2017 Şubat Anneleri

Hazel.mi?o da farkli bir isimmis:)bakalim.canim ya elif dedim.olmaz dedi babamiz baska da icine sinen isim.yok ki amaaaa
Evet o Hazel aslında evet değişik ve kulağa hoş geliyo ilk benim de çok hoşuma gitmişti ama bana yasattiklarindan sonra gicik oluyorum bence Elif güzel bak sevdim onu kendi ismim diye demiyom

Kızım olsaydı aysima yada reyyan dusunuyodum hep ama ogluş olacak

yok cnm henüz gelmedi

Kızlar ya ben çok kötüyüm midem bulaniyo soğuk şu gibi terliyorum arada başım donuyo karnıma mideme ağrılar giriyo ishal de olmuşum ama kendini çok kötü hissediyorum acaba biseymi dokundu. Kızım iyi hareket ediyo sizce normali doktora gitsemmi

Isalde olmussun ya git bence o kadar ağrsan serumla filan kendine gelirsin hemdehamileyken hiç çekilmiyo hastalık bide isal olunca sıvi kaybin fazla oluyo sakıncalı gebeler için

Doktora git canim kendi doktorunun oldugu hastaneye olursa daha iyi olur bence iletisime gecerler cook gecmis olsun

Isalde olmussun ya git bence o kadar ağrsan serumla filan kendine gelirsin hemdehamileyken hiç çekilmiyo hastalık bide isal olunca sıvi kaybin fazla oluyo sakıncalı gebeler için
Di mi ya gıdım ishal olmasaydı iyiydi ama sıvı kaybim oluyo zaten suda icemiyorum allah korusun bebisime zarar verir. Ya dedim bisey dokundu ayda hastalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…