları aldınız kafamda bir sürü soru var? sizler hangi aşamadasınız.
maşallah siz tamamlamışsınız:) darısı başımıza işte insan kararsız kalıyor hangisi olsun en iyisi olsun uygunda olsun:)diye diye internette araştırma yapmaktan yorgun düştümben neler aldım neler:)
1 adet 120 ml avent cam biberon 1 adet 260 ml biberon 1 adet emzik
1 adet süt sağma makinesi
prima yeni doğan bez
uni baby ıslak mendil
göğüs pedi
10 lu hastane çıkışı
8 li, hastane çıkışı
0-3 ay arası 2 adet alt üst takım
1-3 ay arası 2 adet 5 li set
3-6 ay arası 3 adet tulum
6-9 ay arası 3 adet şort tişort takımı
müslin ağız silme bezi
müslin bez orta boy
müslin bez büyük boy
0-6 ay arası 10 tane çorap
başlıklı havlu
2 adet penye battaniye
1 adet kadife battaniye
1 adet alt açma minderi
uni baby deterjan yumuşatıcı
bebek bakım sırt çantası stylo
bübchen banyo bakım seti
süt saklama poşeti
banyo kuveti
tırnak makası
karaca nevresim takımı
burun aspritörü
alacaklarım
baby tech 70*130 bebek beşiği
bnm için gecelik pijama vs
kapı süsü
bebek şekeri vss dağıtmak için
bebek arabası baston olarak almayı düşünüyorum
puset
göğüs ucu kremi
ateş ölçer
bebek odası için süslemeler vss
aklıma gelenler bunlar:)
Bulut ve uçan balon desenler hazır sticker zaten onları aldım şimdidenResimdeki gibi açık gri Hoş durur gercekten aşağıdaki desenler de Çok Güzel ama çizgili için boyacı tutmak gerekiyordesenleri kendin yapabilirsin ama
ayyy maşallah sen alışveriş işini bitirmişsin bileben neler aldım neler:)
1 adet 120 ml avent cam biberon 1 adet 260 ml biberon 1 adet emzik
1 adet süt sağma makinesi
prima yeni doğan bez
uni baby ıslak mendil
göğüs pedi
10 lu hastane çıkışı
8 li, hastane çıkışı
0-3 ay arası 2 adet alt üst takım
1-3 ay arası 2 adet 5 li set
3-6 ay arası 3 adet tulum
6-9 ay arası 3 adet şort tişort takımı
müslin ağız silme bezi
müslin bez orta boy
müslin bez büyük boy
0-6 ay arası 10 tane çorap
başlıklı havlu
2 adet penye battaniye
1 adet kadife battaniye
1 adet alt açma minderi
uni baby deterjan yumuşatıcı
bebek bakım sırt çantası stylo
bübchen banyo bakım seti
süt saklama poşeti
banyo kuveti
tırnak makası
karaca nevresim takımı
burun aspritörü
alacaklarım
baby tech 70*130 bebek beşiği
bnm için gecelik pijama vs
kapı süsü
bebek şekeri vss dağıtmak için
bebek arabası baston olarak almayı düşünüyorum
puset
göğüs ucu kremi
ateş ölçer
bebek odası için süslemeler vss
aklıma gelenler bunlar:)
pijama lohusa takımı için düşündüünüz bi site bir model varmı örneklermaşallah siz tamamlamışsınız:) darısı başımıza işte insan kararsız kalıyor hangisi olsun en iyisi olsun uygunda olsun:)diye diye internette araştırma yapmaktan yorgun düştüm
Bulut ve uçan balon desenler hazır sticker zaten onları aldım şimdidençizgili için evet boyacı tutmak lazım ama her boyacı da uğraşmaz sanki.. Bu hafta sonu bi gidip görüşeyim bakalım bi kaç yerle ne diycekler.. Renk olarak resimdeki gibi çok açık gri düşünüyorum koyu olup odayı boğmasın diye..
Bebek odası için dekorasyon düşünen var mi neler yapmayı planlıyorsunuz Odanın Bi duvarını boyasam üzerine kalpli çiçekli desenler mi yapsam Yoksa duvar kağıdı mi mantıklı bir de ev Bizim değil Eski haline döndürmek zor olmasın falan diye düşünüyorum ama hevesimi de almak istiyorum Ne dersiniz Siz neler düşünüyorsunuz anneler
Ben de kiracıyım ve çok kararsızımgerçi kendi evimizi alana kadar çıkmayız evden ama ev sahibi birden çıkarırsa boşa masraf yapmış oluruz Ben aslında alttaki resimdeki gibi gri beyaz çizgili istiyorum ama onu da boyabilecek birini bulabilir miyim bilmiyorum.. baya zahmetli olacak gibi.. mobilyaları da beyaz düşünüyorum acaba dıvarı da beyaz yapıp bol çerçeveyle rafla mı renk katsam diyorum ben de kararsızım hala.. bi de stiker aldım beşiğin olduğu tarafı onunla süslüycem inşallah..
kızlar bana doktor bebeğinin pozisyon olarak baş sağ aşağıdan ayaklar sol yukarı doğru olduğu yeri gösterdi.. Doktorum pozisyon ve olduğu yer çok iyi dedi. merak ettiğim soru 27. haftadayım bundan sonra pozisyon değişir mi.. tecrübeli annelere yada doktordan bilgi alanlara sorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?