Evet o Hazel aslında evet değişik ve kulağa hoş geliyo ilk benim de çok hoşuma gitmişti ama bana yasattiklarindan sonra gicik oluyorum bence Elif güzel bak sevdim onu kendi ismim diye demiyom
Üzülme canım yaa doğumdan sonra şok diyetler bizi bekler ben de bugün yazlıkları kaldırırken pantolonlarıma baktım da hiç ümit yok gibi şimdi kilo vermek mümkün değil. burda yediklerimizi yazalım en azından dikkat ederiz
Eşim hala elif te ısrarlı ben de aylin istiyorum napcaz bakalım
Üzülme canım yaa doğumdan sonra şok diyetler bizi bekler ben de bugün yazlıkları kaldırırken pantolonlarıma baktım da hiç ümit yok gibi şimdi kilo vermek mümkün değil. burda yediklerimizi yazalım en azından dikkat ederiz
Eşim hala elif te ısrarlı ben de aylin istiyorum napcaz bakalım
Kızlar ya ben çok kötüyüm midem bulaniyo soğuk şu gibi terliyorum arada başım donuyo karnıma mideme ağrılar giriyo ishal de olmuşum ama kendini çok kötü hissediyorum acaba biseymi dokundu. Kızım iyi hareket ediyo sizce normali doktora gitsemmi
O hazal ismine sicak bakti birde duru begendi onun haricinde istedigi bir isim.yok bana sen bul ona gore karar verelim dedi:))ama bulduklarima hep bir olumsuzluk soylediginden dolayi ortak karar veremiyoruz suan hazal favorimiz tek
Kızlar ya ben çok kötüyüm midem bulaniyo soğuk şu gibi terliyorum arada başım donuyo karnıma mideme ağrılar giriyo ishal de olmuşum ama kendini çok kötü hissediyorum acaba biseymi dokundu. Kızım iyi hareket ediyo sizce normali doktora gitsemmi
Isalde olmussun ya git bence o kadar ağrsan serumla filan kendine gelirsin hemdehamileyken hiç çekilmiyo hastalık bide isal olunca sıvi kaybin fazla oluyo sakıncalı gebeler için
Isalde olmussun ya git bence o kadar ağrsan serumla filan kendine gelirsin hemdehamileyken hiç çekilmiyo hastalık bide isal olunca sıvi kaybin fazla oluyo sakıncalı gebeler için
Di mi ya gıdım ishal olmasaydı iyiydi ama sıvı kaybim oluyo zaten suda icemiyorum allah korusun bebisime zarar verir. Ya dedim bisey dokundu ayda hastalık geldi