- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
evet alacaklar bitti sayılı:) avent aldım canımayyy maşallah sen alışveriş işini bitirmişsin bilesüt sağma makinası olarak ne aldın peki? ben hala kararsızım.. doğuma yakın almayı düşünüyorum ancak karar vermiş olurum galiba..
Merhaba,
ayrıntılımız iyi geçti çok şükür. doğum tarihi 25 şubattı 17 şubata çekti doktor. gelişimi ilerde dedi.. sizdede böyle tarih değişikli ile ilgili bilgi verdimi doktor? 723 gr olmuşuz
Ben duvarını açık yeşile boyattım bir duvarı da duvar kağıdıyla kaplattım hoş olduBebek odası için dekorasyon düşünen var mi neler yapmayı planlıyorsunuz Odanın Bi duvarını boyasam üzerine kalpli çiçekli desenler mi yapsam Yoksa duvar kağıdı mi mantıklı bir de ev Bizim değil Eski haline döndürmek zor olmasın falan diye düşünüyorum ama hevesimi de almak istiyorum Ne dersiniz Siz neler düşünüyorsunuz anneler
maşallah kuzuyaMerhaba,
ayrıntılımız iyi geçti çok şükür. doğum tarihi 25 şubattı 17 şubata çekti doktor. gelişimi ilerde dedi.. sizdede böyle tarih değişikli ile ilgili bilgi verdimi doktor? 723 gr olmuşuz
toplamda 10 dk sürdü - cd vs vermedi ve siyah beyazdı ultrason.. ama doktor ilgiliydi şükür.. önemli olan doktorun görmesi gerçi...
benimde öyle canım 410 gr civarıydı 3 hafta sonra 660 gr dedi. yani bence normal. zaten bir anormallik olsa doktor söylerdi. stres yapma benimkinin de boyu uzunmuş. doktor ne kadar uzun bacaqk dedi. 660 gr 32 cm dedi. ama usg cihazından farklılık da gösterir dedi.( ayrıntılı usg de 29 cm demişlerdi 1 haftada 3 cm uzumış dedim oda ondan öyle dedi)Slm kızlar herkese
Dr kontrolünden geliyrm bende 15 gün gun önce 450 grm 24.5 cm demişti bugun 600 grm 26 cm dedi iyimi sizce bu artış 1 ay arayla olmadıgi içinmi ne az gibi geldi bana
benden şeker yüklemesi istemediç. onun yerine açlık tokluk şekeri istedi. ama dedi normalde yediğin en çok tatlıyı ye. sonra tokluga baktır. belki 100 mg şeker den fazla yiyosundur ona göre nomal olan senin yediğin şeker miktarı dedi. bu hafta yaptım bakalım ne çıkacak sonuçlar haftaya gidecez kontroleBide şeker yuklemesine çagırdi 1 ay sonra 28+2 oluyorum yuklemeye gidecegim tarihte siz kacinci haftada yaptırdinz yuklemeyi?
size kaçıncı hafta 32 cm dedi boyunabenimde öyle canım 410 gr civarıydı 3 hafta sonra 660 gr dedi. yani bence normal. zaten bir anormallik olsa doktor söylerdi. stres yapma benimkinin de boyu uzunmuş. doktor ne kadar uzun bacaqk dedi. 660 gr 32 cm dedi. ama usg cihazından farklılık da gösterir dedi.( ayrıntılı usg de 29 cm demişlerdi 1 haftada 3 cm uzumış dedim oda ondan öyle dedi)
Maşallah:) ya genetigede bağli biliyrm ben 1.59 eşim 1.72 çok uzun olmasını beklemyormda zaten 2 haftada 1 buçuk santim az gibi geldi sadecebenimde öyle canım 410 gr civarıydı 3 hafta sonra 660 gr dedi. yani bence normal. zaten bir anormallik olsa doktor söylerdi. stres yapma benimkinin de boyu uzunmuş. doktor ne kadar uzun bacaqk dedi. 660 gr 32 cm dedi. ama usg cihazından farklılık da gösterir dedi.( ayrıntılı usg de 29 cm demişlerdi 1 haftada 3 cm uzumış dedim oda ondan öyle dedi)
maşallah size cinsiyetiniz nedir? bende dün gittim 24+5 tik. cinsiyetimiz kız 31 cm 720 gr olmuşuz bizde. doktor 5 gün önden gidiyo dedi :) ama doğum tarihini değiştirmedi bişeyde söylemedi onunla ilgili. senin sezaryen mi olacak doğumun? yoksa sadece gelişime bağlı olarak tahmini bi tarih mi verdi?
Zaten bu şeker yuklemesi konusunda dr lar anlaşamıyo bazisi yaptırtiyo bazısıda gerek görmüyo:)benden şeker yüklemesi istemediç. onun yerine açlık tokluk şekeri istedi. ama dedi normalde yediğin en çok tatlıyı ye. sonra tokluga baktır. belki 100 mg şeker den fazla yiyosundur ona göre nomal olan senin yediğin şeker miktarı dedi. bu hafta yaptım bakalım ne çıkacak sonuçlar haftaya gidecez kontrole
Fetal eko derlen bebegin kalbindeki kan akımına vs bakoyo ondanmı bahsediyosun canmSlm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
Kalp kapakcigi kalbinde delik var mi falan filan ama herkese bakmiolarms diye biliyorum seker hastalığı olan ailede kalp sorunu olan falana bakilioms sekerm normal ckti kalp rahatszligi yasayan biri de yok komisyon falan mi alio bu drlar birbirindende yonlendirmeye calisio acabaFetal eko derlen bebegin kalbindeki kan akımına vs bakoyo ondanmı bahsediyosun canm
Hemen not aldım boya bakarken soracağımroma grisi çok açık oluyo rengıde güzel benım eskı evın rengı
maşallah kuzuyabizde ayrıntılı ulturasonda 28 ocak-1 subat arası doğum tarihiydi p.tesi son kontrolümde doğum tarihi 22 ocak oldu bizimki de önden gidiyo sağlıkla gelsinler inş.
Ayyy bilemedim ki biz becerebilir miyizBizim kendi evimiz mobilyayı takım almayacağız ucuz yollu düz beyaz bişeyler alalım diyoruz borcumuz var biraz diye. duvarın yatağın geleceği kısmı beyaz pembe çizgili boyayacağız nasip olursa. beyaz olan bir duvarada dediğin gibi pembe veya altın rengi kalpler düşünüyoruz yapıştırma instagramda görmüştük. şimdilik böyle ama bakalım fikrimiz değişmezse
canım bizde çizgili boyamayı düşünüyoruz çok kolay aslında. alt kısmını komple beyaza boyayın. sonra istediğiniz genişliğe denk gelecek şekilde kağıt bantları yapıştırın ve boyayın. youtube da videolar var bunla ilgili. inanki çok kolay.
Dün benim kontrolüm vardı 24+5ti. aynı senin dediğin gibiydi,doktor pozisyonu çok güzel normal doğuma engelin görünmüyor bu açıdan dedi. doğana kadar belki bir kaç kez daha döner ama genellikle bu halini alır dedi. birde eşi önde bebek arkadaymış buda iyi bişiey bizim için dedi ama o an nedenini sormak aklıma gelmedi. İnşallah kolay doğumlarımız olur.
Güle güle kullan canım hayırlı olsun..evet alacaklar bitti sayılı:) avent aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?