2017 Şubat Anneleri

Benim 3 hafta önce 21+3 te 425 gr demişti bebeği doktor acayip merak ediyorum haftaya perşembe günü randevum var bakalım ne oldu bizim bebiş

Ay şu aile hekimlerine ve ebelere gıcık oluyorum zaten o kadar supheleniyorum ki onlardan bazen aklımdan bu yanlış aşı yapmış olmasın bana diye geçiyor çünkü iki saat oraya gidiyor buraya gidiyor ağır ağır ilaci çıkarıyor dolduruyor ayyy yeter yap b iran önce gidiyim diyorum içimden

Enes Talha
Enes Efe
Eymen Efe ???
Eymen efe çok güzelmiş canım.
Sanırım bu yıl etraf Elif dolacak
Bende Elif Nur mu
Yoksa Elif Asya mu kıysam bilemedim ama hala araştırıyoruz bundan güzel isim bulamıyorum
Elif asya çok guzelmis asya ismini çok severim.
Geçmiş olsun canım bitti mi. Bebis de masallah.

Bende haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım aynen pko var bende insulin direnci için ilaç içerek catlattim yumurtayı anca. Ne olur ne olmaz diye yalnız gitmek istemedim korktum açıkçası ablama dedim bende o gelecek inşaallah benimle hastaneye.

Ya imamhatipte çalışıyorum ve her sınıfta en az 4 kişi Talha 2 kişi efe 3 kişi enes bide yaramazlar :) hele efe kesin yaramaz olur :))farklı bişey olabilir
Bekarligimdan beri oğlum olacak benim Enes Talha koycam diyorum hep ve oğlum oluyo :) şimdi de değişmek istemiyorum ama ne bilim yine de bi fikir aliyim dedim :)

canım bebek arabası eksiksiz geldi mi ? Memnun kaldın mı satıcıdan,gittigidiyordan almıştın yanlış hatırlamıyorsam ? Fotosunu çekip koyarsan seviniirim hangi renk paketini seçtin bu arada ?
Ewet canm gittigidiyrdan aldim satıcidan memnunum puset aparatını unutmuslardı göndermeyi msj atim paketten cıkmadi diye hiç sorgulamadan ertesi gün kargoladılar hemen renk antrasit seçtim ben foto atarim müsait olunca

Bende kızıma Şeyma yada Şeyda düşünüyorum en baştan beri eşime uydu baya baya ama aileler pek memnun değil sanırım değişik değişik isim tavsiyeleri geliyor hala ben baştan beri aynı ismi soylesem de

Bekarligimdan beri oğlum olacak benim Enes Talha koycam diyorum hep ve oğlum oluyo :) şimdi de değişmek istemiyorum ama ne bilim yine de bi fikir aliyim dedim :)
Değiştirme cnm bende hep oğlum olursa umut koycam derdim..umut Eymen olacak allahin izniyle.. Çok güzel isim

Slm kizlar seker sonuçlar ini alan oldu mu benim yuksek cikti tokluk 146 doktor sınır o yüzden bide açken 75 yükleme yapilacak dedi ..idrarda enfeksiyon cikti onlada tek.kullanimlik ilaç verdi

Olur Can'ım beraber başlayalım ozaman bende 9 kilo aldım hemen yapıyorum şimdi 15 dk tamam mu sende yapınca yazarsın aranıza katılacak olanlar da yazsın . Su ana kadar beslenmem de gayet iyi gidiyor fazla kaçamak yasamadım yediklerimi yazmıyorum yığun istek üzerine arkadaşlarımın canı çekmesin

Kızlar piyasada lohusa pijamaları anormal şekilde pahalı. n11 sitesinde kampanyalı ürünler var. Alanlar çok memnun kalmış. Bende aşağıdaki modelden 50 TL ye 1 tane sipariş verdim. Belki işinize yarar.

http://www.n11.com/magaza/cicimod/hamile-giyim-1000145

Eklentiler

• 72282237-708e-44ea-a04d-0ff734e83ae3.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum

Hayırlı olsun canım,güle güle kullanın. Ben de kırmızı rengini almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…