2017 Şubat Anneleri

Bana bir Tek doktorumun verdiği gaviscon surup anında kesiyor ama çook iğrenç tadı var

Yarin bi sorayim. egilince sanki daha fena yaniyor. ustelik bogazima kadar.

Saglik cok onemliymis onu anliyorum su an.
Aynen çok kotu oluyo bu ara çok şükür yok bende ama geçen hafta çok fenaydi biliyorum yanı nasıl bisey Dr una sor da şurup verir belki rahatlarsin

Günaydın
Bugün bence bitmez. 7 ders ardından şök toplantısı. Off of

Midem felaket yaniyor kizlar. fikir verebilecek olan var miii

Bir çay kaşığı karbonat ve üstüne bir bardak su. 15 dk sonra kesin çözüm

Ben şimdi isimleri hep sınıftaki öğrencilerden genelliyorum bu isimler hep en yaramaz ogrencilerimde var maalesef tabii her çocuk farklı ama
Kesinlikle. Sırf yaramazlıktan ötürü asla yiğit, Efe, Ege ve Enes koymam. Bunların daha bi tane uslu versiyonunu görmedim 8 senedir
Oğlum olsa Tuna koyardım

Günay'ın kızlar evde lessi yapmaya ne dersiniz 1 mil 15 dk lık propramlarla başlasak Havalar soğudu dışarı çıkmalar azaldı bide yediklerimi bu post altında yazmamız uygun olur mu acaba hamilelerin canı çeker mi

Günaydın Can'lar bayadır kendime bakmaz olmustum kilo almak bana iyi gelmiyor dün dışarı çıktım oğlumla gezdik yemek yedik parka gittik sınra kendimi kuaförde buldum kaş bıyık saçlarımı yıkayıp fönlettim çarşıda gezip alışveriş yaptık iyi geldi bana . Çalışan bir ksdınım evde oturması em zor alışılması olay ama çoçukların için 2 yıl böyle devam edeceğim onları sağlıkla büyümesi için

Evet güzel isim tabi ki ama çok yakinimizda 4-5 kişide var diyorum eşime dinlemiyor bizimki farklı diyor bilge de güzel isim bir arkadaşımın ismi... teklifi sunayım bakalım
Sanırım bu yıl etraf Elif dolacak
Bende Elif Nur mu
Yoksa Elif Asya mu kıysam bilemedim ama hala araştırıyoruz bundan güzel isim bulamıyorum

günaydın canım kesinlikle başlayalım ben çalışıyorum ama ofis ortamı bütün gün oturuyorum evden cık kapıdan arabaya bın ofis kapısında in asansore bın ofise gir ve otur aksam 5 e kadar kalk asansore bın arabaya bın eve git annemde kalmaya başladık bizde bi iş te yaptırmıyo aldım 11 kiloo güya anneme geçince platese başlıcaktım yemekten sonra şişiyorum yatıp ayaklarımı dikiyorum oldum kocamannnn

günaydın güzel annişler..

isim konusunda bende fikrimi söylemek istedim
kız olsaydı klasik ZEYNEP - MİNEL - SARE isimlerinden birisini düşünüyordum
ama erkek olduğu için aklımda olan ÇINAR - KEREM - YİĞİT - ÖMER (çınar ve keremin başına ALİ gelebilir)
ama gel gelelimki babası ilk günden beri kendi babamın adını vericem diye tutturdu ve ben isimleri sundukça trip atyor Mehmet salih istiyor o yüzden doğum yapana kadar isim konusunu açmayacağım...

Doktorlarınız nasıl bu kadar kilo almanıza yada almamanıza takılırlar , Bunlar kadın doğumcu mu diyetisyen mi ? önemli olan bebeğin sağlığıdır. Benim doktorum canın ne istiyorsa ye dedi . hiç birşey den çekinmiyorum abartmamak da lazım tabiki.Tavsiyem bol bol yumurta ve ceviz yiyin Canan Karatay ablamız ne demişse doğrudur.

sanki benim hayatımı anlatmışsın :) bende aynı durumdayım bir türlü akşam sporada başlayamadım. yemekten sonra direk uykum geliyor nasıl olacak bilmiyorum . Hareketsizleştik

Maddi külfetinden ziyade, son ayda sürekli alışveriş yapacak enerjiyi bulamayabilirsin. Bence almaya başlamalısın, sonra çok yorulursun...

Yediklerinizi yazmayın bence, daha önce de konuşulmuştu, canı çeken oluyor

gözün aydın canım. senin doktorda benimki gibi. benimkide şeker yüklemesi yerine açlık tokluk baktı. haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…