2017 Şubat Anneleri

Merhaba,

ayrıntılımız iyi geçti çok şükür. doğum tarihi 25 şubattı 17 şubata çekti doktor. gelişimi ilerde dedi.. sizdede böyle tarih değişikli ile ilgili bilgi verdimi doktor? 723 gr olmuşuz

maşallah size cinsiyetiniz nedir? bende dün gittim 24+5 tik. cinsiyetimiz kız 31 cm 720 gr olmuşuz bizde. doktor 5 gün önden gidiyo dedi :) ama doğum tarihini değiştirmedi bişeyde söylemedi onunla ilgili. senin sezaryen mi olacak doğumun? yoksa sadece gelişime bağlı olarak tahmini bi tarih mi verdi?

Ben duvarını açık yeşile boyattım bir duvarı da duvar kağıdıyla kaplattım hoş oldu

Slm kızlar herkese
Dr kontrolünden geliyrm bende 15 gün gun önce 450 grm 24.5 cm demişti bugun 600 grm 26 cm dedi iyimi sizce bu artış 1 ay arayla olmadıgi içinmi ne az gibi geldi bana

maşallah kuzuya bizde ayrıntılı ulturasonda 28 ocak-1 subat arası doğum tarihiydi p.tesi son kontrolümde doğum tarihi 22 ocak oldu bizimki de önden gidiyo sağlıkla gelsinler inş.

Bide şeker yuklemesine çagırdi 1 ay sonra 28+2 oluyorum yuklemeye gidecegim tarihte siz kacinci haftada yaptırdinz yuklemeyi?

Slm kızlar herkese
Dr kontrolünden geliyrm bende 15 gün gun önce 450 grm 24.5 cm demişti bugun 600 grm 26 cm dedi iyimi sizce bu artış 1 ay arayla olmadıgi içinmi ne az gibi geldi bana
benimde öyle canım 410 gr civarıydı 3 hafta sonra 660 gr dedi. yani bence normal. zaten bir anormallik olsa doktor söylerdi. stres yapma benimkinin de boyu uzunmuş. doktor ne kadar uzun bacaqk dedi. 660 gr 32 cm dedi. ama usg cihazından farklılık da gösterir dedi.( ayrıntılı usg de 29 cm demişlerdi 1 haftada 3 cm uzumış dedim oda ondan öyle dedi)

Bide şeker yuklemesine çagırdi 1 ay sonra 28+2 oluyorum yuklemeye gidecegim tarihte siz kacinci haftada yaptırdinz yuklemeyi?
benden şeker yüklemesi istemediç. onun yerine açlık tokluk şekeri istedi. ama dedi normalde yediğin en çok tatlıyı ye. sonra tokluga baktır. belki 100 mg şeker den fazla yiyosundur ona göre nomal olan senin yediğin şeker miktarı dedi. bu hafta yaptım bakalım ne çıkacak sonuçlar haftaya gidecez kontrole

size kaçıncı hafta 32 cm dedi boyuna

Maşallah:) ya genetigede bağli biliyrm ben 1.59 eşim 1.72 çok uzun olmasını beklemyormda zaten 2 haftada 1 buçuk santim az gibi geldi sadecefazla detaya takılıyrm heralde çok şükür normal herşey ve çok hareketliydi minigim:)

Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??

evet canım erkek benim. erkene çekince senle hemen hemen aynı oluyoruz.. normal 23+5 idi ama doktor 25+0 dan bahsetti..doğum tarihi erkene alındı...arkadaşımla görüştüm olabiliyor dedi bu şekilde. bundan sonra tarihin bu olur dedi. doğum şeklinden falan konuşmadık doktorla herşey normal dedi.

Zaten bu şeker yuklemesi konusunda dr lar anlaşamıyo bazisi yaptırtiyo bazısıda gerek görmüyo:)

Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
Fetal eko derlen bebegin kalbindeki kan akımına vs bakoyo ondanmı bahsediyosun canm

Fetal eko derlen bebegin kalbindeki kan akımına vs bakoyo ondanmı bahsediyosun canm
Kalp kapakcigi kalbinde delik var mi falan filan ama herkese bakmiolarms diye biliyorum seker hastalığı olan ailede kalp sorunu olan falana bakilioms sekerm normal ckti kalp rahatszligi yasayan biri de yok komisyon falan mi alio bu drlar birbirindende yonlendirmeye calisio acaba

Son düzenleme:
maşallah kuzuya bizde ayrıntılı ulturasonda 28 ocak-1 subat arası doğum tarihiydi p.tesi son kontrolümde doğum tarihi 22 ocak oldu bizimki de önden gidiyo sağlıkla gelsinler inş.

Doğum tarihinin değişmesi normalmiş yani.. sen ocak annesi olucan artık ... Hadi hayırlısı. sağlıkla kucağımızada alalım inşallah...

Ben de sanırım her şeyini aldım.
1 adet 120 ml avent cam biberon ve temizleme fırçası
2 adet avent yenidoğan emzik
1 adet lansinoh çift taraflı elektrikli süt sağma makinesi
Lansinoh göğüs ucu kremi ( Hediye geldi )
Prima premium care yeni doğan bez
Prima alt açma örtüsü
Uni baby ıslak mendil
Lansinoh Göğüs pedi
Süt saklama poşedi
Lohusa pijama seti ( Hediye geldi )
10 lu hastane çıkışı ( Hediye geldi )
10 lu taşlı hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı ( Hediye geldi )
2 adet penye yelek ( Hediye geldi )
0-3 ay arası 3 adet alt üst takım
0-3 ay arası 3 adet tulum
0-3 ay arası uzun kollu 5 adet badi
0-3 ay arası astronot tulum ( Hediye geldi )
3-6 ay arası 3 adet badi
3-6 ay arası 2 adet elbise
3-6 ay arası kot tayt
3-6 ay arası uzun kollu bluz
3-6 ay arası tayt
6-9 ay arası 3 adet elbise
6-9 ay arası 4 adet şort tişort takımı
6-9 ay arası tayt
2 adet kilotlu çorap
Müslin ağız silme bezi ( 16 adet )
Mycey kundak
0-6 ay ayakkabı
Bir sürü saç bantı :)
0-6 ay arası 5 tane çorap ( Hediye geldi )
Başlıklı havlu ( Hediye geldi )
2 adet penye battaniye ( Hediye geldi )
1 adet kadife battaniye
Uni baby deterjan ve yumuşatıcı
Çamaşır yıkama filesi
Sevi bebe banyo küvet seti ve minderi ( Hediye geldi )
Pierre Cardin bebek bakım çantası
Mustela banyo bakım seti
Kulak pamuğu
Elbise askısı
Chicco tırnak makası
Chicco saç fırçası
Özdilek uyku seti ( Hediye geldi )
Özdilek nevresim seti
Özdilek 2 adet yastık
Wee kulaktan ateş ölçer ( Hediye geldi )
Hastane odası için süslemeler
İlknur bebe 70*130 bebek beşiği
Kapı süsü ( Hediye geldi )
Takı yastığı ( Hediye geldi )
Emzirme minderi
Dağıtmak için kokulu sabun ( Hediye geldi )
Bugaboo Bebek arabası ( Arkadaşım hediye etti )
Puset ( Hediye geldi )
Ev için ana kucağı ( Hediye geldi )
Kanguru ( Hediye geldi )

Alacaklarım ;
2 adet emzirme sütyeni
1 adet daha lohusa pijama
Burun aspiratörü
Yatak koruyu alez

Ayyy bilemedim ki biz becerebilir miyiz biz de dediğin gibi düşündük ama bu seferde bandı eğri yapıştırırsak falan diye endişe ettik.. bi de biz bütün duvarları böyle düşünüyoruz acaba denk getirebilir miyiz çizgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…