2017 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım,güle güle kullanın. Ben de kırmızı rengini almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim :)

arabanin arka tekerleri özellikle çok büyuk bu guzel ama şu bilgiyi veriyim arka tekerler büyuk oldugu için 62 cm
genişligi
Renk seçenegi aslinda ben pek begenmedim renkleri koyu oldugu icin antrasit seçtim ama morda çok hoşuma gitti 11 tane renk seçenegi var zaten

Eklentiler

• 20161103_162819.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
Bugün 3vdeyim çok yedim. Allah affetsin ama kaçırdım fazlasuyla. Diyet işini doğumdan sonra birlikte yapabiliriz. Haftalık birbirimize haber versek.bebislerle pek mümkün olmayacaktır düzenli girmek. Haftalık da yeterli olur. Şu an protein ve akşam yememek le ise başladım. Zaten kuş sebzeli de coktur haşlayıp yoğurtla tüketimi aksam. Biraz dikkat etmem gerekecek. Bu arada normal doğum istiyorum kilo almaman laxim. Şu an 88 kiloyum. Toplam da 5.5 kilo almış oldum. Cookkk yaaa .ağlamak istiyorum.

Slm kizlar seker sonuçlar ini alan oldu mu benim yuksek cikti tokluk 146 doktor sınır o yüzden bide açken 75 yükleme yapilacak dedi ..idrarda enfeksiyon cikti onlada tek.kullanimlik ilaç verdi
Ben yaptirdim canim tokluk 72 cikti. dr normal dedi. gecmis olsun

Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
Ben dun çıkıp 2 tane pijama takimi aldim.
Lohusa takimi almayi dusunmuyorum hem tarz olarak bana cok uygun degil hem de birkac yerde okumustum pijama daha kullanisli oluyor diye.

Ben de cantami hazirlamaya basladim yavastan.
2 tane hastane cikisi koydum. 2 tane battaniye(biri orgu biri hazir)'2 pijama takimi,emzirme atleti,normal atlet, ic camasiri,pisik kremi,kagit havlu,islak mendil,terlik,gogus pedi. ve kesinlikle kalin coraplar....bir de korse aldim dogumdan hemen sonra kullanirim diye ama dogru olur mu bilmiyorum tabi.bunu arastiracagim.

Gogus ucu kremi ve hasta kulodu almam lazim bir de.

Simdilik bunlar daha eksikler var. aklima geldikce ve sizlerden fikir aldikca tamamlarim. ben de ne olur ne olmaz diyerek hazir tutmaya calisiyorum.

merhaba kızlar,kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz,çözümünz varmı bu konuda
Canim benim dr duphalac kullanmami istedi. kullaninca iyi ama kullanmadigim zaman cok kotuyum. sekerli su ve icerken biraz zorluyor beni.

Kayisi incir vs bana etki etmiyor malesef.

Ama bir gun cok kotuydum. agliyorum artik o derece. esim oturttu beni yanina 1 lt sut icirdi beraberinde ceviz incir yedirdi. sanirim 10 15 dk etkisini gosterdi.
Hastaneye gitmeyi goze almistim yanino derece kotuydum.

Benim midem düzelemedi hala kendimi iyi hissetmiyorum okulda 6 dersim vardı 3 üne girebildim sonra eve geldim. Gittigime de pisman oldum

kayısı ve incir banada etki etmiyor,önceden çok güzel çalışan bağırsaklarım 1 aydır kötü,2-3 günde 1 defa çıkabiliyorum tuvalete.çok zorluyor bu durum benim.acil çözüm bulmam lazım cumartesi kontrolüm var umarım doktor bir çözüm bulabilir.

Geçmiş olsun canım ya bende aksine ishal tarzında oluyor az az aa normal sanırım gece yatarken içtiğim süt rahatlatıyor bu şekilde. Bi de gün içinde meyve kurularindan yiyorum cevizin yanında dut incir üzüm kayısı karışımı yaptım.

bence çok güzel canım bayıldım. Ben de mor ve kırmızı arasında kararsızım port bebeye de dönüşmesi çok işlevsel olmus,güzel günlerde kullanın inşallah.. Ben de aldığımda çekip paylaşırım burada,diğer arkadaşlara da fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…