2017 Şubat Anneleri

Ay ben de bir karar verip halletsem yavaştan İyi olacak ama Daha mobilya belli değil Sen görüşünce fiyatları falan yazabilir misin ben de öğrenmiş olurum az Çok

evet canım benimde boy 170 eşim 180 civarı ondan herhalde minik de boylu olabilir. bizimkinin de kafa 1 hafta geride bacak 1 hafta ,lerde felan ama bunlar çok da önemli degilmişş. çok büyük farklar olmadıkça genel olarak saglıklı iyi dedi doktor.

son kontrolde 26+5 te 32 cm dedı boyuna tepeden popoya dedi galiba zaten boy konusunda ben dr anlayamıyorum yıne kendım hesaplıycam galıba
benim tepeden ayaga dedi canım tam boy yani. birde genetiğinize baglı senin ve eşinin boyu da önemli bebekde

Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
bunu bize ayrıntılı usg de yaptılar. kalbe giden damara atış hızına kan pompalamasına felan baktılar. ayrıca mı isteniyor ki bu

benim tepeden ayaga dedi canım tam boy yani. birde genetiğinize baglı senin ve eşinin boyu da önemli bebekde
anladım cnm benım boyum 1,76 eşimin 1,80 kısa olurmu acaba olurmu olur gerçi burda bi arkadaş fl bacak boyunu 7 ile çarpınca tam boy çıkıyo demişti fl ölçüsü 5,18 bizimkinin ozaman 36,2 cm oluyo kafamda deli sorular

Ben 15 gun önce aytintilıya gitti dr kalbine kapakciklarina kan akimina ve delik varmi filan hepsine baktı¿yüzünu göstermemişti o yuzden bugunde gittim yüzüne baksın diye yine kalbinede bakti ayni detaylarıyla canim dr la alakalı bi durum bencede

benim doktorda böle bişi dedi ama 7 mi dedi 4 mü hatırlamıyorum. bence seninki baştan popoyadır. 32 cm baştan popaya 5,18 de bacak boyuysa zaten 36 ya geliyor yani dogru hesaplıyorsun :)

bu sefer gösterdi mi yüzünü senin yakışıklı. bizim kız yan yatıyordu. benim suyum azmış o yüzden bu sefer düzgün foto alamadık bi dahakine daha güzel albüm yaparız dedi doktoru

Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
ben radyologa gittim detaylıda o hepsini yaptı zaten detaylı sırasında ilk defa duyuyorum ayrıca fetal eko isteyeni ..

bu sefer gösterdi mi yüzünü senin yakışıklı. bizim kız yan yatıyordu. benim suyum azmış o yüzden bu sefer düzgün foto alamadık bi dahakine daha güzel albüm yaparız dedi doktoru
Bu sefer çok hareketliydi ve yüzünu çok net ve pürüzsüz gordum:)bi problem yok banada foto verdi 2 tane yüzunu bende album yapıyorum biriktiriyorm hepsini.kızlar utangaç diyolar ya nazlilar göstermiyolar hemen aç gitme bide muayeneden yarm saat önce tatli ye kipir kıpir olsun uyuyo pozisyonda olunca dönmuyoda sıpalar :)

toktum tatlıda yedim nasıl kıpır kıpırdı normalde kontrolde hareketini hissetmem. doktor usg ile bakarken biziimki kıpraşıyordu. hatta çok hareketli bir bebek dedi doktorumuz. eee kime benziyor bakalım :)

Ben kızım için daha
hiç bişey almadım sekizinci ayimda tamamlamayı düşünüyorum bi çıktığımda herşeyi alım suanlik evde tutmak istemiyorum. Ama biyandanda yanlis mi düşünüyorum diye aklıma gelmiyo değil

Sizde kendinizce haklısınız. Biraz da maddi duruma bakıyor. Ben hepsini topluca alsaydım ciddi yük olabilirdi. Aylara bölünce nasıl ödendiğini anlamadık.

Evet durum biraz maddiyatla da alakalı.. toplu alacak durum varsa en güzeli ama aylara bölmek de madden rahatlatıyor.. alacak durumunuz varsa yanlış düşünmüyorsun bence..

Sizde kendinizce haklısınız. Biraz da maddi duruma bakıyor. Ben hepsini topluca alsaydım ciddi yük olabilirdi. Aylara bölünce nasıl ödendiğini anlamadık.
Biz birikim yapmayı düşündük son aya bırakalım dedik evde de dursun istemedik ne bilim akşamın diye düşünüyorum bakiyorumda herkez almış heveslenmiyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…