O hazal ismine sicak bakti birde duru begendi onun haricinde istedigi bir isim.yok bana sen bul ona gore karar verelim dedi:))ama bulduklarima hep bir olumsuzluk soylediginden dolayi ortak karar veremiyoruz suan hazal favorimiz tek
Ben 52 ile hamile kaldım simdi 62yim 5 kilo daha alabilirsin dedi doktor ben cok bulur 10 kilo birden artışı diye düşünmüştüm.bu arada arkadaşlar sürekli ıslaklık hisseden var mı (akıntı-su)
bende akıntı ve su hep oluyor günde 3 defa falan çamaşır değiştiriyorum gerçi hamileliğin başından beri enfeksiyon var geçmek bilmiyor, dr da ilaç vermemek konusunda ısrarlı, sanırım doğuma kadar böyle devam edecek
Aynen saglikla gelsinler,ilk.kizimin ismini de son ay koymustuk okadar.isim bulduk.eledik derken son aya denk.gelmisti kararsiz baba olduktan sonra bizde daha cok degistirirz:)))
Kızlar ya ben çok kötüyüm midem bulaniyo soğuk şu gibi terliyorum arada başım donuyo karnıma mideme ağrılar giriyo ishal de olmuşum ama kendini çok kötü hissediyorum acaba biseymi dokundu. Kızım iyi hareket ediyo sizce normali doktora gitsemmi
Can'ım az önce ocak annelerimi okuyordum, bir anne adayı ishal oluyor, ateşide çıkıyormuş grip diye düşünmüş hastaneye gitmiş Dr erken doğum deyip gözlem altına almış. İlk defa duyuyorum. Sen panik yapma ama mutlaka Dr ara, neyin neyi tetiklediğini bilemiyoruz. Hamile öncesi bana yedim bişey dokunduğunda hemen ishal olurdum mesela. Ama hamilelikte değişiyormuş. Geçmiş olsun. Beşlide grip oluyorsun. Ciddi bişey yoktur sen öyle yazınca az önce okuduğum için paylaşmak istedim
Di mi ya gıdım ishal olmasaydı iyiydi ama sıvı kaybim oluyo zaten suda icemiyorum allah korusun bebisime zarar verir. Ya dedim bisey dokundu ayda hastalık geldi
Bugun kontrole gittim dr a her gun 2 lt su içicem diye şartlamyorm dedim kendimi kasmak istemedigimden kesinlikle hayir dedi en az 2 litle içiceksin boyle yapma ve tek seferde iciym diye ugrasma dedi gune yayarak 2lt yi tamamlamam gerekiyomussende dikkat et
Oğlumdan kalma neyimiz var neyimiz yok bilelim ona göre eksikleri tamamlayalım diye evdeki kıyafetleri öteyi beriyi bir güzel yıkadım. Bugünde ütüledim. Heryer miss kokuyor. Pek birşeye ihtiyacımız yok. Pek bir keyifli bu işlerle uğraşmak.
Kızlar 2 3 gündür sağ göğsümün altında bir ağrı var, bebek yukarı çıktığından olabilirmiş yazıyor bazı yerlerde ama benzer durumu yaşayan var mı acaba? Kaburga kemiğim kırılmış da batıyor gibi bir ağrı :/
Kızlar ya ben çok kötüyüm midem bulaniyo soğuk şu gibi terliyorum arada başım donuyo karnıma mideme ağrılar giriyo ishal de olmuşum ama kendini çok kötü hissediyorum acaba biseymi dokundu. Kızım iyi hareket ediyo sizce normali doktora gitsemmi
Dun aksam benzer durumdaydim canim gece boyunca da uyuyamadim kustum hep. Titremem de vardi. Sabah solugu hastanede aldim tabi enfeksiyon goremediler ama ne oldugunu da anlamadik galiba usutmusum senin de oyle olmus olabilir. Serum taktilar biraz topladi sen de ihmal etme yarin hemen git. Acil sifalar diliyorum.
Dun aksam benzer durumdaydim canim gece boyunca da uyuyamadim kustum hep. Titremem de vardi. Sabah solugu hastanede aldim tabi enfeksiyon goremediler ama ne oldugunu da anlamadik galiba usutmusum senin de oyle olmus olabilir. Serum taktilar biraz topladi sen de ihmal etme yarin hemen git. Acil sifalar diliyorum.
Can'ım az önce ocak annelerimi okuyordum, bir anne adayı ishal oluyor, ateşide çıkıyormuş grip diye düşünmüş hastaneye gitmiş Dr erken doğum deyip gözlem altına almış. İlk defa duyuyorum. Sen panik yapma ama mutlaka Dr ara, neyin neyi tetiklediğini bilemiyoruz. Hamile öncesi bana yedim bişey dokunduğunda hemen ishal olurdum mesela. Ama hamilelikte değişiyormuş. Geçmiş olsun. Beşlide grip oluyorsun. Ciddi bişey yoktur sen öyle yazınca az önce okuduğum için paylaşmak istedim
Saol canım inşallah bisey yoktur. Inanirmisin kizimda kasiklarima baskı yaptı aniden karın ağrısı oldu aha dedim doguruyomuyum ne aklima gelmedi değil. Ama bo anlık oldu sonra geçti lavaboya gidince rahatladım ayran fln içtim suandada bi usukleme var ateşten dolayı böyle devam ederse gidicem
Bugun kontrole gittim dr a her gun 2 lt su içicem diye şartlamyorm dedim kendimi kasmak istemedigimden kesinlikle hayir dedi en az 2 litle içiceksin boyle yapma ve tek seferde iciym diye ugrasma dedi gune yayarak 2lt yi tamamlamam gerekiyomussende dikkat et
Çok zorlanıyorum unutuyorum akşam oluyo aklima geliyo başlıyorum icmeye tikaniyorum üç bardakta bırakıyorum dediğin gibi gün boyuna yaymak gerekiyo ama beceremiyorum toplasan gunboyu10 bardak anca ediyo ki degil bile
Ogluş uma yelek başladım acemilik bunda gitsin başka da yapcam çok güzel modeller var suan zaman nasıl geçti anlamadım iyi oldu kafam sadece örnekte bi sıra daha yapiyim bi sıra daha derken iyi oldu valla