2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım ishal vr terleme tehlikeli olabilir allah korusun seni de bebeğini de

Ben de şuanda aynı durumdayım Üşüyorum ve midem yanıyordu başta sonra bulandı ve istifra ettim çok feci nefes bile alamayacak derecede çıkardım az önce sanırım üşüttüm ve yediklerim dokundu midem bir tuhaf

Ayaklarimizi ve karnimizi sicak tutalim hanimlar

Bence üşütmüş olabilirsin bol Şu iç dolaptan direk yeme sıcak ye iç haşlanmış patates ve ev yoğurdu ye bol bol ama dayanamayacağım diyorsan Git serum ye baya topluyor ben Yeni atlattım benzer Belki İyi gelir dene

Kız anneleri Eğer kızım olsaydı isim olarak Melisa karar vermişti naz da favorileri arasındaydı . Belki fikir olur :)

Suanlik iyiyim ilkde aniden çok kötü oldum ama yine aynısı olursa giderim duruma gore

Kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize çorapsız atletsiz gezmeyin anlamıyoruz üşüdüğümüzü.

Enes ler bence de fenaaaaa
Sayamayacağim kadar Enes efe yiğit Emirhan mert gibi isimli igrencilerim oldu sakin olan 1 er kişi hatırlıyorum hepsinden sadece çok ilginç gelmiştir bana da ve bu isimler gerekten çok var her sınıfta ikişer 3 er neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…