bende hala hiçbirşey almadım bazen gözümde büyüsede hepsini birden almayı düşünüyorum aralıktan itibaren başlarım gibi şimdi markaları netleştirmeye çalışıyorum sadece en azından :)Ben kızım için daha
hiç bişey almadım sekizinci ayimda tamamlamayı düşünüyorum bi çıktığımda herşeyi alım suanlik evde tutmak istemiyorum. Ama biyandanda yanlis mi düşünüyorum diye aklıma gelmiyo değil
Orası öyle aylara bölünce maddi olarak iyi oluyo hepsi biyandan alınınca yük oluyo. Ama ışte birazda batıl inanc mi bilmiyorum ama eşim le evde dursun istemedik son ayda herşeyi alırız dedikEvet durum biraz maddiyatla da alakalı.. toplu alacak durum varsa en güzeli ama aylara bölmek de madden rahatlatıyor.. alacak durumunuz varsa yanlış düşünmüyorsun bence..
Evet biraz yuklu olucak ama napalim bende ocakta baslicambende hala hiçbirşey almadım bazen gözümde büyüsede hepsini birden almayı düşünüyorum aralıktan itibaren başlarım gibi şimdi markaları netleştirmeye çalışıyorum sadece en azından :)
maşallah :) eksiksiz görünüyor. güzel güzel kullanın inşallah. ne çok hediye gelmiş. sevilen bebek demekki. :))Ben de sanırım her şeyini aldım.
1 adet 120 ml avent cam biberon ve temizleme fırçası
2 adet avent yenidoğan emzik
1 adet lansinoh çift taraflı elektrikli süt sağma makinesi
Lansinoh göğüs ucu kremi ( Hediye geldi )
Prima premium care yeni doğan bez
Prima alt açma örtüsü
Uni baby ıslak mendil
Lansinoh Göğüs pedi
Süt saklama poşedi
Lohusa pijama seti ( Hediye geldi )
10 lu hastane çıkışı ( Hediye geldi )
10 lu taşlı hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı ( Hediye geldi )
2 adet penye yelek ( Hediye geldi )
0-3 ay arası 3 adet alt üst takım
0-3 ay arası 3 adet tulum
0-3 ay arası uzun kollu 5 adet badi
0-3 ay arası astronot tulum ( Hediye geldi )
3-6 ay arası 3 adet badi
3-6 ay arası 2 adet elbise
3-6 ay arası kot tayt
3-6 ay arası uzun kollu bluz
3-6 ay arası tayt
6-9 ay arası 3 adet elbise
6-9 ay arası 4 adet şort tişort takımı
6-9 ay arası tayt
2 adet kilotlu çorap
Müslin ağız silme bezi ( 16 adet )
Mycey kundak
0-6 ay ayakkabı
Bir sürü saç bantı :)
0-6 ay arası 5 tane çorap ( Hediye geldi )
Başlıklı havlu ( Hediye geldi )
2 adet penye battaniye ( Hediye geldi )
1 adet kadife battaniye
Uni baby deterjan ve yumuşatıcı
Çamaşır yıkama filesi
Sevi bebe banyo küvet seti ve minderi ( Hediye geldi )
Pierre Cardin bebek bakım çantası
Mustela banyo bakım seti
Kulak pamuğu
Elbise askısı
Chicco tırnak makası
Chicco saç fırçası
Özdilek uyku seti ( Hediye geldi )
Özdilek nevresim seti
Özdilek 2 adet yastık
Wee kulaktan ateş ölçer ( Hediye geldi )
Hastane odası için süslemeler
İlknur bebe 70*130 bebek beşiği
Kapı süsü ( Hediye geldi )
Takı yastığı ( Hediye geldi )
Emzirme minderi
Dağıtmak için kokulu sabun ( Hediye geldi )
Bugaboo Bebek arabası ( Arkadaşım hediye etti )
Puset ( Hediye geldi )
Ev için ana kucağı ( Hediye geldi )
Kanguru ( Hediye geldi )
Alacaklarım ;
2 adet emzirme sütyeni
1 adet daha lohusa pijama
Burun aspiratörü
Yatak koruyu alez
Orası öyle aylara bölünce maddi olarak iyi oluyo hepsi biyandan alınınca yük oluyo. Ama ışte birazda batıl inanc mi bilmiyorum ama eşim le evde dursun istemedik son ayda herşeyi alırız dedik
Ayni babasina benziyo benimkitoktum tatlıda yedim nasıl kıpır kıpırdı normalde kontrolde hareketini hissetmem. doktor usg ile bakarken biziimki kıpraşıyordu. hatta çok hareketli bir bebek dedi doktorumuz. eee kime benziyor bakalım :)
Ilk.kizimda kiraciydik bizde ama mobilya gelmeden tatli bir pembe renk boya begenmistim boyatmistik duvarlari,kiraciysaniz en mantiklisi boyatmak derim hem icinde kalmaz mobilyaya ferahligina gore renk secip boyatabilirsinizBebek odası için dekorasyon düşünen var mi neler yapmayı planlıyorsunuz Odanın Bi duvarını boyasam üzerine kalpli çiçekli desenler mi yapsam Yoksa duvar kağıdı mi mantıklı bir de ev Bizim değil Eski haline döndürmek zor olmasın falan diye düşünüyorum ama hevesimi de almak istiyorum Ne dersiniz Siz neler düşünüyorsunuz anneler
Haftamiz ayni canim normal benimkide 570 ciktiSlm kızlar herkese
Dr kontrolünden geliyrm bende 15 gün gun önce 450 grm 24.5 cm demişti bugun 600 grm 26 cm dedi iyimi sizce bu artış 1 ay arayla olmadıgi içinmi ne az gibi geldi bana
Alınan. Evet doğru söylüyorsun haklısın rabbim nedeniyse olur.Ya aslında benim düşünceme göre batıl inanç.. yani Allah bir can emanet etmiş biz bir kaç parça bişey aldık diye bunu suç görüp bizden alacak değildir diye düşünüyorum kendimce.. Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimize ama doğacağı gün bile alsak hiçbirşeyin garantisi yok.. Allah yavrularımıza sağlıkla doğmayı ve hayırlı sağlıklı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah..
canım 24+6 da gideceğim şeker yüklemesineBide şeker yuklemesine çagırdi 1 ay sonra 28+2 oluyorum yuklemeye gidecegim tarihte siz kacinci haftada yaptırdinz yuklemeyi?
Benimkinin hareketleri hep aynı saatlerde oluyor inşaallah uyku düzeni bu değildir gece yoksa sabah 6 7 gibi hareketi var öğlen 2 ye kadar yok sonrakızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum
kız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım
Berrin annemin ismi :)Eşim Berrin de çok ısrarlı.Hayirlisiyla ismi Berrin olacak.Kiz ismi olarak Öykü,Masal,Deniz,Cemre,Seren isimleri hoşuma gidiyor
kızlar sizdede bebek hareketlerinde azalma var mı yoksa ben şişko oldum diye mi 20-23 haftalar arası hissettiğim kadar hissetmiyorum
Ben oda takımı beyaz aldım, kulplar pembe. Perdesini mor veya vişne çürüğü yapıp o şekilde dekore etmeyi düşünüyorum. Yatağının arka duvarına da masal kahramanlarından duvar kağıdı istiyorum ismi Masal olacağı içinBebek odası için dekorasyon düşünen var mi neler yapmayı planlıyorsunuz Odanın Bi duvarını boyasam üzerine kalpli çiçekli desenler mi yapsam Yoksa duvar kağıdı mi mantıklı bir de ev Bizim değil Eski haline döndürmek zor olmasın falan diye düşünüyorum ama hevesimi de almak istiyorum Ne dersiniz Siz neler düşünüyorsunuz anneler
Arkadaşlar merhaba şuana kadar bebeklerinize neler aldınız bende erkek bebek bekliyorum. Allah'ın izniyle.ama kafamda bir sürü eksik var nereden temin edilir uyguna kalitelisi hangisidir çocuk büyütmek için hangi kitapları aldınız kafamda bir sürü soru var? sizler hangi aşamadasınız.
Merhaba,
ayrıntılımız iyi geçti çok şükür. doğum tarihi 25 şubattı 17 şubata çekti doktor. gelişimi ilerde dedi.. sizdede böyle tarih değişikli ile ilgili bilgi verdimi doktor? 723 gr olmuşuz
toplamda 10 dk sürdü - cd vs vermedi ve siyah beyazdı ultrason.. ama doktor ilgiliydi şükür.. önemli olan doktorun görmesi gerçi...
Kızlar bazen baygınlık hissi geliyor mu.gecen gün sokakta yaşadım bu durumu disari çıkmaya da korkuyorum artik
Akıntısı halen olan var mi son iki gündür ilk hamile kaldigimdaki gibi beyaz ve yapışık bi akıntı geliyo fındık büyüklüğünde anlamadım böyle olan var mi normalmidir
Benim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?