- 6 Şubat 2015
- 125
- 109
- 53
ÇOK GÜZELMİŞ CANIM FİYATIDA UYGUN AMA SADECE PEMBE VAR BENİM ERKEK BEBEĞİM OLACAK
BAŞKA MODELLERDE VARMIŞŞŞAMA EN BUYUK BEDEN 44 BEN ZATEN ŞİMDİDEN 46 BEDENİM
Canım sn kac kilo aldin kac kilo ile hamile kalsın ben m giyiyorum 53 ile kaldım 6 kilo aldımDoğum yapınca kiloların bir kısmı gidecek canım. Ben de normalde Small giyerim, pijamaları Medium aldım. Large a gerek yok :)
Canım sn kac kilo aldin kac kilo ile hamile kalsın ben m giyiyorum 53 ile kaldım 6 kilo aldım
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım,güle güle kullanın. Ben de kırmızı rengini almayı düşünüyorum
Ben yaptirdim canim tokluk 72 cikti. dr normal dedi. gecmis olsunSlm kizlar seker sonuçlar ini alan oldu mu benim yuksek cikti tokluk 146 doktor sınır o yüzden bide açken 75 yükleme yapilacak dedi ..idrarda enfeksiyon cikti onlada tek.kullanimlik ilaç verdi
Ben dun çıkıp 2 tane pijama takimi aldim.Gule gule kullan canim.Bende tam arastiriyodum,gercekten cok pahali bir de kac tane alacaksiniz kizlar?gecelik mi daha iyi olur,pijama mi? 2 ser takim yeter mi acaba?simdiden hazir olsa iyi olur acil bi durum o lursa diye dusunuyorum
Canim benim dr duphalac kullanmami istedi. kullaninca iyi ama kullanmadigim zaman cok kotuyum. sekerli su ve icerken biraz zorluyor beni.merhaba kızlar,kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz,çözümünz varmı bu konuda
28 son diye biliyorum canım sen dediğine göre 29. haftada olacaksın o zamanBenimki neden o kadar gec yapiyo suresi varmi acaba¿
Canim benim dr duphalac kullanmami istedi. kullaninca iyi ama kullanmadigim zaman cok kotuyum. sekerli su ve icerken biraz zorluyor beni.
Kayisi incir vs bana etki etmiyor malesef.
Ama bir gun cok kotuydum. agliyorum artik o derece. esim oturttu beni yanina 1 lt sut icirdi beraberinde ceviz incir yedirdi. sanirim 10 15 dk etkisini gosterdi.
Hastaneye gitmeyi goze almistim yanino derece kotuydum.
Ewet 29 a denk geliyo bi kaç gün erkenmi gitsem o zaman28 son diye biliyorum canım sen dediğine göre 29. haftada olacaksın o zaman
canım Efeler çok yaramaz oluyormuş diye duymuştumEnes Talha
Enes Efe
Eymen Efe ???
ali Eymen nasıl canım. eymenler çok uslu olurmuşSagolun kızlar karışık olan aklımı hepiniz ayrı isimler söyleyerek hepten karistirdiniz
Benim oğlum un adı Efe, hareketli bir çocuk, sözde dinler. Birazda yetiştirmek ile alakalı ama çoğunlukla hareketli oluyorlar.canım Efeler çok yaramaz oluyormuş diye duymuştum
Geçmiş olsun canım ya bende aksine ishal tarzında oluyor az az aa normal sanırım gece yatarken içtiğim süt rahatlatıyor bu şekilde. Bi de gün içinde meyve kurularindan yiyorum cevizin yanında dut incir üzüm kayısı karışımı yaptım.Canim benim dr duphalac kullanmami istedi. kullaninca iyi ama kullanmadigim zaman cok kotuyum. sekerli su ve icerken biraz zorluyor beni.
Kayisi incir vs bana etki etmiyor malesef.
Ama bir gun cok kotuydum. agliyorum artik o derece. esim oturttu beni yanina 1 lt sut icirdi beraberinde ceviz incir yedirdi. sanirim 10 15 dk etkisini gosterdi.
Hastaneye gitmeyi goze almistim yanino derece kotuydum.
Teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 1906864 Eki Görüntüle 1906862 Eki Görüntüle 1906861 Eki Görüntüle 1906867 Eki Görüntüle 1906868
arabanin arka tekerleri özellikle çok büyuk bu guzel ama şu bilgiyi veriyim arka tekerler büyuk oldugu için 62 cm
genişligi
Renk seçenegi aslinda ben pek begenmedim renkleri koyu oldugu icin antrasit seçtim ama morda çok hoşuma gitti 11 tane renk seçenegi var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?