2017 Şubat Anneleri

Emin olun tersi de biz erkek bebek anneleri icin gecerli :) Aklima birsuru kiz ismi geliyordu ama erkek ismi hic gelmiyordu, neyse ki kararimizi verdik ve cok seviyoruz oglumuzun adini simdi, Deniz
ayyyy canım ya bizde erkek olursa Deniz olsun diye kararlaştırmıştık ama kızımız oluyor isim beğenemiyoruz

Benim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan
Ay ne güzel olmuş. Bizden de biri ihraç edildi. Yazmıştım burda alındı diye, 2 hafta falan oldu sanırım gitti kadın. Ben daha ders istemem ama.25 saat iflahımı kesiyor. Bir de her teneffüs 3 kat in sonra 2 kat çık sonra in sonra çık valla ağır vasıta gibi oldum merdivenlerde. Bacak kramplarım tutuyor topallıyorım akşama doğru.

Benim bugün sadece 4 saat vardı onda bile bittim resmen bu iş gitgide zorlaşıyor Allah tan bi kişi gorev iade geldi ders sayısı azalacak bi ben sevindim bu duruma hocalardan
aynıyiz canım ya benimde 3 saat dersim vardı perişan oldum, yarın 8 saat nasılan geçecek bilemiyorum

Üzülme canım yaa doğumdan sonra şok diyetler bizi bekler ben de bugün yazlıkları kaldırırken pantolonlarıma baktım da hiç ümit yok gibi şimdi kilo vermek mümkün değil. burda yediklerimizi yazalım en azından dikkat ederiz

kız anneleri bebişlerinize isim düşündünüz mü nelere karar verdiniz bakalım
Eşim hala elif te ısrarlı ben de aylin istiyorum napcaz bakalım

Ne güzel ya bitirmişsin sennn

Stlylo çantan geldi mi? nasıl kullanışlı mı?

Kesinlikle Elif

Günaydın. Bende bu şekilde ağrı başladı geçer diye beklerken dahada arttı. Dün apar topar dra gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme sende dra bi görün istersen.

iki üç kez gittim doktora, tekrar tekrar bakıldı idrara temiz çıkıyor enfeksiyon görünmüyor idrar tahlilinde
hergün düzenli alıyorum osteocare'i magnezyum için.. geçmedi gitti ya kaç haftadır böyle ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde...
yürümeye gayret ediyorum hergün ama artık Erzurum çok soğuk ve heryer kar buz.. bundan sonra nasıl yürürüm bilmiyorum..

aynıyiz canım ya benimde 3 saat dersim vardı perişan oldum, yarın 8 saat nasılan geçecek bilemiyorum
Benim en fazla 7 saat var bi günde etkisi 2 gün geçmiyor tabanlarıma kadar vuruyor ağrı dün gece uyurken bile ayaklarımin ağrısını hissettim.Allah kolaylık versin hepimize

Slm kizlar seker yuklememin sonucunu gostermeye gttim dr uma bugn.. sonuçlar iyi dedi ama kiste siz de bakcak msiniz diyorum drum bakacam ama once su fetal ekoyu yaptr dio sizin dr unuzan fetal eko isteyen oldu mu??
Merhabalar. Ben de 2aydir bir suphe nedeniyle perinatologa gidiyorum, ayrintili ultrasonu da o yapti ve her ikisinde de kan akimlarina bakti hem.kalpte hem de gobek kordonunda diye hatirliyorum. Sana ayrintilida baktir demeleri bana ilginc geldi. Ayrintili ultrasonunu yapan kadin dogum doktorun muydu?

Bence de Elif
Cevremde cok yakinlarda Elifler birsuru ama hala bana en guzel gelen kiz isimlerinden biri. Bir de kendi adim Bilge.. Belki de kiziniza Bilge adini koymak istersiniz????

Evet güzel isim tabi ki ama çok yakinimizda 4-5 kişide var diyorum eşime dinlemiyor bizimki farklı diyor bilge de güzel isim bir arkadaşımın ismi... teklifi sunayım bakalım

Benim en fazla 7 saat var bi günde etkisi 2 gün geçmiyor tabanlarıma kadar vuruyor ağrı dün gece uyurken bile ayaklarımin ağrısını hissettim.Allah kolaylık versin hepimize
Amin canım ya vallahi şimdi böyleyiz 30. haftadan sonra ne yaparız bilemiyorum allah yardımcımız olsun.

Ilk.kizimda kiraciydik bizde ama mobilya gelmeden tatli bir pembe renk boya begenmistim boyatmistik duvarlari,kiraciysaniz en mantiklisi boyatmak derim hem icinde kalmaz mobilyaya ferahligina gore renk secip boyatabilirsiniz
O zaman ben de boya bakayım yavaştan anca belirleyip boyatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…