- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
Güzel olmuş eline sağlık göze batmayan Güzel renklerRenkler biraz soluk çıkıyor fotoğrafta
Ya imamhatipte çalışıyorum ve her sınıfta en az 4 kişi Talha 2 kişi efe 3 kişi enes bide yaramazlar :) hele efe kesin yaramaz olur :))farklı bişey olabilirEnes Talha
Enes Efe
Eymen Efe ???
Eki Görüntüle 1905686
@muhendiseylul aparatını göndermeyi unutmuşlardi akşam geldi bende taktim hemen puseti gayet güzel oldu:)
Ay şu aile hekimlerine ve ebelere gıcık oluyorum zaten o kadar supheleniyorum ki onlardan bazen aklımdan bu yanlış aşı yapmış olmasın bana diye geçiyor çünkü iki saat oraya gidiyor buraya gidiyor ağır ağır ilaci çıkarıyor dolduruyor ayyy yeter yap b iran önce gidiyim diyorum içimdenKan hapini yazdırmak için aile hekimine gittim ilk gidişim. Kadın hiç hamilelik hakkında bir soru sormadi bilecok ilginç geldi sevemedim ilk izlenim olarakilacı aldığım eczacı bayan bile daha cok soru sordu ondan. Daha önce aşı için gittiğimde ebe vardı o bilgileri girdi aşı yaptı bir dahaki izlem gününü vermişti. Daha ilgiliydi doktordan
Eymen efe çok güzelmiş canım.Enes Talha
Enes Efe
Eymen Efe ???
Elif asya çok guzelmis asya ismini çok severim.Sanırım bu yıl etraf Elif dolacak
Bende Elif Nur mu
Yoksa Elif Asya mu kıysam bilemedim ama hala araştırıyoruz bundan güzel isim bulamıyorum
Geçmiş olsun canım bitti mi. Bebis de masallah.Günaydın kızlar.
Hastanedeyim şuan. Geçmişimden dolayı 100lük şeker yüklemesi istedi doktorum.(pko ve annemde 4 kere çıkan gebelik şekeri)
Midem bi acayip oldu.
Umarım 3 saati rahat atlatırım.Yanımda kimse de yok. Ayılıp bayılmam dimi :)
Bebeğim 1 kilo olmuş.Boyu da 37 cm.
Maaşallah boyu uzun gidiyor dedi doktorumuz. Kilomuzda haftamızla uyumlu.Yani günü gününe büyüyoruz...
Karnımda sertleşmeler başlamıştı. Bol su içip dinlenmemi tavsiye etti. İş güç yapmayı bırakmalıymışım artık.
Öyle işte...
Bende haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım aynen pko var bende insulin direnci için ilaç içerek catlattim yumurtayı anca. Ne olur ne olmaz diye yalnız gitmek istemedim korktum açıkçası ablama dedim bende o gelecek inşaallah benimle hastaneye.Günaydın kızlar.
Hastanedeyim şuan. Geçmişimden dolayı 100lük şeker yüklemesi istedi doktorum.(pko ve annemde 4 kere çıkan gebelik şekeri)
Midem bi acayip oldu.
Umarım 3 saati rahat atlatırım.Yanımda kimse de yok. Ayılıp bayılmam dimi :)
Bebeğim 1 kilo olmuş.Boyu da 37 cm.
Maaşallah boyu uzun gidiyor dedi doktorumuz. Kilomuzda haftamızla uyumlu.Yani günü gününe büyüyoruz...
Karnımda sertleşmeler başlamıştı. Bol su içip dinlenmemi tavsiye etti. İş güç yapmayı bırakmalıymışım artık.
Öyle işte...
Bekarligimdan beri oğlum olacak benim Enes Talha koycam diyorum hep ve oğlum oluyo :) şimdi de değişmek istemiyorum ama ne bilim yine de bi fikir aliyim dedim :)Ya imamhatipte çalışıyorum ve her sınıfta en az 4 kişi Talha 2 kişi efe 3 kişi enes bide yaramazlar :) hele efe kesin yaramaz olur :))farklı bişey olabilir
Ewet canm gittigidiyrdan aldim satıcidan memnunum puset aparatını unutmuslardı göndermeyi msj atim paketten cıkmadi diye hiç sorgulamadan ertesi gün kargoladılar hemen renk antrasit seçtim ben foto atarim müsait oluncacanım bebek arabası eksiksiz geldi mi ? Memnun kaldın mı satıcıdan,gittigidiyordan almıştın yanlış hatırlamıyorsam ? Fotosunu çekip koyarsan seviniirimhangi renk paketini seçtin bu arada ?
Teşekkür ederimmmGüzel olmuş eline sağlık göze batmayan Güzel renkler
Değiştirme cnm bende hep oğlum olursa umut koycam derdim..umut Eymen olacak allahin izniyle.. Çok güzel isimBekarligimdan beri oğlum olacak benim Enes Talha koycam diyorum hep ve oğlum oluyo :) şimdi de değişmek istemiyorum ama ne bilim yine de bi fikir aliyim dedim :)
TSKlrr Can'ım ya Asya ismi milliyetçi ismi gibi dediler bende vazgeçeceğim sanırımNur bence cok guzel bir isim ve Elif'de cok guzel uyuyor bence.hatta her isimle cok guzel uyuyor..
Olur Can'ım beraber başlayalım ozaman bende 9 kilo aldım hemen yapıyorum şimdi 15 dk tamam mu sende yapınca yazarsın aranıza katılacak olanlar da yazsın . Su ana kadar beslenmem de gayet iyi gidiyor fazla kaçamak yasamadım yediklerimi yazmıyorum yığun istek üzerine arkadaşlarımın canı çekmesingünaydın canım kesinlikle başlayalım ben çalışıyorum ama ofis ortamı bütün gün oturuyorum evden cık kapıdan arabaya bın ofis kapısında in asansore bın ofise gir ve otur aksam 5 e kadar kalk asansore bın arabaya bın eve git annemde kalmaya başladık bizde bi iş te yaptırmıyo aldım 11 kiloogüya anneme geçince platese başlıcaktım yemekten sonra şişiyorum yatıp ayaklarımı dikiyorum oldum kocamannnn
ÇOK GÜZELMİŞ CANIM FİYATIDA UYGUN AMA SADECE PEMBE VAR BENİM ERKEK BEBEĞİM OLACAKKızlar piyasada lohusa pijamaları anormal şekilde pahalı. n11 sitesinde kampanyalı ürünler var. Alanlar çok memnun kalmış. Bende aşağıdaki modelden 50 TL ye 1 tane sipariş verdim. Belki işinize yarar.
http://www.n11.com/magaza/cicimod/hamile-giyim-1000145
Ewet canm gittigidiyrdan aldim satıcidan memnunum puset aparatını unutmuslardı göndermeyi msj atim paketten cıkmadi diye hiç sorgulamadan ertesi gün kargoladılar hemen renk antrasit seçtim ben foto atarim müsait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?