ayyyy canım ya bizde erkek olursa Deniz olsun diye kararlaştırmıştık ama kızımız oluyor isim beğenemiyoruzEmin olun tersi de biz erkek bebek anneleri icin gecerli :) Aklima birsuru kiz ismi geliyordu ama erkek ismi hic gelmiyordu, neyse ki kararimizi verdik ve cok seviyoruz oglumuzun adini simdi, Deniz
Ay ne güzel olmuş. Bizden de biri ihraç edildi. Yazmıştım burda alındı diye, 2 hafta falan oldu sanırım gitti kadın. Ben daha ders istemem ama.25 saat iflahımı kesiyor. Bir de her teneffüs 3 kat in sonra 2 kat çık sonra in sonra çık valla ağır vasıta gibi oldum merdivenlerde. Bacak kramplarım tutuyor topallıyorım akşama doğru.Benim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan
aynıyiz canım ya benimde 3 saat dersim vardı perişan oldum, yarın 8 saat nasılan geçecek bilemiyorumBenim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan
Umarım Can'ım ya hiç zannetmiyorum ama gıbtte ile bakıyorum doğumdan sınra ilk kilolusuyla kalan kadınlara ben aylarca foto bile cekilemiyorum çok çirkin duruyorum Boğaz'ımı tutamıyorum zayıfkamayamıyorym
Eşim hala elif te ısrarlıkız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım
ben neler aldım neler:)
1 adet 120 ml avent cam biberon 1 adet 260 ml biberon 1 adet emzik
1 adet süt sağma makinesi
prima yeni doğan bez
uni baby ıslak mendil
göğüs pedi
10 lu hastane çıkışı
8 li, hastane çıkışı
0-3 ay arası 2 adet alt üst takım
1-3 ay arası 2 adet 5 li set
3-6 ay arası 3 adet tulum
6-9 ay arası 3 adet şort tişort takımı
müslin ağız silme bezi
müslin bez orta boy
müslin bez büyük boy
0-6 ay arası 10 tane çorap
başlıklı havlu
2 adet penye battaniye
1 adet kadife battaniye
1 adet alt açma minderi
uni baby deterjan yumuşatıcı
bebek bakım sırt çantası stylo
bübchen banyo bakım seti
süt saklama poşeti
banyo kuveti
tırnak makası
karaca nevresim takımı
burun aspritörü
alacaklarım
baby tech 70*130 bebek beşiği
bnm için gecelik pijama vs
kapı süsü
bebek şekeri vss dağıtmak için
bebek arabası baston olarak almayı düşünüyorum
puset
göğüs ucu kremi
ateş ölçer
bebek odası için süslemeler vss
aklıma gelenler bunlar:)
Kesinlikle ElifÜzülme canım yaa doğumdan sonra şok diyetler bizi beklerben de bugün yazlıkları kaldırırken pantolonlarıma baktım da hiç ümit yok gibi şimdi kilo vermek mümkün değil. burda yediklerimizi yazalım en azından dikkat ederiz
Eşim hala elif te ısrarlıben de aylin istiyorum napcaz bakalım
Ne güzel ya bitirmişsin sennn
Stlylo çantan geldi mi? nasıl kullanışlı mı?
Ben öyleyim, vajinal ağrı. Mantar vardı bende oda tetiklermiş fitil kullandım çok az geçti. Ama var yani. Magnezyumu ara sıra kullanıyordum, aksatmadan hergün alıyorum. Ağrı her vücuda göre yer değiştirebilirmiş. İlk hamileliğimde hergün yarım saat yürüyordum hiç olmadı. İdrar yolları iltihabıda yaparmış. Sağ salim alalım yavrularımızı.
Günaydın. Bende bu şekilde ağrı başladı geçer diye beklerken dahada arttı. Dün apar topar dra gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme sende dra bi görün istersen.
Akıntısı halen olan var mi son iki gündür ilk hamile kaldigimdaki gibi beyaz ve yapışık bi akıntı geliyo fındık büyüklüğünde anlamadım böyle olan var mi normalmidir
Kesinlikle Elif
karar veremedik cnm daha kız ismi bulmak çok zormuş
Benim en fazla 7 saat var bi günde etkisi 2 gün geçmiyor tabanlarıma kadar vuruyor ağrı dün gece uyurken bile ayaklarımin ağrısını hissettim.Allah kolaylık versin hepimizeaynıyiz canım ya benimde 3 saat dersim vardı perişan oldum, yarın 8 saat nasılan geçecek bilemiyorum
Merhabalar. Ben de 2aydir bir suphe nedeniyle perinatologa gidiyorum, ayrintili ultrasonu da o yapti ve her ikisinde de kan akimlarina bakti hem.kalpte hem de gobek kordonunda diye hatirliyorum. Sana ayrintilida baktir demeleri bana ilginc geldi. Ayrintili ultrasonunu yapan kadin dogum doktorun muydu?Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
Bence de ElifÜzülme canım yaa doğumdan sonra şok diyetler bizi beklerben de bugün yazlıkları kaldırırken pantolonlarıma baktım da hiç ümit yok gibi şimdi kilo vermek mümkün değil. burda yediklerimizi yazalım en azından dikkat ederiz
Eşim hala elif te ısrarlıben de aylin istiyorum napcaz bakalım
Ne güzel ya bitirmişsin sennn
Stlylo çantan geldi mi? nasıl kullanışlı mı?
Bide şeker yuklemesine çagırdi 1 ay sonra 28+2 oluyorum yuklemeye gidecegim tarihte siz kacinci haftada yaptırdinz yuklemeyi?
Merhabalar. Ben de 2aydir bir suphe nedeniyle perinatologa gidiyorum, ayrintili ultrasonu da o yapti ve her ikisinde de kan akimlarina bakti hem.kalpte hem de gobek kordonunda diye hatirliyorum. Sana ayrintilida baktir demeleri bana ilginc geldi. Ayrintili ultrasonunu yapan kadin dogum doktorun muydu?
Bence de Elif
Cevremde cok yakinlarda Elifler birsuru ama hala bana en guzel gelen kiz isimlerinden biri. Bir de kendi adimBilge.. Belki de kiziniza Bilge adini koymak istersiniz????
Amin canım ya vallahi şimdi böyleyiz 30. haftadan sonra ne yaparız bilemiyorum allah yardımcımız olsun.Benim en fazla 7 saat var bi günde etkisi 2 gün geçmiyor tabanlarıma kadar vuruyor ağrı dün gece uyurken bile ayaklarımin ağrısını hissettim.Allah kolaylık versin hepimize
Damla da güzel bakEvet güzel isim tabi ki ama çok yakinimizda 4-5 kişide var diyorum eşime dinlemiyor bizimki farklı diyorbilge de güzel isim bir arkadaşımın ismi... teklifi sunayım bakalım
O zaman ben de boya bakayım yavaştan anca belirleyip boyatırızIlk.kizimda kiraciydik bizde ama mobilya gelmeden tatli bir pembe renk boya begenmistim boyatmistik duvarlari,kiraciysaniz en mantiklisi boyatmak derim hem icinde kalmaz mobilyaya ferahligina gore renk secip boyatabilirsiniz
Hazal ismine ne diyorsunuz kizlar fikir verin bana da yaw:)
Tesekkur ediyorum o zaman☺☺☺Bence cok guzel :)
Bilemedim bak şimdiBende hep var onunla yaşamaya alıştım aylardır
Hahaha kimin adı acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?