2017 Şubat Anneleri

bende hala hiçbirşey almadım bazen gözümde büyüsede hepsini birden almayı düşünüyorum aralıktan itibaren başlarım gibi şimdi markaları netleştirmeye çalışıyorum sadece en azından :)

Evet durum biraz maddiyatla da alakalı.. toplu alacak durum varsa en güzeli ama aylara bölmek de madden rahatlatıyor.. alacak durumunuz varsa yanlış düşünmüyorsun bence..
Orası öyle aylara bölünce maddi olarak iyi oluyo hepsi biyandan alınınca yük oluyo. Ama ışte birazda batıl inanc mi bilmiyorum ama eşim le evde dursun istemedik son ayda herşeyi alırız dedik

bende hala hiçbirşey almadım bazen gözümde büyüsede hepsini birden almayı düşünüyorum aralıktan itibaren başlarım gibi şimdi markaları netleştirmeye çalışıyorum sadece en azından :)
Evet biraz yuklu olucak ama napalim bende ocakta baslicam

Kızlar bazen baygınlık hissi geliyor mu.gecen gün sokakta yaşadım bu durumu disari çıkmaya da korkuyorum artik

maşallah :) eksiksiz görünüyor. güzel güzel kullanın inşallah. ne çok hediye gelmiş. sevilen bebek demekki. :))

Orası öyle aylara bölünce maddi olarak iyi oluyo hepsi biyandan alınınca yük oluyo. Ama ışte birazda batıl inanc mi bilmiyorum ama eşim le evde dursun istemedik son ayda herşeyi alırız dedik

Ya aslında benim düşünceme göre batıl inanç.. yani Allah bir can emanet etmiş biz bir kaç parça bişey aldık diye bunu suç görüp bizden alacak değildir diye düşünüyorum kendimce.. Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimize ama doğacağı gün bile alsak hiçbirşeyin garantisi yok.. Allah yavrularımıza sağlıkla doğmayı ve hayırlı sağlıklı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah..

toktum tatlıda yedim nasıl kıpır kıpırdı normalde kontrolde hareketini hissetmem. doktor usg ile bakarken biziimki kıpraşıyordu. hatta çok hareketli bir bebek dedi doktorumuz. eee kime benziyor bakalım :)
Ayni babasina benziyo benimki
Bana her seferinde cok yaramaz diyo walla gözüm korktu iyce erkek çocugu ve yaramazdua ediyrm sakin bi bebek olsun diye artik

Selam anneler nasilsiniz?bugun kontolumuz vardi detayli ultrason sonucumuzu da goturduk doktora,bebek iyi boyu29 cm,kilosu 570 gr olmus,midesi de normale donmus cook sukur sorun yok dedi,tuzlu yeme odem olmus az da yesen gebelikte ödem yapar dedi,akinti olayini sormayi unuttumseker yuklemesi yapmayacagim dedi aclik.tokluk bakacagim dedi,tokluk icin kan verdim aclik icin tekrar gidecegiz,mide yanmalarim icin tekrar yazdi surubu elimde kalmamisti zaten iyi oldu,bizden haberler bukadar saglikla kalin...

Ilk.kizimda kiraciydik bizde ama mobilya gelmeden tatli bir pembe renk boya begenmistim boyatmistik duvarlari,kiraciysaniz en mantiklisi boyatmak derim hem icinde kalmaz mobilyaya ferahligina gore renk secip boyatabilirsiniz

Alınan. Evet doğru söylüyorsun haklısın rabbim nedeniyse olur.

Akıntısı halen olan var mi son iki gündür ilk hamile kaldigimdaki gibi beyaz ve yapışık bi akıntı geliyo fındık büyüklüğünde anlamadım böyle olan var mi normalmidir

Yazan kızlar çok tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin tek tek alintilayamadim. Midem hala iyi degil çıkarmıyorum ama pek bisey almıyo. İstahım da kaçtı. Idrar yollari enfeksiyonuna bakildi ama bisey cikmadi ondan. Sanirim üşüttüm. Hala ne oldugunu bilmiyorum anlayacağınız. Bu arada bulantının bastaki gibi siddetli olmasindan korktugum icin doktorum bi sprey var yeni cikti dedi zarari yokmus 2 gun kullaninca kalmiyo genelde mide bulantisi yaziyim dedi. 150 tl pahali, devlette karsilamiyo ama aldik valla dunden sonra umarim ise yarar. Bu arada benim de bebisim 600 gram olmus 28 cm boyu da. Bobregin biri buyuk cikmisti detaylida onu takma normal dedi. Oyle iste kizlar Allah hepimize sifa versin bebislerimizi alalim saglikla kucagimiza.

Herkese merhaba, 8 saat dersten sonra bitik haldeyim. Önce karnımı bi güzel doyurdum sonra mesajlarınızı okudum şimdi alıntılanan zamanı :)

C Crnpi sana sabah girdiğimde yazacaktım geçmiş olsun canm sprey iyi gelir umarım

Merhaba annişler nörüyonuz baya bi yazmissiniz yine okiyim derken net ay sonu gelmeden bitiyo okumicam siz anlatın neler konuştunuz

kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum
Benimkinin hareketleri hep aynı saatlerde oluyor inşaallah uyku düzeni bu değildir gece yoksa sabah 6 7 gibi hareketi var öğlen 2 ye kadar yok sonra gun içinde aZ az devam ediyor sonra gece 12 den sonra çoğalıyor

kız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım

Biz 14. Haftada cinsiyet öğrendik ve daha doktordan dönerken ismini seçtik Masal olacak.daha önce hiç konuşmamıştık ikimizin de istediği isimmiş :)

Eşim Berrin de çok ısrarlı.Hayirlisiyla ismi Berrin olacak.Kiz ismi olarak Öykü,Masal,Deniz,Cemre,Seren isimleri hoşuma gidiyor
Berrin annemin ismi :)

kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum

Benim de pazar gününden beri azaldı. Göbeğin üstünden görünüyordu ya da babasının sesine hemen tekme atardı artık eşim hiç hissetmiyor ben de ara sıra sadece.neden böyle ki?

Ben oda takımı beyaz aldım, kulplar pembe. Perdesini mor veya vişne çürüğü yapıp o şekilde dekore etmeyi düşünüyorum. Yatağının arka duvarına da masal kahramanlarından duvar kağıdı istiyorum ismi Masal olacağı için

Benim kıyafet, battaniye, hırka vs olayım bitti. Çok kıyafet birikti. Bebek arabası aldım. 2 tane pijama takımı aldım. Göğüs pedi ve biberon aldım. Emzik aldım. Bir de oda takımı aldım

Kasım ayında banyo ile ilgili bütün malzemeleri, ateş ölçer ve termometre almayı düşünüyorum.

Aralıkta park yatak alıcaz hem odasına geçene kadar yanımızda yatsın diye hem de memlekete götürmelik olsun diye. Nevresim de alırız muhtemelen

Ocakta kendime gecelik, göğüs kalkanı, krem, Bebek çikolatası ve hediyeliklerini halledicem

Kuzenim kapı süsü, takı yastığı, çerçeve, lohusa ve Bebek tacını yapıyor. Başka aklıma gelen bir şey Yok olursa da alırız :)
Ha bir de arkadaşımdan elektrikli ana kucağını alıcaz bi ara

Devlette mi özelde mi? Maşallah bebişe de

Kızlar bazen baygınlık hissi geliyor mu.gecen gün sokakta yaşadım bu durumu disari çıkmaya da korkuyorum artik

Tansiyonun mu düşüyor acaba? Aç olabilir misin ki?

Akıntısı halen olan var mi son iki gündür ilk hamile kaldigimdaki gibi beyaz ve yapışık bi akıntı geliyo fındık büyüklüğünde anlamadım böyle olan var mi normalmidir

Aynısı bende var. Çamaşırıma parça düşmüş gibi oluyor ne katı ne sıvı, jel gibi

Benim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…