2017 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar. Ben de Allah'ın izni ile şubat annesi olacağım. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. Biz bu sene şehir değişikliği yaptık. Denizli de sezeryan konusunda başarılı doktor tavsiyesi istiyorum. Şu an bizi takip eden bir doktorum var ama fazla bilgim olmadığından kararsızım. Denizli'de oturan arkadaşlarla bilgi alışverişi yaparsak çok sevinirim.

Yiyecek paylaşmıyorz canim hamişlerin cani çekiyo malum:)

Dün rahatsızlanan kimdi geçmişe

bakamıycam konu ilerlemiş doktora

gittimi hamişimiz?

Kızlar telsiz konusunda ne Öneriniz var? Birçok şeyin markası kafamda oturdu ama Bebek telsizi konusunda fikrim yok

Günaydın kızlar.
Hastanedeyim şuan. Geçmişimden dolayı 100lük şeker yüklemesi istedi doktorum.(pko ve annemde 4 kere çıkan gebelik şekeri)
Midem bi acayip oldu.
Umarım 3 saati rahat atlatırım.Yanımda kimse de yok. Ayılıp bayılmam dimi :)

Bebeğim 1 kilo olmuş.Boyu da 37 cm.
Maaşallah boyu uzun gidiyor dedi doktorumuz. Kilomuzda haftamızla uyumlu.Yani günü gününe büyüyoruz...
Karnımda sertleşmeler başlamıştı. Bol su içip dinlenmemi tavsiye etti. İş güç yapmayı bırakmalıymışım artık.
Öyle işte...

O sertlesme bende de var canim.yorulunca tas gibi oluyor.ev is cocukderken yoruluyorum.yakinim da yok yanimda butun işler in cogu ban a bakiyor.haftaya bende seker yukleme yapicam.ozel mi devlet mi ?ozelse ne kadar acab a ucreti

günaydın, çok hareket etmeden beklemeye çalış canım.. merak etme bişey olmaz inşallah..
bebişede maşallah

çok dolanma canım biraz baş dönmesi yapıyor malesef.. sakin bir yerde otur bekle kötü hissedersen kendini hemşireye falan seslen tek başına kalkma sakın .. inşallah çıkmaz

İstanbul'da iseniz Çamlıca Erdem hastanesinde ben 75lik şeker yüklemesine 50 tl ödedim. Devlette yaptıracak arkadaşlara alternatif olabilir diye yazıyorum.

Merhaba Hanımlar, Bende şubatta doğum yapıcaklardanım.Aranıza yeni katıldım.Karındaki sertleşme son 1 hftdır bende de baş gösterdi.Özellikle akşamları daha fazla oluyor. Doktoruyla konuşuşan varmı bu konuda benim 2 hft snr kontrolüm.
Şeker yüklemesi yapıcak arkadaşlar sakın yerinizden kalkıp dolaşmayın. Hareket oranı arttıkça kandaki şeker oranı artıyormuş.
Ben 50 likte gezdim kimse beni uyarmamıştı yüksek çıktı. Doktorum 3saatlik 100 lük istedi yerimden kıpırdamadım kan vermek haricinde sonuçlarım temiz çıktı. Ama hamileliğimin ilk zamanlarında bile miğdemin bu kadar kötü olduğunu hatılamıyorum. :)

O sertlesme bende de var canim.yorulunca tas gibi oluyor.ev is cocukderken yoruluyorum.yakinim da yok yanimda butun işler in cogu ban a bakiyor.haftaya bende seker yukleme yapicam.ozel mi devlet mi ?ozelse ne kadar acab a ucreti

Canım özelde yaptırdım ama muayene ücreti dışında ilave vermedim. Sadede 5 tl verdim glikoz için o kadar

Kan hapini yazdırmak için aile hekimine gittim ilk gidişim. Kadın hiç hamilelik hakkında bir soru sormadi bilecok ilginç geldi sevemedim ilk izlenim olarak ilacı aldığım eczacı bayan bile daha cok soru sordu ondan. Daha önce aşı için gittiğimde ebe vardı o bilgileri girdi aşı yaptı bir dahaki izlem gününü vermişti. Daha ilgiliydi doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…